Connect with us

EVENIMENT

Un tânăr de 26 de ani, fără permis, a produs un accident în Bistrița, apoi a fugit. Doi pasageri din mașină au ajuns la spital

Publicat

Un tânăr fără permis de conducere a făcut un accident imediat după Anul Nou și apoi a abandonat mașina pe care o conducea. Două dintre persoanele care îl însoțeau au ajuns la spital și astfel polițiștii au reușit să afle cine a condus mașina părăsită pe o șosea din județul Bistrița-Năsăud.

Potrivit polițiștilor bistrițeni, accidentul s-a produs imediat după Anul Nou pe Drumul Comunal 11 în localitatea Ardan. O mașină a fost abandonată pe marginea drumului după ce a lovit un cap de pod. Două dintre persoanele care s-au aflat în interior au ajuns la spital după accident și astfel polițiștii au reușit să afle ce s-a întâmplat.

„Accidentul a avut loc în data de 1 ianuarie, în jurul orei 00.30, pe Drumul Comunal 11, în localitatea Ardan. La fața locului s-a constatat faptul că autoturismul condus de tânărul de 26 de ani a intrat în coliziune cu un cap de pod. Imediat după producerea accidentului, autovehiculul ar fi fost abandonat, iar conducătorul auto și trei pasageri au plecat de la fața locului. După aproximativ o oră, doi dintre pasageri, ambii din Budacu de Sus au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au anunțat polițiștii bistrițeni.

Ulterior, polițiștii au reușit să îl identifice pe șoferul care s-ar fi aflat la volan. Acesta nu are permis de conducere și în momentul producerii accidentului era băut.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Serviciului Rutier l-au identificat și depistat pe un tânăr de 26 de ani, din Budacu de Sus, pe care-l bănuiesc că ar fi condus un autoturism implicat într-un accident rutier. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,35 mg/l, alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital, unde i s-au prelevat două mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor, a reieșit faptul că nu deține permis pentru nicio categorie de autovehicule”, au precizat polițiștii.

În acest caz polițiștii au deschis un dosar penal pentru conducere fără permis, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă.

(sursa: Mediafax)

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române

Publicat

foto: competiții sportive organizate de jandarmeria alba, cu ocazia zilei

La Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia s-au desfășurat miercuri, 27 martie, competițiile sportive cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române la nivelul Jandarmeriei Alba. Cu sprijinul Asociaților Ampoiul și IPA Regiunea 2 Alba, a fost organizat un campionat de fotbal, un turneu de table și o competiție de tenis cu piciorul.

Opt echipe s-au aruncat în lupta pentru titlul de campion la fotbal, 16 jandarmi s-au înscris la turneul de table și 10 la tenis cu piciorul. Competiția a fost una în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Percheziții ale polițiștilor la Turda. Falsuri și înșelăciuni la un centru pentru persoane vârstnice

Publicat

1711644932 politie 1 e1667205038903.jpg

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au efectuat, joi, 5 percheziții domiciliare, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunile de fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată (15 acte materiale) și înșelăciune.

Percheziții ale polițiștilor la Turda. Falsuri și înșelăciuni la un centru pentru persoane vârstnice

”Perchizițiile au fost derulate la domiciliile a 2 persoane fizice, precum și la sediile a 3 persoane…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită. Data până la care pot fi utilizate. Anunțul ministrului Finanțelor

Publicat

valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită. data până la

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită. Acestea ar fi expirat la 31 martie 2024. Anunțul a fost făcut de ministrul Finanțelor, Marcel Boloș.

”Prelungim valabilitatea cardurilor de energie, până la 31 mai 2024. Este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe.

Pentru că 1,1 milioane beneficiari încă mai au bani pe carduri, era vital să luăm această decizie pentru ca…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea în Alba în weekend 29 – 31 martie: Temperaturi neobișnuite, cu maxime de 27 grade Celsius. Prognoza meteo pe localități

Publicat

vremea în alba în weekend 29 – 31 martie: temperaturi

Vremea în Alba în weekend 29 – 31 martie 2024: Temperaturi neobișnuite pentru data din calendar. Maximele ating 27 de grade Celsius. Prognoza meteo pe localități. Vreme suprinzătoare în weekend. Vor fi temperaturi de vară, cu maxime ce urcă până la 27 de grade Celsius și minime ce nu scad sub 6 grade.

Ultimele zile ale lunii martie aduc o vreme extrem de călduroasă, cu temperaturi ce se potrivesc mai degrabă sezonului estival. Dacă pentru ziua de vineri, 29 martie,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe