Connect with us

ACTUALITATE

Un luptător din IPJ Cluj a ridicat steagul României deasupra lumii. Viorel Timiş, campion World Police and Fire Games Rotterdam

Publicat

timis 2.jpg

Un poliţist clujean, Viorel Timiş, luptător în trupele speciale, a făcut ca steagul României să fie ridicat pe cel mai înalt catarg la World Police and Fire Games Rotterdam 2022.

AMĂNUNTE DESPRE VIOREL TIMIŞ:

FOTO. Viorel Timiș, ”mascatul” de la Poliția Cluj, campion național la atletism la probele de 5 și 10 km

„Dacă în luna iunie spuneam că abia așteptăm să-l vedem pe colegul nostru în următoarea competiție, iată că a venit momentul, din nou, să fim mândri de Viorel Timiș, luptător în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

🏃De această dată nu oriunde, ci tocmai în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, la Alba Iulia. Interacțiune directă între tineri și potențialii angajatori

Publicat

1664179923 img 1227.jpg

Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba organizează, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, în data de 14 octombrie 2022.

Acţiunea se desfăşoară în colaborare cu Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră al Universităţii „1 Decembrie 1918”, în Sala de conferinţe PAEM situată în Alba Iulia, strada Bucovinei, nr. 6 (Zona Piaţa Centru), începând cu ora 09.00.

Evenimentul are drept scop facilitarea accesului absolvenților la posturile disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.

De asemenea, pot…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Conturile bancare ale unei primării din Alba blocate de instanță: instituția, executată silit. Ce spune viceprimarul

Publicat

bani lei pixabay 1000x600.jpg

Conturile bancare ale Primăriei Roșia Montană au fost blocate în urma unei executări judecătorești. Mai exact primăria a fost obligată în instanță să plătească suma de 141.721 de lei, unei firme din Cluj care a făcut o serie de lucrări în localitate. 

Potrivit viceprimarului Vasile Morariu, firma în cauză a exectuat în trecut lucrări la rețeaua apă și canalizare, mare parte din bani au fost plătiți, însă nu toată suma. Deoarece suma nu a fost plătită firma a acționat în instanță primăria și un proces s-a desfășurat pe rolul Tribunalului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

COD GALBEN de ploi torențiale, valabil în județul Alba până marți seară. Sunt posibile și manifestări de instabilitate atmosferică

Publicat

ploaie alba24 umbrela cod galben vreme rea ploi 1000x600.jpeg

Meteorologii au emis un COD GALBEN de ploi, valabil în Alba și mai multe județe de luni, 26 septembrie, ora 18:00 până marți, 27 septembrie, ora 22:00. Se vor înregistra ploi însemnate cantitativ.

În intervalul menționat, local în Maramureș, Banat, zona montană a Olteniei, în Carpații Occidentali și nordul Carpaților Orientali vor fi perioade cu averse, însoțite pe alocuri de descărcări electrice.

În special prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25-30 de litri pe metrul pătrat și pe arii restrânse 40-50 de litri pe metrul pătrat.

Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

PREMIERĂ în România, la Cluj-Napoca. Traseu de caiac, accesibilizat pentru persoanele nevăzătoare

Publicat

caiac.jpeg

O premieră națională va avea loc, luni, la Cluj-Napoca unde va fi amenajat un traseu de caiac accesibilizat pentru persoanele nevăzătoare, iar vor putea vâsli singure, ghidate de sunetele emise din boxe special amplasate pe lacul de la Iuliu Parc.

Acțiunea, la care invitat special este Alex Benchea, alpinistul cu ochi albi, va avea loc de la ora 15.00, în zona de caiace amenajată pe lacul din Iulius Parc.

”Asociația Caiac SMile, împreună cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, vin cu această premieră cu ocazia  activităților desfășurate în timpul Săptămânii Europene a Sportului, la Cluj-Napoca,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe