Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Jandarmii continuă controalele pentru respectarea măsurilor de protecție. Amenzi de peste 10.000 lei, în doar trei zile, în Argeș

Publicat

Jandarmii argeșeni au acționat pentru prevenirea răspândirii și combaterea infectării cu coronavirus. În doar trei zile au fost aplicate peste 60 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 10.000 de lei.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi Argeș, în ultimele trei zile, jandarmii alături de celelalte instituții abilitate au acţionat pentru verificarea respectării normelor legale specifice stării de alertă.

Au fost vizate în special zonele aglomerate, centrele comerciale, mijloacele de transport în comun, precum şi localurile publice şi alte locaţii. În urma acestor acțiuni au fost aplicate peste 60 de sancțiuni contravenționale cu o valoare totală de peste 10.000 lei.

Terase, baruri și cafenele din Pitești neorganizate conform legii

În această perioadă de timp, administratorii mai multor societăți comerciale din municipiul Pitești, care aveau domeniul de activitate restaurant sau bar, au fost sancționați pentru faptul că terasele nu erau organizate în conformitate cu prevederile legale, în sensul în care aveau mai mult de un perete și un acoperiș.

”Jandarmii alături de celelalte structuri vor fi în continuare la datorie, iar încălcările normelor legale nu vor fi tolerate. Totuși, ne dorim ca un număr cât mai mare de oameni să înțeleagă importanța respectării recomandărilor de protecție individuală, dar și utilitatea respectării normelor legale, pentru sine, precum și conștientizarea efortului comun ce trebuie asumat și, în același timp, respectat de către toți cetățenii”, se mai arată în comunicatul IJJ Argeș.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: Mihnea Costachi, șahistul din Alba care a adus Romaniei cea mai mare performanță la “dezlegări”. Ce planuri de viitor are

Publicat

video: mihnea costachi, șahistul din alba care a adus romaniei

Șahistul din Alba Iulia, Mihnea Costachi, a adus României cea mai mare performanță de până acum la Campionatul European de Șah, proba Dezlegări.

Maestrul internațional din Alba Iulia s-a situat pe locul patru la general, după ce a concurat cu 71 de șahiști, din 20 de țări. 

L-am invitat în studioul alba24.ro pentru a ne explica mai bine ce însemnă proba de dezlegări la șah, dar mai ales ce planuri are pe viitor.

Mihnea nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este unul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Profesorul Iosif Fiț, propus pentru titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia. Carieră didactică de peste 40 de ani

Publicat

profesorul iosif fiț, propus pentru titlul de cetățean de onoare

Profesorul Iosif Fiț va primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia. Distincția îi va fi oferită pentru cariera didactică, dirijorală și componistică de excepție.

În 42 de ani de activitate, Iosif Fiț a înființat și a dirijat 12 coruri mixte, 3 coruri bărbătești și 5 coruri de copii.

Activitatea didactică de peste 40 de ani s-a concretizat în numeroase premii obținute de elevi la olimpiadele naționale de muzică. De asemenea, sunt amintite premii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Carbochim Cluj-Napoca aniversează 75 de ani de la înființare. Investiții, 7 milioane de euro. Producția, mai mare cu 20%

Publicat

carbo 4.jpg

SC Carbochim S.A. Cluj-napoca, cel mai mare producător de abrazive profesionale din România, aniversează la începutul lunii mai 75 de ani de la înființare, perioadă în care a funcționat fără întrerupere.

Recent, fabrica a trecut printr-un proces amplu de relocare și retehnologizare, cu scopul de a eficientiza activitatea de producție și pentru a diminua costurile de operare.

Investiția s-a ridicat la peste 5 milioane de euro și a cuprins atât achiziționarea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Concursuri pentru postul de grefier la instanțe din subordinea Curții de Apel Alba Iulia. Condiții și acte necesare

Publicat

concursuri pentru postul de grefier la instanțe din subordinea curții

Concursuri pentru postul de grefier la instanțe din subordinea Curții de Apel Alba Iulia. Condiții de participare și acte necesare. 

Curtea de Apel Alba Iulia organizează, în data de 25.05.2024, concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante de grefier:

Perioadă determinată:

  • 1 post grefier cu studii superioare la Judecătoria Alba Iulia (temporar vacant până în luna ianuarie 2026);
  • 1 post grefier cu studii superioare la Tribunalul Hunedoara (temporar vacant până în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe