Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: A fost prins bărbatul care a evadat de la Penitenciarul Ploieşti. Se ascundea într-o baracă din zona Gării de Vest

Publicat

Bărbatul de 34 de ani din municipiul Ploieşti, care a evadat, vineri, din punctul de lucru al Penitenciarului Ploieşti a fost prins în cursul nopţii trecute de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul poliţiştilor ploieşteni.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, acesta a fost depistat într-o baracă din zona Gării de Vest a municipiului Ploieşti.

evadat 2

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, ulterior fiind predată unei escorte din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor în vederea încarcerării în Penitenciarul Ploieşti.

Reamintim că un deţinut încarcerat la Penitenciarul Ploieşti a evadat vineri, 19 mai, escaladând gardul împrejmuitor al secţiei exterioare Movila Vulpii.

Conform unui comunicat al unităţii de detenţie, în jurul orei 17,35, s-a constatat că deţinutul D.C., în vârsta de 34 de ani, recidivist condamnat definitiv la 12 ani pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, clasificat în regim deschis, a părăsit neautorizat prin escaladarea gradului împrejmuitor secţia exterioară Movila Vulpii a Penitenciarului Ploieşti.

„În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Prahova”, preciza sursa citată.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Proiectul de măsuri fiscal-bugetare adoptat de guvern; există modificări faţă de forma supusă consultării publice

Publicat

1695669370 bani lei pixabay e1663503847879.jpg

Guvernul a adoptat, luni, proiectul de lege privind „oprirea risipei bugetare”, combaterea evaziunii şi asigurarea echităţii fiscale, după ce au fost dezbătute observaţiile de la ministerele avizatoare, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Mihai Constantin, transmite Agerpres.
„În scurt timp, proiectul va fi trimis către Parlament pentru formularea de amendamente, în termenul care va fi stabilit în şedinţa comună a Birourilor permanente de la Senat şi…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor, pe drumurile din Alba. Amenzi de peste 37.000 de lei și șase permise reținute

Publicat

acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor, pe drumurile din alba. amenzi

Polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat duminică, 24 septembrie, acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 425 de persoane și au fost verificate 274 de autovehicule.

Au fost constatate 107 abateri de natură contravențională, majoritatea la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sâmbătă: Ziua Recoltei la Aiud. Expoziție de produse cu vânzare și spectacol de muzică populară. Program

Publicat

sâmbătă: ziua recoltei la aiud. expoziție de produse cu vânzare

La Aiud, în weekend este ”Ziua recoltei”, prilej pentru agricultori să-și prezinte produsele și pentru localnici și invitați să urmărească un spectacol focloric cu interpreți îndrăgiți.

Evenimentul va fi sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 8.00, în Piața agroalimentară ”Dr. Constantin Hagea” din Aiud.

”Ne vedem de la prima oră a dimineții pentru a vizita standurile din Piața Agroalimentară ”Dr. Constantin Hagea” și pentru a sprijini producătorii locali,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

A crescut numărul DIVORȚURILOR în iulie 2023, la Cluj. Sporul natural, NEGATIV

Publicat

divort.jpg

Conform statisticilor, în luna iulie 2023, numărul divorțurilor în Cluj a fost în creștere, 56 față de 49 în luna precedentă. Sporul natural înregistrat în aceeași lună a fost negativ, 582 de nou-născuți față de 629 de decese.

➢ În luna iulie 2023, numărul căsătoriilor a crescut faţă de luna iunie 2023 și a scăzut față de luna iulie 2022;
➢ Divorțurile au crescut față de luna anterioară precum și față de luna iulie 2022.

statistica 3

În luna…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe