Connect with us

EVENIMENT

Un hotel din Alba Iulia a scos la licitație ULTIMA CAMERĂ disponibilă de 1 decembrie. Banii, folosiți în scop caritabil

Publicat

hotel

Un hotel din Alba Iulia a păstrat un apartament neînchirat în perioada zilei de 1 decembrie și organizează acum o licitație caritabilă pentru acesta. Este vorba despre Hotel Transilvania, situat în centrul municipiului. Este vorba despre cel mai spațios apartament și mai luxos apartament al hotelului. Prețul de pornire a licitației este de aproximativ 500 de euro, iar banii obținuți pentru închirierea lui vor merge la copiii de la o casă de tip familial.

În Alba Iulia, în perioada 29 noiembrie – 2 decembrie 2018, cererea pentru locuri de cazare a fost mai mare decât în oricare altă perioadă. Din acest motiv, așa cum majoritatea ziarelor și televiziunilor au afirmat, camerele au fost rezervate încă de la finalul anului trecut.

Cine dorește să petreacă Centenarul la Alba Iulia găsește cu greu o cameră, fiind uneori nevoit să se cazeze la zeci de kilometri depărtare. Cum ar fi ca totuși, în Orașul Unirii, să mai existe o cameră de hotel neocupată? O cameră disponibilă în cea mai căutată perioadă din istoria orașului! Și nu vorbim despre orice cameră, ci despre un apartament deluxe,  într-un hotel din centrul orașului, hotel care a fost ales la Gala Top Hotel Awards ca unul dintre cele mai bune locații de 4* din România.

Hotel Transilvania oferă spre vânzare această cameră în cadrul unei licitații publice. Oricine va putea licita pentru această cameră pe site-ul www.ultimacamera.ro. Toți banii strânși vor fi folosiți pentru organizarea unei cine festive pentru copiii de la Casa de tip familial ”Riță Gărgărița”.

rita gargarita

Cei 22 de copii se vor bucura de o cină într-un restaurant elegant, cu meniu variat, la finalul căreia vor face cunoștință cu Moș Crăciun, Crăciunița și ai lor spiriduși, care le vor oferi cadourile visate.

„Vrem să arătăm că Alba Iulia este un oraș care se bucură de turiști în tot timpul anului, nu doar de 1 Decembrie. Faptul că Centenarul a creat o cerere fără precedent este un lucru bun, dar care însă nu ni se datorează nouă, ci conjuncturii istorice. Acest apartament a fost retras de la vânzare odată ce solicitările pentru cazări au început să vină. Iar acum, dorim să oferim comunității veniturile obținute din vânzarea lui, în cadrul acestui proiect social. În cei peste 20 de ani ai companiei Florea Grup, am învățat că o afacere se dezvoltă prin muncă și perseverență întregul an, nu doar într-o singură zi.” spune Marcel Florea, directorul general.

Compania s-ar bucura ca inițiativa să fie doar prima de acest gen din industrie și încurajează și alte hoteluri din Alba Iulia sau din alte orașe să adopte această campanie.

„Când ne gândim la Centenar, ne gândim la cei 100 de ani în care românii au luptat pentru a fi împreună: o singură limbă, un singur popor!  Același „împreună” vrem să îl sărbătorim la Alba Iulia, pe 1 Decembrie 2018. Să ne amintim că cei norocoși, alături de cei mai puțin norocoși, sunt parte din aceeași Românie. Vrem să oferim acestor copii o seară de poveste, așa cum probabil ei nici măcar nu au îndrăznit vreodată să viseze.” continuă Iulia Guș, manager marketing.

Prețul de pornire este de 2300 lei (aproximativ 500 Euro). Sejurul  licitat este de 2 nopți, însă cine dorește poate să îl prelungească, pe baza disponibilității. Apartamentul poate fi ocupat de maxim 4 persoane, iar prețul va avea micul dejun și toate taxele incluse. Licitația se va desfășura pe site-ul www.ultimacamera.ro, în perioada 1 – 15 noiembrie 2018. Câștigătorul va fi cel care a licitat cea mai mare sumă.

Mai multe informații se pot obține pe site-ul www.ultimacamera.ro sau www.hoteltransilvania.eu/ultima-camera.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Măsuri pentru ieftinirea facturilor la curent și gaz. Ministerul Energiei pregătește îmbunătățirea schemei de compensare-plafonare

Publicat

măsuri pentru ieftinirea facturilor la curent și gaz. ministerul energiei

Ministerul Energiei se pregăteşte săptămâna aceasta îmbunătățirea schemei de compensare/plafonare. Prin aceasta, facturile la energie şi gaze s-ar mai putea ieftini, susține ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

Se va pune o presiune şi mai mare pe furnizori pentru reducerea preţurilor, potrivit sursei citate.

„Săptămâna aceasta ne pregătim de o optimizare a acestei scheme prin care preţurile la factură ar putea să mai scadă. În niciun caz nu vor creşte, pentru că…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat de presă PNL Alba: Trei liberali din Alba conduc alegerile prezidențiale, europarlamentare și locale pentru PNL

Publicat

comunicat de presă pnl alba: trei liberali din alba conduc

PNL Alba transmite într-un comunicat de presă că ”PNL i-a desemnat ieri pe cei trei lideri liberali care vor conduce la nivel național campaniile din acest an ale partidului.

Toți sunt liberali cu origini în Alba, cea mai performantă organizație PNL din România.

Dan Motreanu, europarlamentar și în prezent, președintele PNL Giurgiu, plecat din rândul PNL Alba este cel care va coordona campania pentru alegerile prezidențiale, din luna septembrie.

Dan Motreanu este cel care s-a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cum au descoperit polițiștii din Alba un autoturism furat din Marea Britanie. Șoferul, tras pe dreapta pentru viteză prea mare

Publicat

cum au descoperit polițiștii din alba un autoturism furat din

Polițiștii din Alba au depistat un tânăr care conducea un autoturism ce figura ca fiind furat din Marea Britanie. Acesta a fost descoperit în timpul unei acțiuni a Biroului Poliția Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea-Deva.

Acțiunea a avut loc în data de 23 martie, iar polițiștii au comunicat depistarea mașinii, trei zile mai târziu, în data de 26 martie 2024. 

Șoferul a fost tras pe dreapta  în jurul orei 10.50, la kilometrul 316 al sensului Orăștie – Sebeș, în timp ce…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Instanța clujeană RESPINGE cererea lui Bogdan Buta de Ordonanță președințială împotriva jurnalistului Liviu Alexa

Publicat

1711463497 bogdan buta facebook bun.jpg

Judecătorii clujeni au respins cererea fondatorului UNTOLD, Bogdan Buta, de ordonanță președințială împotriva jurnalistului Liviu Alexa.

„Respinge cererea de emitere a ordonantei presedintiale formulată de reclamantul BUTA IOAN BOGDAN în contradictoriu cu pârâtii ALEXA LIVIU DORU ALIN si PAGINA CIUDATULUI SRL în calitate de titular al dreptului de folosintă al paginii web www.ziardecluj.ro si de radiodifuzor al postului de televiziune NCN (licentă natională)…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe