Connect with us

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT în Răhău. Un bărbat de 70 de ani care era dat dispărut de familie, găsit răsturnat cu mașina într-o râpă

Publicat

update foto: accident în răhău. un bărbat de 70 de

Un accident rutier s-a produs joi, în jurul orei 19:30, pe raza localității Răhău. Un bărbat de 70 de ani din Câlnic, care era dat dispărut de familie, a fost găsit răsturnat cu autoturismul într-o râpă.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Evenimente de WEEKEND la Cluj-Napoca. Sub semnul caniculei, berii, cailor putere, FOTBALULUI și filmului

Publicat

bere scaled e1668778168784.jpg

Weekendul aduce la Cluj-Napoca o căldură menită să sece berile din halbă în timp ce urmărești un meci de la EURO 2024 pe terasă sau vizionezi seara un film în ultimele zile ale TIFF-ului.

Vineri, 21 iunie, puteți vizita Expozițiile TIFF de la Muzeul de Artă.

Legendara creatoare de modă Doina Levintza și Ovidiu Buta, unul dintre cei mai importanți stiliști români, sunt autorii unei expoziții spectaculoase, 44 Women, care a fost prezentată prima dată la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat condamnat pentru tenativă de omor, prins de polițiștii din Alba Iulia. Cât va sta după gratii la Penitenciarul Aiud

Publicat

Îmbunătățirea condițiilor de detenție la penitenciarul aiud. proiect pentru reabilitarea

Un bărbat condamnat pentru tentativă de omor, de magistrații Tribunalului Hunedoara a fost prins de polițiștii din Alba Iulia. Pe numele său judecătorii au dispus o pedeapsă de cinci ani de închisoare cu executare. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Anunț finalizare proiect ”Extindere, modernizare și dotare în vederea relocării ambulatoriului integrat al SJU Alba Iulia”

Publicat

anunț începere ”proiect de investiții în vederea refacerii capacității de

comunicat finalizare proiect Extindere, modernizare și dotare în vederea relocării ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență Alba Iuliacomunicat finalizare proiect Extindere, modernizare și dotare în vederea relocării ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Grădinița din Borhanci va fi construită de Compania Națională de Investiții, cu peste 22 milioane de lei

Publicat

gradinita borhanci.jpg

Grădinița din cadrul hub-ului educațional Borhanci va fi finanțată de Compania Națională de Investiții, cu peste 20 de milioane de lei. Primăria Cluj-Napoca va preda amplasamentul către Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației.

Grădinița din Borhanci, una dintre componentele hub-ului educațional dezvoltat de administrația locală în acest cartier, va fi finanțată de Compania Națională de Investiții.

Consilierii locali vor aproba, în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe