Connect with us

EVENIMENT

Un poliţist de la Transporturi Feroviare Arad, cercetat pentru că şi-ar fi bătut şi înfometat cei doi copii vitregi

Publicat

1665479895 masina politia.jpg
Arhivă foto

Un agent de la Poliţia Transporturi Feroviare Arad este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorilor şi violenţă în familie. Acesta și-ar fi agresat fizic cei doi copii vitregi, un băiat de 9 şi o fată de 10 ani, pe care i-ar mai fi legat uneori de un copac din grădină sau i-ar fi înfometat.

Cazul a ajuns să fie cercetat după ce băiatul de 9 ani s-a plâns unui poliţist din satul său. Asistenţii sociali au cerut imediat şi au obţinut un ordin de protecţie provizoriu, care a fost prelungit ulterior de judecători la o perioadă de şase luni.

„Imediat ce cazul ne-a fost adus la cunoştinţă, am făcut verificările necesare şi am obţinut un ordin de protecţie împotriva tatălui vitreg şi al mamei. Ambii copii au fost luaţi în sistemul de protecţie şi au fost incluşi într-un program de consiliere pentru a fi stabilizaţi emoţional”, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad, Erika Stark.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga, a declarat că agentul respectiv are 35 de ani şi este cercetat în urma unei sesizări depuse de asistenţii sociali.

„Am fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 35 ani din localitatea Şiria şi-ar fi agresat cei doi copii vitregi la domiciliu. La momentul respectiv a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pe numele tatălui vitreg şi al mamei. Cercetările se continuă pentru rele tratamente aplicate minorilor şi violenţă în familie’, a declarat Claudia Iuga.

Conform unor surse din cadrul Primăriei comunei Şiria, copiii au susţinut în faţa asistenţilor sociali ai instituţiei că au fost bătuţi în mod repetat cu bastonul de poliţist şi că au fost legaţi de un copac din grădina casei, iar uneori erau înfometaţi de către părinţi. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Florin Piersic ar fi contractat o INFECȚIE nosocomială în Spitalul Militar Cluj-Napoca. E internat acum la Institutul Inimii

Publicat

florin piersic e1714588756762.jpg

Florin Piersic a fost transferat de la Spitalul Militar la Institutul Inimii “Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca, după ce ar fi contractat o infecție nosocomială. Actorul a fost internat acum două săptămâni pentru o intervenție chirurgicală la genunchi. Starea sa de sănătate este supravegheată îndeaproape de către echipa medicală specializată a institutului.

Ajuns la vârsta de 88 de ani, Florin Piersic se confruntă cu noi probleme de sănătate. Colegii…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO VIDEO: Accident la Alba Iulia, produs între două autoturisme în care se aflau trei persoane

Publicat

foto video: accident la alba iulia, produs între două autoturisme

Un accident s-a produs miercuri seara la Alba Iulia, între două autoturisme. 

”Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice si acordarea primului ajutor medical la un accident rutier produs în municipiul Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu” au transmis reprezentanții ISU Alba.

Din primele informații, este vorba despre un accident rutier produs între 2 autoturisme, în care se aflau 3 persoane.

La fața locului au fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Instagram schimbă modul de afișare a postărilor. Vrea să echilibreze lupta dintre marii creatori de conținut și utilizatorii mici

Publicat

instagram schimbă modul de afișare a postărilor. vrea să echilibreze

Instagram schimbă modul de afișare a postărilor. Compania Meta, cea care deține Instagram, vrea să echilibreze lupta pe ”feed-ul” aplicației. În acest caz va schimba algoritmul de afișare al postărilor. 

Vizați sunt marii creatori de conținut, dar și userii mai mici ai aplicației. De asemenea schimbările vizează și postările originale.

În primul rând asta înseamnă ca vor apărea mai des postări originale, cu conținut original, în detrimentul celor…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. 1 Mai, sărbătorit prin muncă la Cluj. Muncitorii asiatici PLIVESC buruieni în Piața Gării

Publicat

1 mai.jpg

1 Mai, sărbătorit prin muncă la Cluj-Napoca. Muncitorii asiatici plivesc buruieni în Piața Gării.

Marea majoritate a muncitorilor sosiți la Cluj din Nepal, Bangladesh și Sri Lanka lucrează ca și curieri, în construcții și în salubritate.

VIDEO. 1 Mai, sărbătorit prin muncă la Cluj. Muncitorii asiatici PLIVESC buruieni în Piața Gării

Un clujean a surprins miercuri, de Ziua Muncii, mai mulți muncitori asiatici plivind buruienile crescute la baza…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe