Connect with us

EVENIMENT

VIDEO. Aeroportul Cluj, gazda conferinței „2024 Regional Air Transport Conference”. Dezvoltare și provocări, tema de anul acesta

Publicat

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a găzduit vineri, 6 septembrie, cea de-a treia ediție a conferinței regionale de aviație, „Regional Air Transport Conference – Regional Development and Infrastructure Challenges”.

Evenimentul găzduit de Aeroportul Cluj, organizat în colaborare cu Air Transport News, a reunit profesioniști de top din aviația civilă internațională, reprezentanți ai autorităților naționale și directori ai companiilor aeriene și aeroporturilor din Europa și România.

„O bună oportunitate să discutăm despre viitor”

David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional Cluj, a subliniat, în discursul său de bun venit, importanța evenimentului pentru viitorul aviației și dezvoltării regionale.

„Această conferință este o oportunitate bună să discutăm despre viitor, despre dezvoltare. Așa cum știți, sunt o sumedenie de provocări în domeniul aviației, în gestionarea aeroporturilor și a companiilor aeriene. Dincolo de discuțiile din cadrul conferinței, sunt convins că acest eveniment va fi o bună oportunitate să creăm legături noi”, a declarat directorul Aeroportului Cluj.

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a găzduit vineri, 6 septembrie, cea de-a treia ediție a conferinței regionale de aviație, „Regional Air Transport Conference – Regional Development and Infrastructure Challenges”.

Evenimentul găzduit de Aeroportul Cluj, organizat în colaborare cu Air Transport News, a reunit profesioniști de top din aviația civilă internațională, reprezentanți ai autorităților naționale și directori ai companiilor aeriene și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO Mărturiile dure ale Cristinei Dinu la Alba Iulia: Cum erau tratate în trafic femeile motocicliste, în urmă cu mai mulți ani

Publicat

video mărturiile dure ale cristinei dinu la alba iulia: cum

Cristina Dinu este motociclistă de peste 20 de ani. De mai exact 21 de ani. A mers și merge cu motorul pe străzile celui mai aglomerat oraș din România: București. 

A fost și instructor de motocicletă și nu se sfiește să îi critice pe motociliștii care merg pe două roți dintr-un moft, sau pentru că este ”la modă”.

A vorbit deschis, dur, despre preconcepții, despre greșelile pe care le fac motocicliștii, dar…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce nume se sărbătoresc de Sfânta Maria. Cui trimitem mesaje de Nașterea Fecioarei Maria sau Sfânta Maria Mică, pe 8 septembrie

Publicat

ce nume se sărbătoresc de sfânta maria. cui trimitem mesaje

Ce nume se sărbătoresc de Sfânta Maria. Cui trimitem mesaje de Nașterea Fecioarei Maria sau Sfânta Maria Mică, pe 8 septembrie. 

Aproximativ 2,2 milioane de români își serbează onomastica în 8 septembrie, de Sfânta Maria Mică.

Dintre aceștia, în jur de 1,8 milioane de persoane sunt femei.

Cele mai multe poartă numele Maria (circa 1.400.000), aproximativ 270.000 se numesc Mariana și în jur de 51.000, Marinela.



Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Lotul României, rezultate EXTRAORDINARE la Olimpiada Internațională de Informatică 2024 din Egipt: aur, argint și bronz

Publicat

lotul româniei, rezultate extraordinare la olimpiada internațională de informatică 2024

Rezultate EXTRAORDINARE: Lotul României a obținut o medalie de aur, două de argint și una de bronz la Olimpiada Internațională de Informatică (IOI) 2024 din Egipt.

Conform rezultatelor oficiale, anunțate și la festivitatea de premiere de vineri seară, România rămâne pe locul 2 mondial după numărul de medalii, cu 131 de premii obținute, la egalitate cu Polonia, după China (142 de medalii) și înaintea Coreei de Sud și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Peste 100 de persoane au protestat la Cluj-Napoca pentru protecția animalelor din adăposturile publice

Publicat

protest protectia animalelor cluj napoca 4.jpeg

Peste 100 de persoane au participat sâmbătă, 7 septembrie, la un protest pentru protecția animalelor, organizat în fața Prefecturii Cluj. Ei au cerut oprirea eutanasiilor și sterilizarea câinilor și pisicilor.

Circa 100 de clujeni, iubitori ai animalelor și reprezentanți ai asociatiilor pentru protecția animalelor, câțiva dintre ei însoțiți de patrupezi, au luat parte sâmbătă la un protest organizat la Cluj-Napoca, în fața Prefecturii.

Protest la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe