Connect with us

EVENIMENT

VAL de ACCIDENTE în Mureș. Program aglomerat pentru pompieri

Publicat

pompieri isu.jpg

În ultimele 48 de ore, pompierii județului Mureș au răspuns la 122 intervenții: 5 accidente rutiere, 4 alte situații de urgență și 113 intervenții SMURD.

Dintre cele mai relevante misiuni ale pompierilor mureșeni din această perioadă, ISU amintește:

Miercuri, 23 Noiembrie, în jurul orei 12:30, pompierii au intervenit în localitatea Sângeorgiu de Mureș, strada Principală, în urma producerii unui accident rutier între două autoturisme, în urma căruia a rezultat o victimă încarcerată. La fața locului s-a deplasat un efectiv de 8 pompieri ce încadra o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare. S-a acționat imediat pentru extragerea unei victime încarcerate de sex feminin din unui dintre autoturisme, de cod roșu, predată ulterior echipajului medical, transportată ulterior la UPU Târgu Mureș. De asemenea, un minor de cod galben și o altă victimă de sex masculin, cod verde, au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ, transportate ulterior la spital. S-au asigurat măsurile specifice prevenirii și stingerii incendiilor. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri pe toată durata intervenției.

Tot miercuri, în jurul orei 18:00, pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au intervenit pentru asigurarea de măsuri specifice prevenirii și stingerii incendiilor la un accident rutier produs în municipiul Târgu Mureș, strada Călărașilor. Au fost implicate trei autoturisme, însă niciun pasager nu a necesitat îngrijiri medicale.

VAL de ACCIDENTE în Mureș. Program aglomerat pentru pompieri: joi

Ieri, 24 Noiembrie, în jurul orei 09:20, accident rutier produs între un autoturism și un microbuz, produs în localitatea Livezeni. Au rezultat două victime de cod verde, asistate medical la fața locului, care nu au necesitat transportul la unitatea spitalicească. S-au asigurat măsurile specifice prevenirii și stingerii incendiilor.

Tot ieri, 24 Noiembrie, în jurul orei 12:15, pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin au intervenit pentru asigurarea de măsuri specifice prevenirii și stingerii incendiilor, în Municipiul Reghin, Strada Râului. Au fost implicate două autoturisme, în urma coliziunii acestora rezultând două victime de cod verde, asistate medical la fața locului, una dintre acestea fiind transportată ulterior la CPU Reghin.
Circulația s-a desfășurat alternativ pe un sens de mers, pe durata intervenției.

Ieri, în jurul orei 19:30, pompierii din cadrul Detșamentului Reghin au intervenit în localitatea Sântu, în urma unui accident rutier în care a fost implicat un camion încărcat cu alimente, care a părăsit partea carosabilă, intrând în șanțul de pe același sens de mers. În urma evenimentului, șoferul camionului nu a necesitat îngrijiri medicale, iar încărcătura nu a fost afectată. S-au asigurat măsurile specifice prevenirii și stingerii incendiilor.

VAL de ACCIDENTE în Mureș. Program aglomerat pentru pompieri: controale

Totodată, în această perioadă s-au executat trei controale de prevenire a incendiilor și trei acțiuni de educare și informare preventivă la obiectivele din zona de competență, informează ISU Mureș.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

O mașină a intrat într-un cap de pod, între Bobâlna și Răzbuneni. Șoferul a ajuns la spital

Publicat

accident cap de pod.jpeg

Un șofer a ajuns la spital, după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod, între localitățile Bobâlna și Răzbuneni. 

Un accident cu un singur autoturism a avut loc marți dimineață, pe DJ108B, între localitățile Răzbuneni și Bobâlna. Mașina a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Șoferul mașinii a fost rănit în accident, fiind transportat la spital pentru investigații medicale.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Festivalul Internațional ”Lucian Blaga”, Sebeș 17-19 mai 2024. Program: teatru, concerte, expoziții și comunicări științifice

Publicat

festivalul internațional ”lucian blaga”, sebeș 17 19 mai 2024. program: teatru,

Festivalul Internațional ”Lucian Blaga” 17-19 mai 2024. Evenimentul a ajuns la cea de-a 44-a ediție. 

Fondat în anul 1981 de Achim Mihu, Mircea Tomuș, Gheorghe Maniu, Ion Mărgineanu, onorat de prezența lui Constantin Noica în anul 1984, a lui Nicolae Steinhardt în 1986, Festivalul Internațional „Lucian Blaga” de la Sebeș și de la Lancrăm reprezintă o istorie culturală de prețuit în zilele noastre, transmit organizatorii.

Model de stabilitate și de viziune…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat: Victorie în instanță pentru PSD la Lopadea Nouă. Pop Ildi va candida și va câștiga alegerile pentru funcția de primar

Publicat

comunicat: victorie în instanță pentru psd la lopadea nouă. pop

Tribunalul Alba a admis apelul făcut de PSD după ce PNL a contestat candidatura social-democratei Pop Ildi. Astfel, Pop Ildi va candidat pentru funcția de primar al comunei Lopadea Nouă pe lista PSD.

Este în primul rând o victorie a democrației împotriva dictaturii instituite de PNL în Alba. PNL vrea să devină partid unic, partidul-stat, iar în județ să aibă candidați unici, pentru a pune stăpânire pe toate resursele publice.

PNL a vrut să elimine candidatul PSD…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce este EDR? Cutia neagră la mașini va fi OBLIGATORIE începând cu 6 iulie 2024. Ce date colectează

Publicat

7253 sofer.jpg

EDR este prescurtarea pentru Event Data Recorder, cunoscut și drept cutia neagră. Acest dispozitiv va deveni obligatoriu pe orice autovehicul înmatriculat începând cu data de 6 iulie 2024.

Utilizat inițial în aviație, acest dispozitiv a ajuns după câteva zeci de ani să fie obligatoriu și pe mașini, scrie G4Media.

Cunoscute sub numele de ”cutii negre”, aparatele de înregistrare a zborurilor au fost impuse în domeniul aviației la sfârșitul anilor 1960.

Cluj24.ro

Citește mai departe