Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Au picat în capcana unor proxeneți din Bacău. Tinere amenințate violent și traficate în străinătate

Publicat

YouTube video

Poliţiştii și procurorii DIICOT Bacău au făcut, luni, 4 percheziţii, în județul Bacău, la 2 bărbați bănuiți de trafic de persoane în formă continuată, proxenetism și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 – 2021, doi bărbați, de 32 și 38 de ani, ar fi racolat, prin metoda ,,loverboy”, prin inducere în eroare și prin amenințări cu acte de violență, mai multe tinere, pe care le-ar fi obligat să practice prostituția în Italia, Regatul Unit al Marii Britanii, Irlanda de Nord și România.
Totodată, în septembrie a.c., bărbatul de 32 de ani ar fi recrutat, prin inducere în eroare, o tânără, de 18 ani, pe care, sub promisiunea unui loc de muncă în Marea Britanie, ar fi transportat-o în această țară, unde ar fi introdus-o într-o rețea de practicare a prostituției, prin amenințări cu acte de violență.
Clienții ar fi fost racolați prin intermediul unor site-uri, iar bărbatul ar fi transportat mai multe tinere la locuințele acestora. Tânăra a cerut intervenția autorităților române, prin intermediul mamei sale.

În urma colaborării cu autoritățile britanice, tânăra a fost salvată și repatriată, în prezent fiind în afara oricărui pericol.
Cei doi bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Tribunalului Bacău, cu propunere de arestare preventivă.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: Angajați ai Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, la protestul de la București

Publicat

video: angajați ai muzeului național al unirii din alba iulia,

VIDEO: Angajați ai Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, la protestul de la București. Aceștia s-au alăturat colegilor din instituțiile de cultură din toată țara. 

Citește mai departe

EVENIMENT

LECȚIA de istorie. Despre tătari. În 18 mai au Ziua Surghiunului. Distrugerea satului Sic

Publicat

mongolian girl 7336316 960 720 480x600.jpg

Într-o clasă de la un liceu considerat de elită din Cluj un premiant din clasă terminală întreba cine sunt tătarii? În țara clampăului care a lansat sintagma ”România educată” și pe care, observați, cu eleganță nu îl nominalizăm, tema ar merita câteva note. Adolescenții elevi sunt victime, nu autori ai Deșcolarizării României, syntagma lansată de istoricul și scriitorul ieșean Mircea Platon ( NB: clămpău, clămpăi s. m. 1. individ greoi. 2. demagog. cf….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Festivalul Șahistic ”Feeric Șah” la Cugir. 25 de copii și tineri, la start

Publicat

festivalul Șahistic ”feeric Șah” la cugir. 25 de copii și

Sala de conferințe din cadrul Centrului Cultural Cugir a găzduit sâmbătă, 18 mai, cea de-a doua ediție a Festivalului Șahistic ”Feeric Șah”.

Citește mai departe

EVENIMENT

Oțelul Galați – „U” Cluj. „Șepcile roșii” LUPTĂ pentru un loc în preliminariile Conference League

Publicat

443839872 1087347472845994 7292966515446943564 n e1716030398845 1000x600.jpg

Oțelul Galați și FC Universitatea Cluj se vor întâlni duminică, 19 mai, pe Stadionul Oțelul din Galați unde vor disputa singura partidă din semifinala play-off-ului care duce în turul 1 preliminar Conference League. Câștigătoarea va întâlni locul 3 din play-off, iar în urma acelei partide se va stabili participanta din turul 1 Conference League.

Oțelul Galați a încheiat play-out-ul Superligii pe poziția secundă cu 36 puncte și a ajuns în finala Cupei…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe