Connect with us

EVENIMENT

Un minor de 16 ani din Jidvei s-a urcat la volanul unei mașini și a provocat un accident rutier. Cine i-a dat autoturismul

Publicat

politie e1556619188358.jpg

Un minor de 16 ani din Jidvei s-a urcat la volanul unui autoturism și a provocat un accident rutier. Accidentul a avut loc pe raza localității Șona, în noaptea de miercuri spre joi. 

Cazul a fost comunicat de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă de joi, 3 octombrie.

Potrivit IPJ Alba, la data de 3 octombrie 2024, în jurul orei 00:00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au intervenit, pe raza…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

“Ce bucurie a fost”. Emil Boc, entuziasmat de victoria, după multă vreme, repurtată de Simona Halep: “E regina Clujului”

Publicat

boc halep4 1.jpg

Emil Boc, primarul Clujului, s-a bucurat de prima victorie, după o lungă perioadă, pe care a repurtat-o Simona Halep, care joacă în aceste zile la turneul de la Hong Kong.

Boc, un mare fan și susținător al Simonei Halep, s-a arătat bucuros și de faptul că tenismena se va întoarce să joace la Cluj-Napoca.

“Ce bucurie a fost”. Emil Boc, entuziasmat de victoria, după multă vreme, repurtată de Simona Halep: “E regina Clujului”

“Ce bucurie a fost când am…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

USR Alba a anunțat lista candidaților la Alegerile Parlamentare: Dana Nanu, fost membru PSD, primul loc pentru deputați

Publicat

usr alba a anunțat lista candidaților la alegerile parlamentare: dana

USR Alba este al doilea partid din județ care a făcut publică lista candidaților pentru alegerile parlamentare. În condițiile în care PSD și AUR încă nu au comunicat cine sunt candidații pentru Camera Deputaților și Senat. 

Primii care și-au anunțat candidații la parlamentare și au intrat devreme în precampanie la nivel județean sunt liberalii. 

Lista de la Camera Deputaților este deschisă de Dana Nanu, relativ…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Alba Iulia a câștigat titlul Capitala Tineretului din România pentru anul 2026. Premiu de 50.000 de euro și activități propuse

Publicat

alba iulia a câștigat titlul capitala tineretului din românia pentru

Alba Iulia a câștigat titlul Capitala Tineretului din România pentru anul 2026. A concurat cu Brașovul, într-un concurs de concepte privind strategia pentru tineri. Municipiul Alba Iulia va beneficia de un premiu de 50.000 de euro, ca punct de pornire pentru finanțarea mai multor activități.

Programul propus de Alba Iulia se numește #yoUthNITED și include propuneri în domeniile sănătate, dezvoltare profesională, implicare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

A început la Cluj FITT, prima ediție. Elena Ivanca: Mi-aș dori ca acest festival să CURGĂ precum apele când sunt în matcă

Publicat

teatrul national cluj1.jpg

Joi, 3 octombrie, a început la Cluj-Napoca prima ediție a Festivalului Internațional de Teatru Transilvania (FITTransilvania). Organizatorii promit să însenineze atmosfera Clujului cu patru zile pline de teatru, muzică și dans.

Iată ce poți face în fiecare zi a festivalului.

Joi, 3 octombrie, cinema Dacia găzduiește 2 reprezentații cu acces gratuit. De la ora 19:00, Scene dintr-un vis, după W. Shakespeare, aduce pe scenă echipa Elena Ivanca Studio dar și pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe