Connect with us

EVENIMENT

Un scandal între o femeie din Alba și fiul ei, tranșat de magistrați în instanță. S-au certat și agresat pentru apa din fântână

Publicat

o tânără din ungaria a ajuns la spital după ce

O femeie din Ighiu, județul Alba, a fost nevoită să apeleze la instanțele de judecată pentru a fi protejată. Este vorba despre solicitarea femeii pentru emiterea uni ordin de protecție pe numele fiului său. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO FOTO. „Singing in the Rain”, versiunea Electric Castle. Participanții au cântat și dansat, în ciuda furtunii

Publicat

ploo scaled.jpg

O furtună puternică s-a năpustit sâmbătă peste festivalul Electric Castle, continuând astfel tradiția de a se desfășura sub ploaie.

Ploaia la Electric Castle a devenit o tradiție, iar anul acesta nu a fost diferit. Deși vântul puternic și ploaia torențială au cauzat și pagube, cheful de petrecere al participanților nu a fost afectat, iar publicul a continuat să danseze și să se bucure de muzică.

Participanții la Electric Castle au dansat în…
Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Păsările părăsesc Clujul din cauza vremii calde. Biolog: Schimbările au efect de cascadă, o problemă poate afecta tot lanțul

Publicat

img 8279 scaled.jpg

Vremea caldă și activitatea păsărilor sunt strâns legate, iar temperaturile ridicate pot avea efecte greu de prevăzut asupra păsărilor și a lanțului trofic al acestora.

Temperaturile ridicate pot afecta comportamentul păsărilor. Un prim semn al acestor efecte este scăderea numărului și activității lor în interiorul orașelor, care constituie adevărate insule de căldură în timpul verii.

Într-un interviu pentru Cluj24, Dr. Szabó D. Zoltán, Biolog la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cum a fost tâlhărit un bărbat din Sebeș după de a câștigat un jackpot la păcănele. Un prieten i-a spus unui tâlhar când să atace

Publicat

cum a fost tâlhărit un bărbat din sebeș după de

Două persoane au fost recent condamnate pentru tâlhărie, de către magistrații din Sebeș. Aceștia au ajuns în fața judecătorilor după ce au comis o tâlhărie la începutul anului 2024. Victima lor a fost un bărbat care a câștigat un jackpot la păcănele.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un deținut de la Penitenciarul Gherla și-a CUSUT buzele cu sârmă. Ce s-a întâmplat cu el

Publicat

penitenciar gherlap.jpg

Vineri, la Penitenciarul Gherla, un deținut clasificat în regim de maximă siguranță și-a cusut buzele cu sârmă în semn de protest pentru că era cazat cu un alt deținut și invocând motive medicale.

Ulterior, i s-a acordat primul ajutor la cabinetul medical al penitenciarului și a fost consiliat de un psiholog. După un timp, precizează surse din cadrul penitenciarului, deținutul a renunțat la forma de protest și cu acordul directorului, acesta a fost mutat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe