Connect with us

EVENIMENT

Veste BOMBĂ pentru kickbox-ul din România: Andrei ”Mister KO” Stoica va lupta în cușca ONE pentru centura mondială

Publicat

Luptătorul de kickbox, Andrei “Mister KO” Stoica va lupta în cel mai mare meci al său de până acum, în meciul carierei: o  șansă de a deveni campion mondial al circuitului ONE și deținător al centurii ONE Light Heavyweight.

Pentru a deveni primul campion mondial din România, Andrei Stoica trebuie să îl înfrunte pe Roman Kryklia, actualul deținător al titlului.

Lupta va avea pe 10 aprilie, în cadrul galei ONE Infinity, unul dintre cele mai importante evenimente din divizia de lupte asiatică.

Mai mult, lupta dintre Stoica și Kryklia va fi unul dintre cele trei main-eventuri ale serii.

Adriano “Mikinho” Moraesm campionul și deținătorul centurii Flyweight, își apără poziția în fața fostului campion UFC, americanul Demetrious “Mighty Mouse” Johnson.

De asemenea, un alt main-event va fi meciul dintre cei doi arhicunoscuți rivali din campionatul ONE: Aung La “The Burmese Python” N Sang, dublul campion ONE, își apără titlul împotriva fostului deținător, Vitaly Bigdash.

Roman Kryklia, adversarul din cușca ONE a lui Stoica, este un colos de doi metri, 100 de kilograme, născut în Krasnograd, Ucraina.

În cariera profesionistă de kickbox, Roman Kryklia are 52 de meciuri dintre care 45 de victorii, 24 prin KO și 7 înfrângeri.

Cel mai recent meci a lui Stoica, în cușca ONE a fost împotriva brazilianului, Anderson „Braddock” Silva, pe care l-a pus la podea în prima repriză printr-un croșeu drept devastator.

sursă foto: Andrei Stoica

 

 

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Prima expoziție Gustav Klimt prezentată în Cluj, la MINA Pop-Up, a fost văzută deja de peste 3.000 de clujeni, la Iulius Mall

Publicat

gustav klimt iulius mall 1.jpg

„Gustav Klimt. The Immersive Show” este prima expoziție dedicată lucrărilor celebrului pictor austriac, cunoscut pentru operele sale simboliste și stilul Art Nouveau, prezentată la Cluj, în cadrul MINA Pop-Up, ediția itinerantă a muzelui imersiv al noilor arte.

Proiectul este prezentat de George. inovaţie BCR şi este organizat în parteneriat cu Iulius Mall Cluj, aflându-se în proximitatea centrului comercial, în parcarea Hotelului Univers T.

Prima expoziție…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Anticoncepţionalele ar putea fi compensate, pe bază de prescripţie medicală. Ce spune ministrul Sănătății

Publicat

video: testarea antidrog a elevilor, doar cu acordul părinților. anunțul

Anticoncepţionalele ar putea fi compensate, pe bază de prescripţie medicală. Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a transmis joi că are în vedere un proiect care presupune compensarea tratamentului contraceptiv, dacă o femeie tânără doreşte acest lucru.

Citește mai departe

EVENIMENT

26 aprilie: Ziua Proprietății Intelectuale. De ce sunt importante drepturile de autor

Publicat

26 aprilie: ziua proprietății intelectuale. de ce sunt importante drepturile

26 aprilie: Ziua Proprietății Intelectuale. Această zi este sărbătorită la nivel mondial în fiecare an cu scopul de a crește conștientizarea publică cu privire la importanța drepturilor de proprietate intelectuală și de a promova înțelegerea și respectul acestora în întreaga lume.

Citește mai departe

EVENIMENT

UPDATE. AȚI VĂZUT-O? Femeie de 68 de ani, DISPĂRUTĂ de la domiciliul din Băișoara. Sunați la 112

Publicat

1714086891 call center pixabay e1641391878287.jpg

La data de 24 aprilie 2024, în jurul orei 17.40, Secția 9 Poliție Rurală Turda a fost sesizată despre faptul că Corlat Maria, în vârstă de 68 de ani, în cursul dimineții de 24 aprilie a.c. a plecat de la imobilul din localitatea Băișoara, fără a se cunoaște direcția de deplasare, iar până în prezent nu a mai revenit.

„SEMNALMENTE – înălțime aproximativă – 1,65 m, 67 de kilograme, păr alb, ochi căprui, ten deschis.

La momentul plecării…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe