Connect with us

EVENIMENT

Urmărire ca-n filme pe străzile din Craiova. Șoferul prins de polițiști după ce s-a izbit de două autoturisme oprite la semafor

Publicat

Un tânăr de 21 de ani care avea permisul suspendat nu a oprit la semnalul polițiștilor din Craiova, mărind viteza, și a lovit, marți, două mașini oprite la semafor. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal.

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Nicolae Titulescu din Craiova au efectuat semnal regulamentar de oprire al unui autoturism, al cărui conducător auto nu s-a conformat, mărind viteza de deplasare.

Poliţiştii au procedat la urmărirea autoturismului cu autospeciala de poliţie avand semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, urmărirea finalizandu-se la intersecţia cu strada Doljului, unde autoturismul a intrat în coliziune cu două autoturisme oprite la culoarea roşie a semaforului.

În urma evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul auto a fost imobilizat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei pentru audieri, stabilindu-se faptul că este un tănăr de 21 de ani, din comuna Podari.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul are permisul de conducere suspendat.

Totodată, cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FII COOLT. Cu avocatul Mircea Pop despre „Sentimentul straniu al vieţii”, Spinoza şi Matrix

Publicat

avocat mircea pop.jpg

Unul dintre cei mai cuoscuţi avocaţi clujeni, fost decan al Barolului Cluj, este Mircea Pop, un pasionat al lecturii şi al culturii în general. La el se opreşte de această dată periplul cultural al Cluj24.

Vezi şi:

FII COOLT. Recomandările culturale ale săptămânii cu Aurel Codoban 

Despre „Sentimentul straniu al vieţii”

 

Cartea care de curând a lăsat cea mai adâncă urmă în sufletul meu este “Sentimentul straniu al vieții”, un eseu …

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea în Alba în săptămâna 18 – 24 martie 2024: Săptămâna extremelor. Prognoza meteo pe localități

Publicat

vremea în săptămâna 4 – 10 martie 2024: cald, apoi

Vremea în Alba în săptămâna 18 – 24 martie 2024: Săptămâna extremelor. Prognoza meteo pe localități. Vreme schimbătoare, cu variații mari de temperatură. În weekend vremea se schimbă radical. Temperaturile maxime vor fi de 20-21 de grade Celsius.

Vom avea parte de zile capricioase, cu ploi și cer înnorat și temperaturi de 10-12 grade Celsius. Surpriza vine în weekend, când temperaturile cresc simțitor. Astfel, după ce toată săptămâna maximele nu trec de de 10 – 14…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Proiect pentru modernizarea unui drum ce leagă două sate din comuna Bucium. Acord de mediu, solicitat la APM Alba

Publicat

toamna bucium 1000x600.jpeg

Proiect pentru modernizarea unui drum ce leagă două sate din comuna Bucium. Un drum local din comuna Bucium, în lungime de 3,2 km, ce leagă satele Văleni și Helești, este propus spre modernizare și asfaltare. 

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat, pe 15 martie, depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Modernizare drum local Văleni-Helești”, propus a fi amplasat în comuna Bucium, titular Primăria Bucium.

Proiectul urmărește…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Centrul de Sănătate din Baia de Arieș va fi renovat pentru creșterea eficienței energetice. Licitația, lansată în SEAP

Publicat

centrul de sănătate din baia de arieș va fi renovat

Centrul de Sănătate din Baia de Arieș va fi renovat pentru creșterea eficienței energetice. Clădirea Centrului de Sănătate din Baia de Arieș urmează să fie renovată printr-o investiție de peste 2,5 milioane de lei, finanțată prin PNRR.

Primăria Baia de Arieș a lansat joi, 14 martie, în SEAP, o licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor de renovare energetică a Centrului de Sănătate din oraș.

Valoarea totală este estimată la 2.593.651,34 de lei, fără TVA….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe