Connect with us

EVENIMENT

Vestea momentului! Jennifer Lopez și Ben Affleck s-ar fi căsătorit

Publicat

jennifer lopez

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-ar fi căsătorit la trei luni după ce s-au logodit. O sursă apropiată cuplului a confirmat informația pentru TMZ.

TMZ, citat de Daily Mail, anunță că „Bennifer” a obținut un certificat de căsătorie în Clark County, Nevada.

Certificatul a fost scos sâmbătă și a fost emis pe numele Benjamin Geza Affleck și Jennifer Lynn Lopez.

O sursă apropiată cuplului a confirmat pentru site: „Într-adevăr, s-au căsătorit, iar certificatul este un semnal că acum sunt soț și soție”.

 

Vestea momentului! Jennifer Lopez și Ben Affleck s-ar fi căsătorit: Lopez se apropie de 53 de ani

 

Vestea nunții vine exact cu o săptămână înainte ca diva pop născută în Bronx să împlinească 53 de ani și cu mai puțin de o lună înainte ca actorul născut la Berkeley și crescut la Cambridge să împlinească 50 ani.

Ben este a doua oară la altar. Actorul are trei copii – Violet, în vârstă de 16 ani, Seraphina, în vârstă de 13 ani, și Samuel, în vârstă de 10 ani – din căsnicia sa de zece ani cu Jennifer Garner, care s-a încheiat în 2018.

Jennifer are gemeni în vârstă de 14 ani – Emme Maribel Muñiz și Maximilian David Muñiz – din a treia căsătorie cu Marc Anthony, care s-a încheiat în 2011, după șapte ani.

Lopez, divorțată de trei ori, a mai fost căsătorită anterior cu chelnerul cubanez Ojani Noa, din februarie 1997 până în ianuarie 1998, și cu fostul ei back-up dancer Cris Judd, din septembrie 2001 până în iunie 2002.

Vestea momentului! Jennifer Lopez și Ben Affleck s-ar fi căsătorit: cum s-a reaprins povestea

Se spune că producătoarea-vedetă de la Halftime a început să îi trimită din nou mesaje lui Affleck în februarie 2021 și au făcut publică idila lor reaprinsă în aprilie 2021 – în aceeași lună în care a anunțat sfârșitul relației sale de patru ani cu fostul logodnic Alex Rodriguez, pe fondul zvonurilor de înșelăciune.

Ben și Jen și-au petrecut ultimele luni căutând casă, iar TMZ a anunțat că mașina ei a fost parcată în fața proprietății de 60 de milioane de dolari a lui James Packer din Beverly Hills încă din 2 iunie. MEDIAFAX

Sursă foto: Twitter / Pop Crave

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: Doru Gheaja, moment remarcabil la aproape 83 de ani. ”Tu, Ardeal”, cântat în fața publicului emoționat din Cluj-Napoca

Publicat

video: doru gheaja, moment remarcabil la aproape 83 de ani.

VIDEO: Doru Gheaja, moment remarcabil la aproape 83 de ani, cu melodia ”Tu, Ardeal”. Părintele a fost invitat la un concert de pricesne organizat la Cluj – Napoca, în urmă cu două zile.

La cei aproape 83 de ani, preotul din Alba Iulia a urcat pe scenă și, cu vocea sa inconfundabilă, a emoționat audiența.


Momentul a fost surprins la concertul de pricesne organizat de Georgiana Lobonț, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de muzică populară și de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Când va fi adusă Sfânta Lumină de la Ierusalim. Anunțul făcut de Patriarhia Română

Publicat

când va fi adusă sfânta lumină de la ierusalim. anunțul

Când va fi adusă Sfânta Lumină de la Ierusalim. Tradiția aducerii Sfintei Lumini de la Ierusalim, inaugurată de Părintele Patriarh Daniel în anul 2009, continuă și în acest an.

Lumina Sfântă a Învierii, care se aprinde doar o dată pe an la Mormântul Domnului de la Ierusalim, va ajunge și în acest an în România.

Potrivit reprezentanților Patriarhiei Române, Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim, în seara zilei de sâmbătă, 4 mai 2024, de părintele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Elevii din Alba Iulia ar putea fi duși la școală cu autobuzul. Părinții, informați pe telefon când urcă și coboară copiii

Publicat

programul de circulație al autobuzelor stp în zona metropolitană alba

Lucrările de mobilitate din Alba Iulia au venit la pachet cu o serie de întrebări și nedumeriri pentru localnici. În viitorul apropiat, pe mai multe străzi principale din oraș vor exista benzi destinate doar transportului public. Asta înseamnă că doar autobuzele vor circula. 

Pentru a promova trasnsportul în comun, primăria vrea să implementeze un sistem de transport pentru elevi la școala. Un ”school bus”. Părinții ar urma să fie atenționați printr-un mesaj când…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Casa de Pensii Alba, anunț pentru pensionari. Când urmează să fie virați banii pentru plata pensiilor

Publicat

când intră pensiile în martie 2024, pe card și prin

Casa de Pensii Alba, anunț pentru pensionari. Reprezentanții Casei Județene de Pensii Alba au transmis luni că au fost făcute toate demersurile necesare pentru a vira, până la data de 30 aprilie, sumele necesare către CN Poșta Română SA și băncile comerciale cu care are încheiate convenții pentru plata drepturilor de pensi.

Astfel, toți pensionarii din județ urmează să își primească pensia aferentă lunii mai 2024 în următoarele zile, înainte de Sărbătorile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe