Connect with us

EVENIMENT

Verificări în cazul unui asistent medical angajat al unui club sportiv din Ploiești, acuzat că ar fi agresat sexual minore în vestiar

Publicat

IPJ Prahova a anunţat, luni, că a deschis un dosar penal în cadrul căruia se efectuează verificări, după ce în spaţiul public a apărut informaţia că un angajat al unui club sportiv din Ploieşti ar fi agresat sexual minore în vestiar. Este vorba despre un bărbat de 70 de ani, cu care clubul sportiv colaborează de mulți ani.

Conform ziarulincomod.ro, acuzațiile sunt aduse unui asistent medical al echipei CSM Ploiești. Una dintre sportive, o adolescentă de 13 ani, îl acuză pe acesta că stă în vestiarul fetițelor și la dușuri în timp ce acestea sunt dezbrăcate, și chiar le atinge în zonele intime.

Declarațiile copilei sunt susținute și de mama acesteia, care povestit pentru ziarulincomod.ro că este revoltată după ce fata s-a plâns în repetate rânduri, povestindu-i că asistentul medical al echipei privește minorele în timp ce acestea fac duș și se dezbracă în vestiar. Mai mult, fetița a povestit că a avut mai multe probleme cu acest asistent medical și a relatat și ce i-au povestit alte colege.

De asemenea, potrivit sursei citate, se pare că mai mulți părinți se plâng de atitudinea asistentului medical și chiar susțin că le-ar atinge pe fetițe într-un mod care ar depăși atribuțiile acestuia.

Polițiștii din cadrul IPJ Prahova s-au autosesizat și efectuează cercetări.

Potrivit IPJ Prahova, „Cu privire la informaţiile apărute în spaţiul public, referitor la faptul că un angajat al unui club sportiv din Ploieşti ar fi agresat sexual minorele sportive în vestiarul acestora, Compartimentul de Relaţii Publice al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova este abilitat să comunice următoarele: în data de 29 septembrie a.c., în urma materialelor apărute în presa online la aceeaşi dată, ne-am autosesizat”.

Conform sursei citate, la nivelul Poliţiei Municipiului Ploieşti a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală.

„În cauză, se efectuează verificări, iar în funcţie de rezultatul acestora se vor dispune măsuri în consecinţă”, a mai anunţat IPJ Prahova.

De cealaltă parte, sunt părinți care nu sunt de acord cu declarațiile acuzatoare și chiar îi țin partea bărbatului. Ba mai mult, la unul dintre meciuri mai multe jucătoare au au ieșit pe teren cu un banner de susținere pentru asistent

De asemenea, pe site-ul oficial al Clubului Sportiv, a fost publicată poziția clubului vizavi de acuzațiile aduse asistentului medical și măsurile pe care clubul le-a luat:

”Având în vedere informaţiile prezentate în media românească privind comportamentul unui colaborator al CSM Ploieşti care ar fi agresat sexual sportivele minore în vestiar, facem următoarele precizări:

– Situaţia asistentului medical a fost prezentată Comitetului de Coordonare al CSM Ploieşti la începutul lunii septembrie.

– Comitetul de Coordonare a decis să îi interzică accesul la antrenamentele grupelor de handbal fete şi să se apeleze la serviciile sale ca asistent medical doar la competiţiile oficiale şi doar în situaţia în care nu există un alt cadru medical disponibil

Deoarece IJP Prahova a anunţat că a fost demarată o anchetă pentru elucidarea acestui caz, ne prezentăm disponibilitatea totală pentru a colabora cu organele de anchetă abilitate să facă lumină în această situaţie neplăcută.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: Secretul unui gulaș perfect, în cea mai vizitată comuna din Alba. Cum se prepară mâncarea tradițională maghiară la Rimetea

Publicat

video: secretul unui gulaș perfect, în cea mai vizitată comuna

Secretul unui gulaș perfect, în cea mai vizitată comuna din Alba. Comuna Rimetea este celebră pentru ospitalitate, peisaje pitorești superbe și gulaș.

Cei care trec prin comună, chiar dacă doar în vizită de o zi, sau care petrec un sejur, nu pleacă din Rimetea fără a gusta o porție de gulaș. 

Aproape fiecare pensiune în care se gătește are o rețetă proprie. Pe lângă o rețetă mai are și o serie de secrete.

Una dintre cele mai vestite rețete de gulaș din Rimetea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. PSD Cluj a depus listele candidaților pentru Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj

Publicat

candidati psd cuj.jpeg

PSD Cluj a depus, vineri, listele de candidați pentru Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj pentru alegerile locale din 9 iunie. Reprezentanții filialei județene au precizat că vin în fața clujenilor cu o echipă puternică și o viziune clară pentru viitorul municipiului și al județului Cluj.

Astfel, pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, va candida Aurelia Cristea, iar pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Cine este Daniel Metz, noul prorector al Universității din Alba Iulia. Ce planuri are la UAB, fostul CEO al NTT DATA

Publicat

video: cine este daniel metz, noul prorector al universității din

Daniel Metz este noul prorector al Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Timp de mai bine 20 de ani a fost CEO al NTT Data, una dintre cele mai mari companii de IT din România. 

După mai bine de 20 de ani în care a condus o firmă cu peste 2000 de angajați a decis să facă o schimbare. Să lase mediul de afaceri, pentru cel academic. 

Pe lângă lector universitar la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și cadru didactic asociat la Academia Forțelor Terestre…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Accident cu cinci mașini pe Autostrada Transilvania. Trei persoane duse la SPITAL

Publicat

astrada 1 e1713540326437.jpeg

Pompierii din cadrul Gărzii Gilău, a Detașamentului Turda, Detașamentului 2 Cluj-Napoca și Punctul de Lucru Florești au intervenit, vineri după-amiază, la un accident rutier petrecut pe autostrada A3, sensul fe mers dinspre Gilău înspre Turda.

”La fața locului au ajuns două autospeciale cu modul de descarcerare și trei ambulanțe SMURD, unde au găsit cinci autoturisme avariate cu ocupanții ieșiți din acestea.

Trei persoane au fost consultate de către…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe