Connect with us

EVENIMENT

Un tânăr de 26 ani, din Bistrița-Năsud, a murit, strivit de un tractor

Publicat

accident autostrada

Un tânăr în vârstă de 26 ani a murit, marţi după-masă, după ce un tractor s-a răsturnat peste el, incidentul având loc în curtea unei case din localitatea Uriu, potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus.

La faţa locului au fost mobilizate un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor al SMURD şi un echipaj al Ambulanţei, precum şi Serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă din comuna Uriu.

Victima a fost scoasă de sub tractor înainte ca echipajele să ajungă la locul indicat, în stare de inconştienţă şi prezentând un traumatism cranio-facial grav.

În sprijinul echipajelor de intervenţie a fost solicitat şi elicopterul SMURD, care a aterizat pe terenul de sport din localitate.

În ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, tânărul de 26 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicul care încadra elicopterul SMURD a pronunţat decesul victimei la locul solicitării. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Ministerul Sănătăţii vrea să limiteze trimiterea pacienţilor de către medici, de la stat, la privat. Ce spune Alexandru Rafila

Publicat

video: testarea antidrog a elevilor, doar cu acordul părinților. anunțul

Ministerul Sănătăţii pregătește o strategie care să limiteze trimiterea pacienţilor, de către medici, de la unităţile medicale de stat la cele din mediul privat.

Anunțul a fost făcut joi de ministrul Alexandru Rafila.

„Să nu uităm, de exemplu, că medicii de familie sunt operatori privaţi. Și trimitem pacienţii la medicul de familie chiar dacă sunt operatori privaţi. (…) Lucrăm la o strategie care să limiteze acest lucru, nu ştiu dacă o să putem să o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat lovit de o mașină pe o stradă din Răchita: Cum s-a produs accidentul rutier. Ce spun polițiștii

Publicat

bărbat lovit de o mașină pe o stradă din răchita:

Un bărbat din Sebeș a fost lovit de o mașină, pe o stradă din Răchita. Victima, un bărbat de 50 de ani mergea pe partea carosabilă când a fost lovit de o mașină, condusă de un șofer în vârstă de 35 de ani. 

Accidentul s-a petrecut miercuri, 17 aprilie 2024, în jurul orei 21.00. Cazul a fost comunicat de IPJ Alba, o zi mai târziu, în buletinul de presă.

Potriivt IPJ Alba, bărbatul de 50 de ani, din municipiul Sebeș, în timp ce se deplasa pe partea carosabilă, ar fi fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Târgul OFERTELOR educaționale: 42 de licee și colegii, întrunite la Cluj Arena

Publicat

targ 1 e1713425104364.jpg

Un târg de prezentare și promovare a liceelor și colegiilor, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Cluj, a avut loc miercuri, 17 aprilie la Cluj Arena, începând cu ora 10:00.

În cadrul evenimentului, elevii de clasa a VIII-a, din județul Cluj, au avut oportunitatea de a primi informații privind oferta educațională pentru anul 2024-2025. Manifestarea a fost privită cu mult entuziasm de către elevi, fiindu-le prezentate o multitudine de licee – 42 la număr,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Accident grav pe autostrada A1, zona la Veștem, Sibiu, cu patru mașini implicate. Trafic blocat. A fost solicitat elicopter SMURD

Publicat

elicopter smurd 2.jpg

Un accident rutier grav s-a petrecut joi după-amiaza pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu-Boița, în zona Veștem.

O persoană este prinsă în caroseria unei mașini și alte două sunt rănite. A fost solicitat elicopter SMURD.

Traficul rutier este blocat la km. 230, zona Veștem, sens Sebeș – Vâlcea, a anunțat IPJ Sibiu. În accident sunt implicate patru autovehicule.

Circulația a fost deviată la kilometrul 238, Mohu.

Potrivit ISU Sibiu, la fața locului sunt mobilizate următoarele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe