Connect with us

EVENIMENT

FOTO/ VIDEO: Accident rutier grav în județul Cluj. Impact violent între un TIR, un autotren și un autoturism

Publicat

Un grav accident rutier a avut loc, vineri, în județul Cluj. În accident au fost implicate două autotrenuri și un autoturism. În urma accidentului, o persoană a fost grav rănită.

Potrivit ISU Cluj, accidentul s-a produs vineri, 11 septembrie, în jurul orei 10.

UPDATE2: Potrivit SU Cluj, intervenția pentru descarcerarea bărbatului din cabina camionului a fost una extrem de dificilă.

Bărbatul a fost scos după aproape o oră, timp în care bărbatul a primit asistență medicală de urgență (a primit lichide și sedative intravenos, i s-a pus guler cervical, iar medicii au comunicat cu el în cea mai mare parte a timpului cât au durat stabilizarea autovehiculului, asigurarea accesului către victimă, decopertarea plafonului cabinei, îndepărtarea bordului care s-a deformat peste picioarele bărbatului și extragerea lui cu echipamentele speciale pentru a evita agravarea leziunilor suferite.


Bărbatul de circa 40 de ani a fost preluat de către echipajul medical SMURD și a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Acesta prezenta traumatisme multiple la nivelul picioarelor.

Pompierii au mai asigurat măsuri pentru prevenirea incendiilor, având în vedere că din rezervorul camionului s-au înregistrat scurgeri de combustibil și privind siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în accident, având în vedere că a fost avariat și un stâlp de iluminat electric.

În momentul sosirii pompierilor la locul evenimentului, au găsit șoferul unuia dintre autotrenuri încarcerat în cabină. Echiele speciale au început manevrele de descarcerare. Șoferul din cabină se afla în stare de inconștiență.

UPDATE: Potrivit IPJ Cluj, în urma verificărilor s-a stabilit că șoferul unui ansamblu de vehicule (tractor și semiremorcă) de 46 de ani, din municipiul Turda, care se deplasa pe DN1 C E576, din direcția Dej înspre Cluj-Napoca, nu ar fi adaptat viteza la condițiile rutiere, pierzând controlul direcției de deplasare.

Șoferul autoutilitarei are 39 de ani și este din comuna Ceanu Mare, județul Cluj.

Tractorul a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară.

Un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Sighetu-Marmației, care se deplasa în urma ansamblului de vehicule, pe același sens de mers, a intrat în coliziune cu acesta.

Traficul în zonă este blocat, fiind deviat prin localitățile Jucu – Bonțida.

stire in actualizare

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Fetiță de 13 ani din Cluj dispărută de acasă. Familia și poliția o caută. Sunați la 112 dacă o vedeți

Publicat

copil disparut1.jpg

O fetiță de 13 ani din Cluj=Napoca a fost dată dispărută după ce nu s-a mai întors acasă de la școală.

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că minora Mirabela Coloji a ieșit de la școala luni, 22 aprilie, dar până în prezent nu s-a întors la domiciliu.

Fetiță de 13 ani din Cluj dispărută de acasă. Familia și poliția o caută. Sunați la 112 dacă o vedeți

Copila are o înălțime aproximativă de 1.30 metri, păr brunet…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

S-a ÎNJUMĂTĂȚIT recompensa primită de „minerii” de bitcoin

Publicat

bitcoin e1617773905426.jpg

Vineri, a avut loc un eveniment așteptat de piața criptomonedelor: operațiunea prin care a fost înjumătățită (halving) recompensa primită de „minerii” care contribuie la crearea de bitcoin.

Cantitate totală de bitcoin a fost definită la 21 de milioane de unități de creatorul (creatorii) cunoscuți sub pseudonimul Satoshi Nakamoto, iar obiectivul „înjumătățirii” este acela de a controla rata de emitere a bitcoinilor.

Următoarea operațiune de halving va…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

MESAJE de Sfântul Gheorghe: Urări de sănătate şi „La mulţi ani” pentru cei dragi, de ziua numelui

Publicat

mesaje de sfântul gheorghe: urări de sănătate şi „la mulţi

MESAJE, FELICITĂRI, SMS de Sf Gheorghe 2024. Pe data de 23 aprilie, credincioşii îl sărbătoresc pe Sfântul Gheorghe. Cu această ocazie, fiecare dintre noi transmitem cele mai frumoase gânduri celor care poată acest nume.

În acest an Biserica Ortodoxă a stabilit că pomenirea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe să se facă pe 23 aprilie înainte de Florii și de Sfintele Paști.

Desigur, cele mai originale urări vin din sufletul fiecăruia și sunt compuse chiar de cei care doresc…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sfântul Gheorghe. Tradiții și superstiții legate de sărbătoarea din 23 aprilie. Ce nu ar fi bine să faci în această zi

Publicat

sfântul gheorghe. tradiții și superstiții legate de sărbătoarea din 23

Sfântul Gheorghe. O sărbătoare importantă pentru credincioși este marcată în calendarul ortodox în 23 aprilie. Este momentul în care este sărbătorit Sfântul Mucenic Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuți apărători ai creștinismului.

Pe lângă semnificațiile religioase, ziua Sfântului Gheorghe este legată și de o serie de tradiții și superstiții de primăvară.

Din 23 aprilie și până în ziua Sfântului Dumitru (26 octombrie – n.r.) este vara păstorilor,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe