Connect with us

EVENIMENT

Victorie categorică pentru Sănătatea SP Cluj în fața Olimpiei MCMXII Satu Mare

Publicat

sanatate 1.jpg

Sănătatea SP Cluj a câștigat vineri partida cu SC Olimpia MCMXII Satu Mare. Etapa a VII-a din sezonul regulat al seriei a 10-a din Liga a III-a s-a încheiat cu scorul de 4-0 (3-0) pentru echipa gazdă care a reușit să domine meciul.

„Virușii Verzi” au intrat hotărâți pe teren și au deschis scorul rapid, în minutul 4 al primei reprize, când Creț a înscris după centrarea primită de la Aidoo.

După primul corner al partidei, echipa oaspete a încercat să…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

O toamnă plină cu evenimente inedite, la Iulius Mall Cluj: expoziție cu roboți gigant, Wedding Days și Târg Handmade

Publicat

iulius mal cluj.jpg

Iulius Mall Cluj este un proiect vibrant, cu evenimente pentru toate tipurile de public, cu un mix de retaileri potrivit pentru fiecare generație, dar și cu experiențe pentru întreaga familie.

Toamna acesta, în Iulius Mall, vor avea loc o varietate de târguri, printre care și: Wedding Days, Handmade, Antichități și Bag Expo. Până pe 11 noiembrie, în Iulius Parc puteți vizita expoziția Transform Robots Alive, unde sunt expuși 14 roboți gigantici.

Târg de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Renunțarea la fumat chiar și la 75 de ani poate crește speranța de viață. Ce spun cercetătorii despre cei care renunță la țigări

Publicat

fumatul, interzis în apropierea școlilor dar și în mașini, în

Renunțarea la fumat poate aduce beneficii semnificative pentru speranța de viață, chiar și pentru persoanele în vârstă. Veștile încurajatoare vin în urma unui nou studiu făcut de cercetătorii de la Universitatea din Michigan.

Persoanele care fumează la 35 de ani și continuă toată viața pierd în medie 9 ani din speranța de viață (23% din total).

Studiul a fost publicat în American Journal of Preventive Medicine…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Boxer clujean, campion național la Juniori, la Campionatul Național de la Bacău. Antrenor: Al 3-lea an când aduce Cupa la Cluj

Publicat

elisei otvos sportiv 2.jpg

Elisei Otvos, elev în clasa a IX-a la Liceul cu Program Sportiv și legitimat la Clubul RAI BOXING Cluj-Napoca, a câștigat titlul de campion național la Bacău, fiind singurul sportiv din Cluj care a reușit această performanță anul acesta.

La categoria sa de vârstă au concurat 24 de boxeri, Elisei fiind singurul reprezentant din județul Cluj care a ajuns în finală. Acesta este al treilea an consecutiv în care Elisei Otvos reușește să aducă cupa la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un horn, motiv de proces între doi vecini care locuiesc într-un bloc din Alba. Cum a ajuns reclamantul să plătească o sumă de bani

Publicat

un horn, motiv de proces între doi vecini care locuiesc

Un horn a fost motiv pentru un proces în civil, la Judecătoria Câmpeni. Pe de o parte, în rolul reclamantului a fost un bărbat, iar pârătă a fost vecina acestuia de bloc. 

O decizie în acest caz a fost dată pe data de 10 octombrie 2024. Bărbatul a cerut 2000 de lei în instanță daune materiale, după ce fumul din coșul comun i-ar fi invadat apartamentul. 

Cei doi sunt vecini într-un bloc din Baia de Arieș care are un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe