Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Bătaie în plină stradă, în comuna Dascălu din Ilfov. S-au atacat cu bâte de baseball, apoi au provocat intenționat accident rutier

Publicat

YouTube video

O bătaie în toată regula, cu bâte de baseball, a avut loc, vineri seară, în localitatea Dascălu din județul Ilfov. Mai mulți bărbați s-au luat la bătaie în plină stradă, iar apoi s-au ciocnit intenționat și cu mașinile.

Potrivit martorilor, bătaia a pornit de la un șofer de maxi taxi, care ar fi vrut să le dea o lecție unor tineri, după ce aceștia l-ar fi agresat. La câteva ore de la incident, șoferul de maxi-taxi s-a întors în zonă însoțit de mai mulți bărbați, dorind să se răzbune.

A urmat astfel o nouă încăierare, iar bătăușii din ambele tabere sau folosit bâte de baseball și apoi s-au ciocnit intenționat cu mașinile.

Un martor a filmat momentul în care un șofer intră cu o Dacie veche într-o altă mașină, un BMW, în care erau rivali. După impactul cu BMW-ul, Dacia demarează cu spatele serios avariat. Rivalii coboară din mașină și fug după șofer.

Sesizată, Poliția Otopeni a intervenit, iar mai multe persoane au fost duse la secție și audiate.

În urma încăierării au fost și doi răniți ușor: șoferul în vârstă de 38 de ani și un tânăr de 27 de ani din Dascălu. Polițiștii au deschis un dosar pentru distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

sursa: observator.tv

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Poșta Română scoate la închiriere 500 de spații comerciale, apartamente și terenuri. A lansat o platformă imobiliară

Publicat

poșta română scoate la închiriere 500 de spații comerciale, apartamente

Poșta Română scoate la închiriere 500 de spații comerciale, spații pentru birouri, apartamente și terenuri. Acestea nu au mai fost utilizate de mai mulți ani. Compania a lansat miercuri un portal imobiliar prin intermediul căruia va închiria aceste proprietăți.

„Poşta are cam 2.000 de proprietăţi. Din cele 2.000, 1.000 sunt în circuit poştal, deci nu ne atingem de ele. Restul de 1.000 sunt valorificate spre închiriere.

Din cele 1.000 care sunt deschise spre închiriere,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Accident grav în comuna Sânpaul. Trei bărbați răniți, duși la spital de echipajele SMURD și SAJ

Publicat

accident 1 1 e1714007298381.jpg

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca și a Gărzii Aghireșu au intervenit miercuri seară la un grav accident rutier petrecut pe E 81, pe raza localității Șardu, comuna Sânpaul.

La fața locului au ajuns două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și un echipaj SAJ, unde au găsit un autoturism și două autoutilitare avariate.

Într-unul dintre vehicule se afla încarcerat un bărbat, în vârstă de aproximativ 30 de ani, ce prezenta…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Noul subprefect de Cluj, Florentin Burz, învestit în funcție. A fost propus de PSD

Publicat

florentin burz subprefect clu psd 4.jpg

Florentin Burz este noul subprefet al județului Cluj. Acesta a fost învestit în funcție, miercuri, la propunerea Organizației Județene PSD Cluj.

El a preluat această funcție după ce subprefectul Răzvan Ciortea a fost eliberat din funcție de către Guvern pentru a putea candida la Primăria Turda, la alegerile din 9 iunie.

Noul subprefect de Cluj, Florentin Burz, învestit în funcție. A fost propus de PSD

Miercuri, 24 aprilie, a avut loc ceremonia de învestire…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Actorul Dorel Vișan (Gr 33 1/2) a primit titlul de Mare Maestru de Onoare al Ordinului Masonic Umaniterra Cluj-Napoca

Publicat

visan mason scaled.jpg

Actorul clujean Dorel Vișan (Gr 33 ½) a primit titlul de Mare Maestru de Onoare al Ordinului Masonic Umaniterra Cluj-Napoca în cadrul unei ceremonii în prezența a peste 30 de membri ai ordinului, eveniment înregistrat video.

Marele Maestru și fondatorul Ordinului Masonic Umaniterra, dr. Adrian Toader Williams (Gr 33), care este mason din 1980 din perioada când locuia în Los Angeles, SUA, a declarat pentru Cluj24 că maestrul Dorel Vișan a primit titlul de onoare din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe