Connect with us

EVENIMENT

Un patron din Galați fost amendat de 4 ori în aceeaşi noapte pentru că nu a închis sala de jocuri după ora 23,00

Publicat

Un operator economic din localitatea Târgu Bujor, care deţine o sală de jocuri de noroc, a fost sancţionat de către jandarmi de patru ori în aceeaşi noapte, cu suma totală de 40.000 lei, pentru că nu a oprit activitatea după ora 23,00, informează, vineri, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, în noaptea de joi spre vineri, pe timpul desfăşurării misiunilor de ordine publică şi de verificare a respectării măsurilor de distanţare socială şi a prevederilor legii privind prevenirea şi combaterea pandemiei de COVID-19, jandarmii aflaţi în patrulare pe raza oraşului Târgu Bujor au identificat o sală de jocuri de noroc care funcţiona după ora 23,00.

Chiar dacă avea cunoştinţă despre prevederile legale, administratorul societăţi a refuzat să închidă unitatea comercială atunci când i-a fost recomandat acest lucru de către jandarmi, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei. În urma verificărilor repetate efectuate în aceeaşi noapte de către oamenii legii s-a constatat că punctul de lucru a funcţionat pe toată durata nopţii, de fiecare dată administratorul refuzând să închidă sala de jocuri, atunci când jandarmii i-au pus în atenţie acest lucru.

Pentru nerespectarea legii, jandarmii au aplicat patru sancţiuni contravenţionale a căror valoare totală se ridică la suma de 40.000 lei.

Hotărârea nr. 80 din 29 iulie a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, emisă în baza Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precizează, la articolul 3, că se interzice desfăşurarea activităţii cu publicul pentru operatorii economici din domeniul jocurilor de noroc, în intervalul orar 23,00 – 6,00. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cardurile de alimente vor fi încărcate cu o nouă tranșă de 250 de lei. Ministrul Investițiilor a anunțat când vor fi virați banii

Publicat

carduri sociale de 250 de lei pentru alimente. numărul beneficiarilor

Cardurile de alimente vor fi încărcate cu o nouă tranșă de 250 de lei. Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE), Adrian Câciu, a anunțat luni când vor fi virați cei 250 de lei pe cardurile pentru alimente.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

A fost ridicată starea de alertă de pe strada Uliului. Lucrările de consolidare continuă

Publicat

surpare strada uliului 3 scaled.jpeg

Autoritățile locale au decis ridicarea stării de alertă în zona afectată de alunecări de teren de pe strada Uliului. Situația de la fața locului nu mai reprezintă un pericol pentru clujeni.

Starea de alertă de pe strada Uliului, instituită la data de 1 mai 2024 în zona afectată de alunecări de teren, a fost ridicată, începând de sâmbătă, 27 iulie, potrivit unei hotărâri ale Comitetului Local pentru Situații de Urgență al municipiului…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Artista din Alba Iulia, Laura Orian, a lansat o nouă melodie pe YouTube: ”În capăt de lume”

Publicat

video: artista din alba iulia, laura orian, a lansat o

Artista din Alba Iulia, Laura Orian, a lansat o nouă melodie pe YouTube. Este vorba despre piesa ”În capăt de lume”.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LIVE-VIDEO: Ziua Imnului Național, sărbătorită la Alba Iulia. Ceremonie în Piaţa Tricolorului

Publicat

live video: ziua imnului național, sărbătorită la alba iulia. ceremonie în

Ziua Imnului Național va fi sărbătorită luni, 29 iulie, la Alba Iulia. Autoritățile au pregătit ceremonie în Piața Tricolorului din municipiu.

  • 10:00 – 10:05 Prezentarea onorului, salutul Drapelului de luptă și ocuparea locului în  dispozitiv
  • 10:05 – 10:15 Alocuțiune referitoare la simbolistica versurilor Imnului național al României, scurt...
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe