Connect with us

EVENIMENT

Un șofer beat din Vatra Moldoviței a lovit mortal cu mașina o femeie și a fugit. Unde l-au găsit polițiștii

Publicat

Un bărbat din localitatea Vatra Moldoviței a fost reținut de polițiști după ce a lovit mortal cu autoturismul o femeie, apoi a fugit de la fața locului. Polițiștii l-au găsit după câteva ore, în apropierea locuinței.

Potrivit IPJ Suceava, vineri, 1 octombrie, în jurul orei 21:00, polițiștii SPR 14 Vama, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că în comuna Vatra Moldoviței a fost identificată o femeie de aproximativ 70 de ani, decedată, ca urmare a unui accident rutier.

Din verificările preliminare s-a constatat faptul că femeia a fost surprinsă și accidentată mortal de un șofer necunoscut care a condus un autoturism, a acroșat-o pe femeie și a părăsit locul accidentului.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în jurul orei 19.30, un bărbat de 54 ani, din comuna Vatra Moldoviței, în timp ce conducea autoturismul pe DJ176 din comuna Vatra Moldoviţei, jud. Suceava, a acroşat-o pe victimă care se afla, în calitate de pieton, pe marginea părţii carosabile.

În urma impactului, femeia de 75 de ani a decedat.

Imediat după producerea accidentului, conducătorul auto a plecat de la faţa locului, parcând autoturismul într-o grădină situată lângă locuinţa sa, la aproximativ 700 de metri de locul accidentului.

Șoferul de 54 de ani a fost identificat la domiciliu, în jurul orei 00.45 şi fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de șofer a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung – Moldovenesc în vederea luării unei măsuri preventive.

A fost întocmit dosar penal cu privire la infracţiunile de „ucidere din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Vacanța de Paște 2024. Când începe perioada cu zile libere pentru elevi și profesori și când se întorc la școală

Publicat

vacanța de paște 2024. când începe perioada cu zile libere

Vacanța de Paște 2024. Elevii intră, la finalul lunii aprilie, în vacanța de primăvară. Vor avea 11 zile libere, inclusiv perioada de 1 Mai și cea a sărbătorilor de Paște. Apoi revin la școală, pentru ultimul modul de cursuri.

Vacanța de Paște 2024 va fi pentru elevi în perioada 27 aprilie – 7 mai. Cursurile reîncep din 8 mai, iar elevii vor mai avea șase săptămâni de școală.

Până în 26 aprilie, mai pot fi organizate activități ”Școala altfel” sau…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Weekend pentru iubitorii LEGO®: o REPLICĂ de 1,5 m a Turnului Eiffel, din peste 10.000 de piese, expusă în Iulius Mall Cluj

Publicat

04.png

La Iulius Mall Cluj vei avea parte de un weekend în care poți să te întorci pe tărâmul copilăriei și să redescoperi magia lucrurilor simple. Vino să admiri unul dintre cele mai mari seturi realizate, de-a lungul timpului, din piese LEGO® – o replică a Turnului Eiffel, în cadrul expoziției Brickenburg – Zilele Fanilor LEGO®! În cadrul evenimentului vor avea loc și Ateliere de Construcție din cărămizi  LEGO® pentru copii.

Cu o tematică de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vreme rece până sâmbătă. Unde vor mai fi ploi, vânt puternic sau ninsori. Atenționarea meteorologilor

Publicat

vreme rece până sâmbătă. unde vor mai fi ploi, vânt

Va fi vreme rece până sâmbătă, 20 aprilie, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM). În unele zone va mai ploua și va fi vânt puternic. La altitudini mari vor fi semnalate lapoviță și ninsori.

Până în 20 aprilie, ora 9.00, vremea va fi rece în cea mai mare parte a țării. Pe parcursul nopților, în regiunile intracarpatice și zonele deluroase, pe alocuri se va produce brumă.

Joi (18 aprilie), temporar va ploua în jumătatea de nord a teritoriului și pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Lucrările de deszăpezire pe DN 67C Transalpina au fost oprite, din cauza ninsorii, vântului puternic și temperaturilor scăzute

Publicat

lucrările de deszăpezire pe dn 67c transalpina au fost oprite,

Lucrările de deszăpezire pe DN 67C Transalpina au fost oprite. În zonă se înregistrează lapoviţă, ninsoare şi vânt puternic.

„Precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, temperaturi foarte scăzute, vânt puternic. Angajaţii nu pot să intervină pentru continuarea acţiunilor de pe DN 67 C, pentru că se expun unui pericol real. S-a luat decizia încetării pe sectorul periculos.

Dacă vom putea în perioada aceasta să mai lucrăm, vom lucra la indicatoare sau la alte…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe