Connect with us

ACTUALITATE

Medic de familie din Vaslui, cercetat după ce a amenințat și agresat o asistentă

Publicat

arhivă

Un medic de familie din judeţul Vaslui este cercetat de poliţişti, după ar fi agresat şi ameninţat o asistentă medicală angajată la cabinet.

Femeia agresată susţine că doctoriţa a acuzat-o că nu şi-ar fi îndeplinit sarcinile de serviciu, iar când a ripostat şi a anunţat că va suna la 112, a ameninţat-o şi ulterior a agresat-o.

„Poliţiştii Secţiei Poliţie Rurală nr. 4 Huşi au fost sesizaţi de către o femeie de 40 de ani cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni. În cauză, poliţiştii au deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi ameninţare, urmând ca la finalizarea cercetărilor, în funcţie de probatoriul administrat, să fie propusă soluţia legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Loredana Stavăr.

Şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Vaslui au început verificări în acest caz cu privire la noile modificări ale Codului Muncii privind hărţuirea direct sau indirectă, discriminarea şi victimizarea, urmând să ia măsurile care se impun. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Bicicletă furată din scara unui bloc din Alba Iulia

Publicat

bicicleta furata alba24 e1669901484329 1000x600.jpg

Un cititor Alba24 a reclamat furtul unei biciclete, la începutul acestei săptămâni în Alba Iulia.

”Mai precis, este vorba despre furtul unei biciclete dintr-o scară de bloc, în condițiile în care accesul în scara blocului se face doar pe bază de cartelă” a transmis acesta.

Proprietarul bicicletei a sesizat în această dimineață furtul la poliție și speră ca prin publicarea fotografiei, obiectul să poată fi recuperat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe alba24

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO. Ziua Națională a României. Reconstituirea evenimentelor din 1918 în centrul Clujului

Publicat

ziua unirii 4.jpg

Discursuri ale personalităților care au luat cuvântul la Alba Iulia, în 1918, au fost rostite la Cluj-Napoca pe bulevardul Eroilor.

Manifestările dedicate Zilei Naționale a României au continuat la Cluj-Napoca pe Bulevardul Eroilor, unde a avut loc o scurtă reconstituire a evenimentelor de la Alba Iulia din 1 Decembrie 1918.

ziua unirii (18)


Ziua Națională a României. Reconstituirea evenimentelor din 1918 în centrul Clujului

Astfel, actori ai Teatrului Național din Cluj-Napoca au rostit discursurile marilor personalități politice din acea vreme, Ștefan Cicio Pop, Vasile Goldiș și Iuliu Maniu, discursurile…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Peste 15.000 de oameni prezenți la Alba Iulia, cu ocazia Zilei de 1 Decembrie 2022, la principalele momente ale sărbătorii

Publicat

oameni cetate 1 decembrie 3 1000x600.jpeg

Peste 15.000 de oameni au fost prezenți la Alba Iulia, la ora de vârf cu ocazia Zilei Naționale a României, au precizat pentru alba24.ro surse oficiale. 

Ora de vârf a fost luată în calcul ca fiind ora 14.00, moment la care a avut loc Parada Militară care a avut loc pe Bulevardul 1 Decembrie, au mai precizat sursele oficiale pentru alba24.ro.

Cel mai probabil numărul destul de mare de oameni care au participat la Alba Iulia cu ocazia Zilei de 1 Decembrie se datorează și vremii plăcute de afară.

CITEȘTE ȘI: LIVE VIDEO: ”Marșul Unirii” la Alba Iulia. Sute de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO Premierul Nicolae Ciucă, plecare în viteză de la Alba Iulia. Politicienii locali abia au ținut pasul după el, până la mașină

Publicat

nicolae ciuca alba iulia e1669899584497 1000x600.jpg

Premierul Nicolae Ciucă a fost prezent joi la Alba Iulia, pentru a participa la Parada Militară organizată de Ziua Națională. 

La finalul evenimentului, acesta a oferit o foarte scurtă declarație, fără a accepta întrebări din partea jurnaliștilor prezenți la fața locului.

”Vreau să urez un sincer ”La mulți ani” tuturor românilor, este o zi foarte importantă și așa cum de fiecare dată am arătat respect și cinstire pentru memoria celor care s-au jertfit în momentele cele mai dificile pentru ca România să fie așa cum este astăzi, consider că și de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe