Connect with us

EVENIMENT

Unul dintre cei doi sibieni duși la tratament pentru COVID în Germania a murit

Publicat

Unul dintre cei doi antreprenori sibieni duși cu avion privat în Germania, pentru a primi tratament împotriva COVID-19 a murit, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse din anturajul omului de afaceri.

Bărbatul în vârstă de 56 de ani a fost dus la un spital din Germania, pentru a primi tratament pe plămân artificial în luna noiembrie 2020.

El se infectase cu SARS-CoV-2, a fost internat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, de unde a plecat pe semnătură.

Starea lui s-a înrăutățit și a fost dus la Spitalul Militar de Urgență Sibiu, unde a fost internat la Terapie Intensivă.

Familia a solicitat transferul antreprenorului în Germania, cu avion privat, într-o clinică unde să poată fi pus pe plămân artificial.

În Germania, plămânul afectat de virusul SARS-CoV-2 a fost salvat, însă bărbatul a făcut infarct și a murit.

Acesta urmează să fie adus în țară pentru a fi înmormântat.

Sursă: Mediafax

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Dogman, film despre răzbunare, marca Luc Besson, în deschiderea TIFF de la Cluj-Napoca

Publicat

unnamed 5.jpg

Miile de spectatori așteptați la Gala de Deschidere a celei de-a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (Cluj-Napoca, 14 – 24 iunie 2024) vor avea parte de o experiență cinematografică intensă și memorabilă în seara care dă startul a unsprezece zile pline de filme, cine-concerte și evenimente speciale.

Vineri, 14 iunie, de la ora 20:45, pe marele ecran din Piața Unirii va fi proiectat pentru prima dată în România filmul Dogman (Franța,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sute de amenzi și zeci de dosare penale, după acțiunile Poliției Alba în minivacanța de Paște. Câți șoferi au rămas fără permise

Publicat

peste 100 de șoferi trași pe dreapta de polițiștii din

Polițiștii din Alba au dat peste 600 de amenzi, au descoperit aproape 80 de infracțiuni și au reținut peste 20 de permise, în minivacanța de 1 Mai și Paște. Trei persoane au fost reținute.

În perioada 30 aprilie-6 mai 2024, peste 180 de polițiști au acționat, zilnic, pe raza județul Alba, pentru prevenirea evenimentelor negative și creșterea siguranței rutiere.

Aceștia au utilizat, în medie, 90 de autospeciale, din care 13 dotate cu aparate de monitorizare a traficului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bilanțul jandarmilor din Alba, în mini-vacanța de Paște: Au alungat doi urși, au controlat transporturi de lemne și au dat amenzi

Publicat

jandarmeria alba își prezintă în weekend tehnica din dotare și

Bilanțul jandarmilor din Alba, în minivacanța de Paște: Jandarmii din Alba au alungat doi urși din apropierea unor locuințe, au controlat transporturi de lemne, au descoperit 7 infracțiuni și au dat dat amenzi în mini-vacanța de Paște. 

În fiecare zi peste 100 de jandarmi au acționat atât în mod independent cât și în sistem integrat alături de polițiști, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, pe raza localităților din județ.

Totodată, colegii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Emil Boc speră la calificarea „U” Cluj în Cupele Europene: „Suntem încă într-o ecuație importantă”

Publicat

boc u cluj 2 e1684481157749.jpg

Primarul Emil Boc a declarat că speră ca „U” Cluj să se califice în UEFA Conference League. Edilul este de părere că „studenții” sunt pe traiectoria corectă.

Primarul municipiului Cluj-Napoca a discutat despre mai multe scenarii în care Universitatea Cluj ar putea juca în Cupele Europene UEFA Conference League.

„Noi, acum, suntem în situația ca dacă Oțelul câștigă Cupa României, noi jucăm barajul pentru locul trei, cu condiția ca Petrolul să nu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe