Connect with us

EVENIMENT

Un şofer cu permisul suspendat a acroşat un pieton pe o stradă din Curtea de Argeș şi a părăsit locul accidentului

Publicat

Arhivă foto

Un bărbat care avea permisul de conducere suspendat a acroşat cu autoturismul un pieton, joi, pe o stradă din municipiul Curtea de Argeş, apoi a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

„Din verificările preliminare, efectuare de poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş, s-a stabilit că un bărbat de 26 de ani, din Băiculeşti, care conducea un autoturism pe strada Rozelor din municipiul Curtea de Argeş, ar fi acroşat un bărbat de 77 de ani, din Curtea de Argeş. După producerea evenimentului, conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii evenimentului rutier fără încuviinţarea poliţiştilor, fiind identificat la scurt timp”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Conform aceleiaşi surse, verificările preliminare efectuate de poliţişti au indicat faptul că bărbatul care ar fi condus autovehiculul implicat în accident are dreptul de a conduce suspendat.

Pietonul de 78 de ani, care potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş acuza dureri la un braţ şi un picior, a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale.

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără drept, vătămare din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie (…), iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, a mai informat IPJ Argeş.

Poliţiştii reamintesc faptul că, dacă un eveniment rutier s-a soldat şi cu rănirea unor persoane, conducătorul auto este obligat să ia măsuri de anunţare imediată a autorităţilor, să nu modifice sau să şteargă urmele accidentului şi să nu părăsească locul faptei.

AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Prevenirea bolilor ficatului. Metode simple pentru o viață sănătoasă. Cât rău poate face alcoolul

Publicat

prevenirea bolilor ficatului. metode simple pentru o viață sănătoasă. cât

Prevenirea bolilor ficatului: Există câteva metode simple pentru o viață sănătoasă și pentru protejarea acestui organ vital pentru funcționarea organismului. 

Ficatul este un organ care îndeplinește peste 500 de funcții vitale în organism. Acesta elimină substanțele dăunătoare de la nivelul sângelui, toxinele și contribuie semnificativ la combaterea infecțiilor.

De asemenea, descompune grăsimile, sprijină buna funcționare a digestiei și ajută la stocarea vitaminelor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un cap tractor cu remorcă a rămas BLOCAT pe calea ferată, în Baciu. Traficul feroviar a fost OPRIT

Publicat

pompieri incendiu bun e1703346529669.jpg

Un cap tractor cu remorcă a rămas blocat, duminică, pe calea ferată, în Baciu. Traficul feroviar a fost oprit până pompierii au deblocat calea ferată.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit, de puține momente, pentru a scoate de pe trecerea la nivel cu calea ferată, situată pe strada Fabricilor din localitatea Baciu, un ansamblu de vehicule care a rămas blocat pe liniile de tren.

Un cap tractor cu remorcă a rămas BLOCAT pe calea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ALBA: Aproape 900 de persoane legitimate și sute de mașini verificate prin aplicația eDAC. Valoare RECORD a amenzilor

Publicat

alba: aproape 900 de persoane legitimate și sute de mașini

ALBA: Aproape 900 de persoane legitimate și sute de mașini verificate prin aplicația eDAC, în doar două zile. Valoarea amenzilor a ajuns la un record: a depășit 100.000 de lei. 

În perioada 19-20 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

La noapte plouă cu METEORI. Lyridele pe cerul României, un FENOMEN astronomic spectaculos

Publicat

artyom korshunov quqjjxz7fqu unsplash scaled e1713685288154.jpg

La noapte plouă cu meteori. Lyridele pot fi observate foarte bine pe cerul României în luna aprilie. Faza maximă de manifestare a curentului de meteori Lyridele este în noaptea de 21/22 aprilie în acest an, conform Agerpres.

În fiecare an, începând cu luna aprilie, pe cerul nopţilor încep să-şi facă apariţia ploile de meteori (denumirea ştiinţifică a „stelelor căzătoare”).

La noapte plouă cu METEORI. Lyridele pe cerul României, un FENOMEN astronomic…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe