Connect with us

EVENIMENT

Un tânăr din Oradea, bănuit că a furat mai multe bijuterii din aur și telefoane mobile, arestat preventiv

Publicat

politia 112 general generic 1000x600
Arhivă foto

Un tânăr, bănuit că ar fi sustras bijuterii din aur și telefoane mobile, din societăți comerciale din zona centrală a municipiului Oradea a fost reținut vineri de polițiștii orădeni și arestat de magistrați.

Potrivit IPJ Bihor, joi, 26 ianuarie 2023, în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un tânăr de 19 ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată (3 acte materiale).

Din cercetări a reieșit că, miercuri, 25 ianuarie 2023, în jurul orei 04.10, tânărul de 19 ani ar fi pătruns prin efracție într-o societate comercială din zona centrală a municipiului Oradea și ar fi sustras 15 lănțișoare din aur, de diferite gramaje, 15 inele din aur, de diferite gramaje şi o brățară din aur, bijuterii în greutate totală de 200 de grame, cauzând un prejudiciu estimat la 54.000 lei.

De asemenea, acesta este bănuit că, în noaptea de 24 spre 25 ianuarie 2023, ar fi încercat să pătrundă, tot prin efracție, în incinta unui alt magazin de bijuterii, tot din centrul municipiului Oradea, însă nu a reușit.

Același tânăr este bănuit de polițiștii orădeni că, la 30 decembrie 2022, în jurul orei 04.00, ar fi pătruns prin efracție în punctul de lucru al unei societăți comerciale din centrul municipiului Oradea și ar fi a sustras patru telefoane mobile și două machete de telefoane mobile, cauzând un prejudiciu estimat la 22.080 de lei.

Un tânăr din Oradea, bănuit că a furat mai multe bijuterii din aur și telefoane mobile, arestat preventiv. Polițiștii au recuperat aproximativ 120 de grame de bijuterii din aur

Polițiștii orădeni au recuperat de la cel în cauză aproximativ 120 de grame de bijuterii din aur.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au prezentat pe tânărul de 19 ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități
infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. O experiență de voluntariat internațională cu AIESEC: „Am câștigat prietenii pe viață și experiențe minunate!”

Publicat

3 1.png

AIESEC este o organizație de tineri internațională, care oferă tinerilor de pretutindeni oportunitatea de a călătorii și a explora diverse culturi prin proiecte și programe internaționale.

Cu AIESEC aceștia au șansa de a se dezvolta personal, de a-și dezvolta abilitățile de leadership, de a forma legături strânse de prietenie cu oameni din diferite colțuri ale lumii și de a-și lăsa amprenta asupra lor.

Cine e Elif?

Elif a venit din Turcia în Târgu-Mureș…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

EXCLUSIV. FOTO. Cum arată “camera de detenție” de la un colegiu de elită din Cluj-Napoca. Ce vor face elevii scoși de la ore

Publicat

racovita camera detentie 1.jpg

Începând din acest an școlar, unitățile de învățământ au obligația să amenajeze o cameră de supraveghere pentru ”elevii-problemă”, care disturbă orele de curs.

”Camera de detenție”, cum a fost numită de părinți, elevi și mass-media, este, practic, o sală de supraveghere a elevilor care deranjează cardrul didactic și colegii la ore și nu pot fi disciplinați.

Cum arată “camera de detenție” de la un colegiu de elită din Cluj-Napoca. Ce vor…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACCIDENT între Oarda de Jos și Limba. Doi tineri au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat

Publicat

foto video: accident între oarda de jos și limba. doi tineri

Un accident rutier s-a produs joi seara, la ieșirea din Oarda de Jos spre Limba. O mașină în care se aflau doi tineri s-a răsturnat pe carosabil. În urma evenimentului rutier, cei doi tineri au ajuns la spital. 

Actualizare: În urma accidentului, cei doi tineri care se aflau în mașină au fost răniți și au fost transportați la spital.

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Podul peste râul Mureș de la Acmariu, comuna Blandiana: Licitație pentru finalizarea lucrărilor începute în urmă cu 5 ani

Publicat

podul peste râul mureș de la acmariu, comuna blandiana: licitație

Podul peste râul Mureș de la Acmariu, comuna Blandiana. Începute în urmă cu 5 ani, lucrările la podul peste râul Mureș de la Acmariu urmează să fie continuate și finalizate printr-o investiție de peste 5,4 milioane de lei.

Primăria Blandiana a lansat pe 25 septembrie, în SEAP, o licitație pentru continuarea lucrărilor de construire a podului peste râul Mureș de la Acmariu.

Valoarea totală estimată a contractului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe