Connect with us

EVENIMENT

Un polițist de la BCCO Galați a fost agresat în plină stradă de doi tineri

Publicat

Un polițist, aflat în timpul liber, de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO), a fost agresat de un bărbat. Incidentul s-a produs în momentul în care ofițerul a încercat să aplaneze un conflict izbucnit între doi bărbați și operatoarea unei agenții de pariuri.

Incidentul a avut loc vineri pe o stradă din orașul Galați. Polițistul a sărit în apărarea unei femei care lucrează într-o casă de pariuri și care fusese agresată verbal de doi clienți.

Ulterior, agresorii l-au așteptat pe polițist în fața agenției și unul dintre ei l-a lovit, punându-l la pământ. Bărbații au fugit cu o mașină care a fost dată în consemn.

Agresorii de 23 și 31 de ani au fost identificați și acum sunt căutați de polițiști. În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Sursa: Mediafax

Urmărește știrile romania24.ro pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


EVENIMENT

Mor copiii pe capete în Ucraina! Bebeluș în comă, un copil de 6 ani a murit

Publicat

ochakov

Un copil de trei luni este în comă și altul de șase ani a murit în urma bombardamentului nocturn din sudul Ucrainei, afirmă un oficial ucrainean, potrivit Sky News.

O fată de șase ani a murit și un băiat de trei luni este în comă după un bombardament în orașul Ochakov, situat pe coasta sudică, a anunțat un oficial ucrainean.

Vitalii Kim, șeful administrației militare regionale Nikolaiev, a declarat că trei persoane au fost ucise în bombardament și șase au fost rănite.

 

Mor copiii pe capete în Ucraina! Bebeluș în comă, un copil de 6 ani a murit: nu există apă, gaz, energie sau internet

 

Ca urmare a atacului, în unele zone „nu există apă, gaz, energie sau internet”, a explicat oficialul.

El a adăugat că „aproximativ 11 rachete” au fost lansate peste noapte asupra orașului Nikolaiev, situat tot în sudul țării. MEDIAFAX

Sursă foto: cyberlollipop

 

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Trafic dificil pe o șosea din județul Mureș! Arde o mașină

Publicat

mures

Incendiu produs marți la un autoturism în municipiul Târnăveni, strada 22 Decembrie, județul Mureș.

mures

 

Intervin pompierii din Târnăveni.

 

FOTO: Trafic dificil pe o șosea din județul Mureș! Arde o mașină: Incendiul este localizat

 

Incendiul este localizat, acesta se manifesta fără flacără la partea inferioară a autoturismului.

Circulația se desfășoară pe un singur sens.

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 6.000 de cazuri Omicron în România

Publicat

omicron

Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) informează că, în săptămâna 20 – 26 iunie, au fost confirmate 59 de cazuri de COVID-19 cu varianta Omicron.

Conform INSP, până la data de 26 iunie au fost confirmate 6.121 de cazuri de infecţii cu varianta Omicron a SARS-CoV-2. Dintre acestea, la 2.725 a fost detectată sub-varianta BA.2 (45%).

În săptămâna 20 – 26 iunie a fost detectată sub-varianta BA.4 la 4 cazuri. La 20 cazuri a fost detectată sub-varianta BA.5.

 

Peste 6.000 de cazuri Omicron în România: rata de confirmare cu variante care determină îngrijorare

Până la data de 26 iunie, au fost raportate 14.447 de secvenţieri, dintre care 59 în săptămâna 20 – 26 iunie.

Cele 59 de secvenţieri au fost raportate de Institutul Cantacuzino (16), Institutul „Matei Balş” (43).

Potrivit INSP, până la data de 26 iunie, rata de confirmare cu variante care determină îngrijorare a fost de 96%. AGERPRES

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Macron publică imagini din mall-ul ucrainean atacat cu rachete: poporul rus trebuie să vadă „adevărul”

Publicat

mall

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a publicat pe Twitter o înregistrare video cu imagini din mall-ul ucrainean atacat cu rachete și a scris un mesaj pentru cetățenii ruși cărora le cere să vadă „adevărul” despre război.

Președintele francez Emmanuel Macron se numără printre liderii mondiali care au condamnat atacul cu rachete al Rusiei asupra centrului comercial din centrul Ucrainei, calificându-l drept o „abominație”.

 

Macron publică imagini din mall-ul ucrainean atacat cu rachete: poporul rus trebuie să vadă „adevărul”: televiziunea rămâne principala sursă de știri

 

Într-un tweet în care a postat o înregistrare video a urmărilor atacului din Kremenciuk, Macron a spus că poporul rus trebuie să „vadă adevărul”.

Pentru majoritatea rușilor, televiziunea rămâne principala sursă de știri, care este controlată ferm de Kremlin și care utilizează propaganda de război. MEDIAFAX

Citește mai departe