Connect with us

EVENIMENT

UPDATE: România deschide scorul cu Cipru, după o acțiune pornită de jucătorul din Alba, Andrei Rațiu. 3-0 pentru Națională

Publicat

update: românia deschide scorul cu cipru, după o acțiune pornită

România-Cipru: România deschide scorul în meciul împotriva echipei din Cipru, sâmbătă, 12 octombrie, pe stadionul din Larnaca. Meciul a început pozitiv pentru echipa României, iar după un sfert de oră, jucătorii naționalei au reușit să deschidă scorul. 

În minutul 16, Denis Man a marcat și a deschis scorul. Denis Man a fost ajutat de o recuperare și o pătrundere a jucătorului din Alba, Rațiu.

A fost o fază…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Vouchere sociale 2024: Ce trebuie să faci dacă nu intră banii pe card. Data de la care se fac plătile în octombrie

Publicat

vouchere sociale 2024: ce trebuie să faci dacă nu intră

Cardurile sociale destinate persoanelor vulnerabile din programul ”Sprijin pentru România” vor fi încărcate în luna octombrie cu o nouă tranșă de 250 de lei. Plățile se fac și în 10 zile după calendarul oficial.

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene a confirmat că peste 2,6 milioane de români vor beneficia de acest sprijin destinat achiziționării de alimente esențiale. Cardurile beneficiarilor vor fi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Arhitectul-șef al Clujului SUSȚINE traseul centurii metropolitane. Care sunt ARGUMENTELE sale

Publicat

centura sud.jpg

Arhitectul-șef al Clujului, Claudiu Salanță, a postat pe pagina sa de Facebook o argumentare a traseului centurii metropolitane sud a Clujului propus în proiect.

salantasalanta

„Municipiul Cluj-Napoca are o serie de condiționări geografice care nu pot fi ignorate în realizarea unor proiecte de infrastructură majoră.

De exemplu, centura metropolitană a Clujului (propusă aproape pe același traseu stabilit încă din 1968, cu excepția legăturilor cu Gilău si Baciu) este…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Fotbaliștii din Alba, Stanciu și Rațiu, în primul 11 ales de Mircea Lucescu în meciul cu Cipriu. Vezi ce echipă intră pe teren

Publicat

fotbaliștii din alba, stanciu și rațiu, în primul 11 ales

România-Cipru: Au fost stabilite echipele cu care cele două naționale vor intra pe teren sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 21:45. În primul 11 al naționalei României se află și doi jucători din Alba.

Doi jucători care nu mai au nevoie de nici o prezentare: Stanciu și Rațiu. Vezi pe link-ul de mai jos unde se transmite live meciul România Cipru.

CITEȘTE ȘI: Cine transmite LIVE la TV meciul Cipru – România, în Liga…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Fenomen astronomic spectaculos în această noapte: O cometă rară va putea fi vizibilă și cu ochiul liber. Trece aproape de Terra

Publicat

fenomen astronomic spectaculos în această noapte: o cometă rară va

O cometă foarte rară, care nu a mai fost vizibilă de pe Pământ de zeci de mii de ani, se află, sâmbătă, la cea mai mică distanţă de Terra şi poate fi văzută, din această seară, şi din România, chiar şi cu ochiul liber.

Cometă a mai trecut pe lângă Pământ acum zeci de mii de ani, în vremea „Oamenilor de Neanderthal” și se apropie din nou de Terra, relatează The Guardian.

Cometa C/2023 A3…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe