Connect with us

EVENIMENT

UPDATE: INCENDIU în comuna Valea Lungă. Focul a cuprins o anexă. Pompierii din Blaj intervin cu o autospecială

Publicat

accident la teiuș. un camion a avariat o țeavă de

Un incendiu a izbucnit joi după-amiaza, în jurul orei 14:40, în comuna Valea Lungă. Focul a cuprins o anexă gospodărească.

Știrea...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Accident la Teiuș. Un camion a avariat o țeavă de gaz. Pompierii din Aiud, chemați să intervină

Publicat

accident la teiuș. un camion a avariat o țeavă de

Pompierii din Aiud au fost chemați să intervină în cazul unui accident rutier petrecut joi după-amiaza la Teiuș.

Revenim cu amănunte.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe alba24

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Proiectul imobiliar de la Colina Nouă, la 25 km de Cluj, scos la vânzare. Una din firmele americanului Don Lothrop, în FALIMENT

Publicat

colina noua 2.jpg

Una din firmele omului de afaceri american Donald „Don” Lothrop deschisă în România și anume Șoimeni Parc SA a intrat în faliment. Firma de insolvență DDG Insolvency, cea care se ocupă de lichidarea judiciară a societății falimentare, anunță scoaterea la vânzare a terenului deținut la Băbuțiu, comuna Vultureni, mai exact o parte a proiectului Colina Nouă.

Aflat la 25 km de Cluj-Napoca, terenul în suprafață de 16 ha este situat lângă cel utilizat pentru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Reguli pentru elevi, în anul școlar 2024-2025: fără telefoane mobile la ore sau comportamente de intimidare. Ce mai este interzis

Publicat

reguli pentru elevi, în anul școlar 2024 2025: fără telefoane mobile

Reguli pentru elevi, în anul școlar 2024-2025: Noul statut al elevului prevede obligații pentru elevi, dar și sancțiuni în cazul în care acestea nu le respectă. Printre obiectele interzise la ore se află telefoanele mobile. Acestea nu vor putea fi utilizate, cu excepția cazurilor în care sunt necesare pentru activitatea din școală.

Citește mai departe

EVENIMENT

CFR Călători anunță întârzieri semnificative pentru trenurile care circulă pe Magistralele 100 şi 101

Publicat

Trenurile aflate în circulaţie pe Magistralele 100 şi 101 vor acumula întârzieri semnificative, anunță CFR Călători. Potrivit sursei citate, întârzierile sunt cauzate de lucrările la infrastructura feroviară, ce se desfăşoară din luna august a anului trecut, precum şi a unor indisponibilităţi la nivelul infrastructurii feroviare.

Astfel, toate trenurile care circulă pe ruta Craiova – Roşiori – Bucureşti Nord şi retur (M 100) au întârzieri cuprinse între 20 şi 120 minute, iar cele de pe ruta Craiova – Piteşti – Bucureşti Nord şi retur (M 101) acumulează întârzieri ce variază între 30 şi 60 minute.

Totodată, din cauza condiţiilor de circulaţie de pe sectorul de cale ferată Arad – Radna – Simeria (M 200), unde, periodic, apar indisponibilităţi la nivelul infrastructurii feroviare (lipsă tensiune, copaci aflaţi în gabaritul liniei, limitări de viteză etc), trenurile dinspre Oradea şi Arad ajung deja cu întârziere în staţia Craiova.

CFR Călători recomandă pasagerilor să aibă în vedere aceste întârzieri la planificarea călătoriei, mai ales dacă din staţia Bucureşti Nord accesează alte trenuri la legătură pentru continuarea călătoriei spre destinaţiile dorite.

sursa Agerpres

Citește mai departe