Connect with us

EVENIMENT

Vasile Dîncu (PSD): Clujul nu a avut o strategie culturală. Are o mare datorie și e vorba de lipsa de simț cultural

Publicat

psd cluj e1717687167547.jpg

Liderul PSD Cluj, Vasile Dîncu, candidat pe lista comună PSD – PNL pentru Parlamentul European, susține că în Cluj nu a existat o strategie culturală, astfel că orașul și județul au o mare datorie, fiind vorba de lipsa de simț cultural.

Vasile Dîncu a declarat, joi, la o dezbatere a PSD Cluj cu candidații la alegeri pe teme de educație, cultură și sănătate, că sunt proiecte în Cluj care nu au fost realizate.

”Trăim într-un oraș și într-un județ în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Percheziții în Alba, București și alte nouă județe: polițiști și jandarmi, implicați într-un dosar de licențe universitare pe bani

Publicat

mascat politia 1000x600.jpg

Percheziții în Alba, București și alte nouă județe: polițiști și jandarmi, implicați într-un dosar de licențe universitare pe bani. Anchetatorii braşoveni au efectuat joi, 4 iulie, 20 de percheziţii în municipiul București, Alba și alte nouă județe din țară, într-un dosar privind infracţiuni de corupţie în legătură cu susţinerea unor examene universitare/examene de licenţă.

Citește mai departe

EVENIMENT

Capacele atașate la sticlele de plastic au devenit obligatorii în Europa din iulie. Obligație pentru producătorii de răcoritoare

Publicat

capacele atașate la sticlele de plastic au devenit obligatorii în

Capacele atașate la sticlele de plastic au devenit obligatorii în Europa din iulie. Noul design, considerat deranjant de unii, împiedică înșurubarea completă a capacelor din cauza unor benzi suplimentare de plastic care le țin fixate de sticlă.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Raed Arafat: Un elicopter Black Hawk va fi alocat Clujului, va participa la misiuni de salvare

Publicat

raed arafat.jpeg

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a anunțat, joi, că județului Cluj îi va fi alocat un elicopter Black Hawk care va fi folosit în misiuni de salvare de diverse tipuri.  

Raed Arafat a prezentat, joi, la Cluj-Napoca, Strategia Naţională de Reducere a Riscurilor de Dezastre 2024-2035, și a spus că aprobarea acesteia în ședință va ajuta ”să avem o Românie mult mai pregătită în viitor pentru a face…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

S-a lansat aplicația Apuseni, o inițiativă unică pentru promovarea turismului în Munții Apuseni

Publicat

s a lansat aplicația apuseni, o inițiativă unică pentru promovarea turismului

S-a lansat aplicația Apuseni, o inițiativă unică pentru promovarea turismului în Munții Apuseni. Din 4 iulie, turiștii români și străini pot să descopere noi destinații de călătorie în inima Munților Apuseni prin intermediul proiectului „Apuseni Treasure Hunt”, o inovație digitală, ce are la bază un concept interactiv de promovare a turismului din zonă, inițiat de ONG-ul Apuseni Spirit.

Citește mai departe