Connect with us

ACTUALITATE

Un tânăr care a furat trei ceasuri Rolex și suma de 85.000 de euro a fost prins în Vama Stânca

Publicat

cautat in vederea arestarii depistat de politistii de frontiera la stanca 1000x600.jpg

Publicitate

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie R. Moldova, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare de către autoritățile din Franța pentru săvârşirea infracțiunilor de furt și lipsire de libertate.

 

La sfârșitul săptămânii, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – ITPF Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un autocar, un cetățean R. Moldova, în vârstă de 27 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Mai multe străzi din municipiul Botoșani rămân fără apă

Publicat

nova apa serv .jpg

Publicitate

Pentru executarea lucrărilor de refacere a unui branșament avariat, situat pe  strada Parcul Tineretului nr.12, sc.B, echipele Nova Apaserv S.A. Botoșani, sunt nevoite să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi, 2 septembrie 2024.

Astfel, în intervalul orar 10:00-16:00, sunt afectați de lipsa apei consumatorii ce locuiesc pe străzile: Săvenilor, Donici și Parcul Tineretului.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zona afectată, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cod Galben de temperaturi deosebit de ridicate și disconfort termic ridicat pentru județul Botoșani

Publicat

cod galben.jpg

Publicitate

Pentru astăzi și mâine, duminică și luni, meteorologii au emis o atenționare meteorologică  Cod Galben de temperaturi deosebit de ridicate și disconfort termic ridicat pentru județul Botoșani, a anunțat ISU Botoșani.

Se vor înregistra temperaturi deosebit de ridicate pentru începutul lunii septembrie (7…10 grade peste mediile multianuale). Temperaturile maxime vor fi în general de 32…34 de grade, iar disconfortul termic va fi ridicat.

În acest condiții, ISU Botosani vă recomandă să:

– efectuaţi deplasări în primele ore ale dimineţii sau seara, pe cât posibil prin zone umbrite, alternând deplasarea cu repausul;

– evitaţi…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

APIA Botoșani: În atenția apicultorilor

Publicat

stupi albine.jpg

Publicitate

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) Centrul Judetean Botosani informează că, pentru Măsura de acordare a sprijinului financiar pentru intervențiile aferente sectorului apicol din cadrul Planului Strategic PAC 2023-2027 – ISA – PS 2024, au fost depuse 118 cereri de plată, pentru o sumă totală de 1.196.791,94 lei.

La acest moment, APIA se află în stadiul de efectuare a controlului la fața locului pentru cei 8 solicitanti incluși în eșantionul de control.

După finalizarea controlului și introducerea rezultatelor acestuia în aplicația informatică, urmează parcurgerea etapelor:

  • Verificarea dosarelor selectate în controlul…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Botoșani: Agent economic amendat cu 20.000 de lei

Publicat

pachet de tigari deschis e1657774823934.jpg

Publicitate

Joi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani-Biroul de Ordine Publică au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, în municipiul Botoșani.

În cadrul activităților desfășurate, au fost identificate, într-un modul stradal, de pe Bulevardul Mihai Eminescu, peste 2.000 de țigarete de proveniență Republica Moldova, pentru care agentul economic nu deținea documente legale.

Față de acesta a fost dispusă măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 20.000 de lei, iar țigările au fost supuse confiscării.

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe