Connect with us

EVENIMENT

Un moment istoric: situri arheologice – fortificații și așezări romane din județul Alba, vor intra în patrimoniul UNESCO

Publicat

un moment istoric: situri arheologice – fortificații și așezări romane

În data de 10 iunie, pagina oficială Limes – Frontierele Imperiului Roman în România a anunțat cu bucurie și satisfacție cele mai proaspete informații legate de dosarul „Frontierele Imperiului Roman – Dacia”: ICOMOS (Consiliul Internațional pentru Monumente și Situri) și Secretariatul Comitetului pentru Patrimoniul Mondial au supus atenției Comitetului Patrimoniului Mondial înscrierea monumentului pe Lista Patrimoniului Mondial.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sistemul eDAC, folosit la maxim de polițiștii din Alba. În 48 de ore au fost verificate peste 1000 de persoane și mașini

Publicat

sistemul edac, folosit la maxim de polițiștii din alba. În

Sistemul eDAC este folosit la maxim de polițiștii din Alba. Aceștia realizează constant acțiuni cu efective mărite pentru a verifica persoanele sau autoturismele ce tranzitează străzile din județul Alba. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Fostul șef al Poliției Cluj rămâne sub control judiciar. Curtea de Apel Cluj i-a respins plângerea

Publicat

mihai rus sef ipj 1.jpg

Curtea de Apel Cluj a respins plângerea fostului șef al IPJ Cluj, Mihai Rus, pentru încetarea controlului judiciar și revenire în funcție.

Mihai Rus, șeful IPJ Cluj, a fost plasat sub control judiciar de procurorii DNA și ulterior suspendat din funcție, fiind cercetat pentru trafic de influență. Curtea de Apel Cluj a respins sâmbătă cererea sa de a reveni pe post, considerând-o nefondată.

„Soluția pe scurt: În temeiul art. 213 Cod Procedură Penală, art….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce spun polițiștii din Alba despre accidentul mortal de la Șard, în care un bărbat și-a pierdut viața. Cum s-a petrecut tragedia

Publicat

ce spun polițiștii din alba despre accidentul mortal de la

O tragedie s-a petrecut pe raza localității Șard, sâmbătă seara, în jurul orei 20.50. Un bărbat și-a pierdut viața după ce s-a răsturnat cu un tractor. 

Ce spun polițișii

Potrivit IPJ alba, la...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un minor din Alba care a furat ciocolată și salam dintr-un magazin a fost iertat de magistrați

Publicat

un minor din alba care a furat ciocolată și salam

Un minor din Alba care a furat ciocolată și salam dintr-un magazin a fost iertat de magistrați. Este o faptă care a fost descrisă de magistrații Judecătoriei Blaj, într-o motivare a instanței. 

Citește mai departe