Connect with us

EVENIMENT

Un tânăr arestat preventiv și alți 4 reținuți, pentru contrabandă calificată şi constituirea unui grup infracţional organizat

Publicat

urmarit arestat

Un bărbat a fost arestat preventiv iar alţi patru au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru contrabandă calificată şi constituirea unui grup infracţional organizat se arată într-un comunicat transmis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Galaţi, cu sprijinul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate din Inspectoratul General al Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor DIICOT Galaţi, au destructurat o grupare infracţională specializată în contrabandă cu ţigări.

În cadrul acţiunii au fost efectuate opt percheziţii domiciliare şi au fost conduse la audieri opt persoane. În paralel cu efectuarea percheziţiilor a fost organizat şi un flagrant, fiind depistată în trafic o autoutilitară în care au fost găsite, în spaţii disimulate, 8.243 de pachete ţigarete, de diferite mărci, de provenienţă Republica Moldova.

În urma cercetărilor a rezultat că, în perioada februarie – mai 2019, gruparea infracţională ar fi introdus, în mod fraudulos în ţară cantitatea de 74.187 de pachete ţigarete din Republica Moldova.

În urma acţiunii au fost identificate şi ridicate în vederea cercetărilor, patru autoturisme care ar fi fost folosite în activitatea infracţională.

În cauză, s-a dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 36 ani, aceştia fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi contrabandă calificată, în formă continuată.

Luni, Judecătoria Târgu Bujor, în baza propunerii făcute de parchet, a admis cererea de arestare preventivă a unui bărbat de 29 ani, care a fost prins în flagrant, de poliţiştii Postului de Poliţie Oancea, în noaptea de 4/5 mai, în timp ce transporta, într-un compartiment special amenajat, 34.930 de pachete ţigarete de contrabandă, de provenienţă Ucraina. Din cercetări a reieşit că persoana în cauză ar face parte din aceeaşi gruparea infracţională, specializată în contrabanda cu ţigări. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

CFR Cluj – CSU Craiova, 0-2. Koljic, ”nașul” clujenilor, Mitriță, decisiv, ”BURSUCUL”, furios

Publicat

1722204520 cfr cluj 1.jpg

CFR Cluj a întâlnit-o, duminică seara în Gruia, pe CSU Craiova, într-un meci din etapa a 3-a a Superligii de fotbal. Ambele echipe aveau câte 4 puncte înaintea meciului. După un meci dominat de olteni, în care Petrescu a introdus echipa a doua, ca de altfel și Gâlcă dar clujenii au jucat o repriză în 10 oameni, Craiova câștigă cu 2-0, goluri marcate de Koljic (min.51) și Mitriță (min.90+5).

Echipe de start

CFR Cluj (4-3-3): Sava – Pedro Rocha, Ajeti,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Incendiu la un autoturism în satul Cistei. Intervin pompierii din Blaj cu o autospecială

Publicat

incendiu la un autoturism în satul cistei. intervin pompierii din

Un incendiu a fost semnalat duminică noaptea la Cistei (comuna Mihalț).

Pompierii intervin cu o autospecială.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe alba24

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Bătaie în trafic în Cluj-Napoca între un livrator Glovo și clientul unui taxi. Poliția verifică incidentul

Publicat

bataiea e1722191905620.jpeg

O bătaie în trafic a avut loc, duminică, în Cluj-Napoca între un livrator Glovo și clientul unui taxi oprit la semafor în Piața Cipariu. 

Din imagini se vede cum un livrator Glovo aflat pe un scuter se ceartă cu șoferu unui taxi, un alt șofer încearcă să aplaneze conflictul, iar în momentul în care clientul coboară din taxi este luat la pumni și trântit pe jos.

Poliția Cluj a început verificări

Poliția Cluj anunță că în urma unor imagini…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Pro Infrastructură: Drumul expres A3 – Tureni nu va fi deschis în 2024. În ritmul actual, inaugurarea va fi în 2025

Publicat

drum 1.jpg

Asociația Pro Infrastructură atrage atenția, că, din păcate, la cum au evoluat lucrările în primele 11 luni de contract, este o certitudine că mini-lotul de nici 5 kilometri de pe drumul expres care face legătura dintre A3 și DN1 pe lângă Tureni nu va fi deschis în 2024.

”În acest ritm, inaugurarea este fezabilă doar în primăvara lui 2025.

Aflați la primul lor proiect rutier major, Dimex (terasamente) și CON-A (structuri) nu demonstrează că au forța să…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe