Connect with us

EVENIMENT

Un polițist din Olt a murit la spital, la o zi după teribilul accident de pe DN 64 în care au fost implicate o ambulanță și o mașină de poliție. Mesajul cutremurător al colegilor

Publicat

Unul dintre polițiștii implicați în teribilul accident produs în prima zi a anului 2021 pe DN 64 Caracal-Găneasa din județul Olt a decedat. Vestea tristă a fost transmisă de colegii acestuia.

Reamintim că vineri, 1 ianuarie 2021, s-a produs un cumplit accident rutier pe DN 64  Caracal-Găneasa, în comuna Șopârlița, județul Olt, după o coliziune între un echipaj de poliție și o ambulanță. Ambele autospeciale erau în misiune În urma impactului, au fost răniţi grav doi poliţişti.
Mesajul IPJ Olt:

”Inspectoratul de Poliție Județean Olt deplânge stingerea din viață a colegului nostru, NITU FĂNEL, în vârstă de 49 de ani, din cadrul Postului de Poliție Morunglav.

Citește și Sindicatul Europol, despre mașinile de Poliție: ”Autospeciale doar cu numele. Nu sunt prevăzute cu elemente de protecție suplimentară!”

Vestea cumplitului accident de circulaţie din prima zi a acestui an ne-a zguduit pe toți şi ne-a încărcat inimile de durere, tristețe și compasiune.

De-a lungul carierei, cu o experienta de 25 de ani, colegul nostru a îndeplinit activități în domeniul ordinii publice, iar pentru 10 ani a fost șeful Postului de Poliție Morunglav.

Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în neființă reprezentând o mare pierdere pentru instituția noastră.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt transmite familiei îndurerată sincere condoleanţe şi o asigurăm de profunda noastră compasiune.

DRUM LIN SPRE ETERNITATE!”

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Street Food Festival revine în Iulius Parc din Cluj-Napoca cu prima ediție de Street Food Picnic

Publicat

04 1.jpg

Street Food Festival, eveniment emblematic pentru iubitorii de mâncare stradală și experiențe inedite, revine în Iulius Parc din proximitatea Iulius Mall Cluj, între 19 – 21 aprilie, cu prima ediție de Street Food Picnic. Clujenii și nu numai sunt așteptați să se bucure de un weekend plin de savoare, muzică și voie bună.

Loc al deliciilor culinare

Prima ediție de Street Food Picnic din acest an va transforma Iulius Parc într-un loc al deliciilor culinare…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Lege privind calitatea apei destinate consumului uman, promulgată de președintele Iohannis

Publicat

care sunt simptomele deshidratării și cum o putem combate. alimente

Legea pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 7/2023 privind calitatea apei destinate consumului uman a fost promulgată vineri, 12 aprilie, de președintele Klaus Iohannis. 

Actul normativ are ca obiective protejarea sănătăţii umane împotriva efectelor adverse ale contaminării apei destinate consumului uman, prin asigurarea calităţii de apă sanogenă şi curată, şi îmbunătăţirea accesului la apă potabilă.

Legea transpune Directiva (UE) 2020/2184 a Parlamentului European…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Emil Boc și-a anunțat candidatura la Primăria Cluj-Napoca într-un live pe Facebook

Publicat

emil boc manunt candidatura primarie.jpg

Emil Boc și-a anunțat sâmbătă candidatura pentru un nou mandat de primar al Clujului. Anunțul a fost făcut de primar live, pe pagina sa de Facebook.


„Îmi voi depune candidatura pentru un nou mandat de primar al Clujului”, a anunțat Emil Boc.

VIDEO. Emil Boc și-a anunțat candidatura la Primăria Cluj-Napoca într-un live pe Facebook

Emil Boc s-a filmat în oraș. în piața Mihai Viteazu, și a transmis că face acest lucru pentru ca locuitorii orașului să…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Imagini din dronă cu traseul variantei ocolitoare a municipiului Blaj. Când vor începe lucrările la noul drum

Publicat

video: imagini din dronă cu traseul variantei ocolitoare a municipiului

Imagini cu traseul variantei ocolitoare a municipiului Blaj. Primarul Gheorghe Valentin Rotar a publicat sâmbătă o filmare cu traseul variantei ocolitoare a Blajului.

Noua centură ocolitoare va avea o lungime totală de 6,8 km, un viaduct spectaculos în lungime de aproximativ 300 de metri și patru sensuri giratorii. Potrivit edilului, lucrările efective vor începe în luna iulie. Valoarea investiției se ridică la 145 milioane de lei. 

Imagini cu traseul variantei ocolitoare a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe