Connect with us

EVENIMENT

Vezi cu cât vor fi MAJORATE pensiile în 2024. Ministrul Finanțelor anunță o CREȘTERE cu două cifre

Publicat

plic bani e1661499911841.jpg

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloș vorbeşte de o creştere de 2 cifre a pensiilor de la 1 ianuarie 2024, an cu 4 rânduri de alegeri, scrie Alba24.ro.

Şeful de la Finanţe a vorbit de creşterea pensiilor românilor şi a vehiculat un procent, însă a precizat că răspunsul final va fi dat de coaliţia de guvernare.

Boloș: am luat în calcul o creştere a pensiilor cu aproximativ 14%

„Sunt bani pentru creşterea pensiilor, vor fi majorate cu minim 16 miliarde de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Aeroportul Oradea vrea să-i ia faţa Aeroportului Cluj. Se conectează cu un hub european. Bolojan vs Tişe. CJ Bihor dă bani

Publicat

img 20200611 215636 01 scaled.jpeg

Consilierii judeţeni din Bihor au aprobat miercuri, în unanimitate, un proiect de hotărâre pentru lansarea unei licitaţii vizând instituirea unui serviciu public aerian pe ruta Oradea – Varşovia (hub aerian), subvenţionat de judeţ, dar fără un buget prestabilit, transmite Agerpres.

„Pentru Oradea şi judeţul Bihor, asigurarea conectivităţii rutiere, feroviare şi aeriene sunt foarte importante pentru continuarea dezvoltării în anii următori. Anul acesta a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Se deschide Târgul de Crăciun de la Alba Iulia. Aprinderea luminițelor și concert de colinde

Publicat

live video: se deschide târgul de crăciun de la alba

Târgul de Crăciun de la Alba Iulia se deschide miercuri, 6 decembrie, în Șanțurile Cetății. 

A fost amenajată o cupolă de lumină, un brad natural, mai multe atracții pentru cei mici, dar și un patinoar în aer liber. 

La ora 18.00 luminițele din târgul de Crăciun vor fi aprinse. Seara va continua cu un concert de colinde susținut de Ionuț Fulea, Cătălin Hașa și Denisa Balu. Alături de aceștia vor urca pe scenă și Grupul Anghelos.

Din câte se pare, vor fi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat de presă: Parteneriatul Consiliului Judeţean Alba cu mediul de afaceri aşează judeţul Alba în elita economiei naţionale

Publicat

comunicat de presă: parteneriatul consiliului judeţean alba cu mediul de

”Ne aflăm la finalul unui an încărcat de provocări, un an complicat la nivelul întregului mapamond, în care economiile lumii au fost marcate de incertitudini, pe fondul recesiunii, dar şi al unor conflicte militare.

În pofida acestor impedimente, România a reuşit să păstreze un trend economic ascendent, iar judeţul Alba a avut, cu siguranţă, un rol important în acest sens, fiind o parte semnificativă din motorul economic al ţării.

În anul ce tocmai se încheie, judeţul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Revoluția chirurgiei robotice în tratamentul patologiei pelvine. Robotul Da Vinci XI, inovație pentru patologii uterine

Publicat

od 9443 scaled e1701864839663.jpg

Într-o epocă a inovației medicale în continuă expansiune, chirurgia robotică – cu ajutorul sistemului Da Vinci XI – a devenit un adevărat miracol pentru pacienții cu patologie pelvină, mai ales în cazurile de afecțiuni uterine. Această tehnologie de ultimă oră aduce o serie de beneficii remarcabile pentru pacienți și chirurgi deopotrivă, revoluționând modul în care astfel de intervenții chirurgicale delicate sunt efectuate.

Dr. Dragos Iuga este medic…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe