Connect with us

EVENIMENT

Valabilitatea PUG-ului municipiului Cluj-Napoca, prelungită. Licitația se lasă așteptată

Publicat

blocuri cluj manastur.jpg

Actualul plan urbanistic general (PUG) al municipiului Cluj-Napoca va avea valabilitatea prelungită cu încă maxim 10 ani, potrivit unui proiect de hotărâre al Consiliului Local. Licitația pentru noul PUG se lasă așteptată.

Consilierii locali vor dezbate, în ședința de marți, 25 iunie, un proiect de hotărâre privind prelungirea valabilității actualului plan urbanistic general (PUG), aprobat în 2014. PUG-ul are valabilitate de maxim 10 ani și urmează să expire…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor din Alba: 8 permise de conducere reținute și amenzi de peste 26.000 de lei, în ultima zi

Publicat

acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor din alba: 8 permise de

În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

Citește mai departe

EVENIMENT

CFR Cluj este la zi. Cât a scos din buzunar Neluțu Varga ca să achite DATORIILE clubului

Publicat

nelutu varga.jpg

Veste bună pentru susținătorii CFR-ului! Patronul Neluțu Varga a anunțat că a plătit toate datoriile clubului chiar înainte de meciul cu Dinamo.

Acesta ar fi scos din buzunar 2,8 milioane de euro, pentru a avea liniște în cadrul echipei și pentru a crea cele mai bune condiții pentru obiectivul primordial din acest sezon, și anume câștigarea titlului de campioană.

CFR Cluj este la zi. Cât a scos din buzunar Neluțu Varga ca să achite DATORIILE…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Zborurile de pe Aeroportul ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca, afectate de panica informatică mondială. Sute de minute întârziere

Publicat

zborurile de pe aeroportul ”avram iancu” din cluj napoca, afectate de

Pana informatică mondială cauzată de o problemă a aplicațiilor de la Windows a afectat și activitatea Aeroportului ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca. 

Plecările spre Dortmund, Barcelona, Hurgada și Dublin sunt de asemenea...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea până în 19 august: Încep ploile, însă nu scăpăm de temperaturile ridicate. Prognoza meteo în următoarele patru săptămâni

Publicat

vremea până în 19 august: Încep ploile, însă nu scăpăm

Vremea până în 19 august: Încep ploile, însă nu scăpăm de temperaturile ridicate. Meteorologii de la ANM au publicat estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoarele patru săptămâni, în intervalul 22 iulie – 19 august. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe