Connect with us

ACTUALITATE

VIDEO. Bătaie pe strada Piezișă din Cluj-Napoca. Un bărbat a ajuns la spital

Publicat

bataie.jpg

Scandal, în weekend, pe strada Piezișă din Cluj-Napoca. Un bărbat a fost lovit de un tânăr de 16 ani și a ajuns la spital.

Poliție și ambulanțe pe strada Piezișă, sâmbătă, după ce un bărbat a fost lovit în urma unui scandal.

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii au intervenit sâmbătă dimineața în zona străzii Piezișă din Cluj-Napoca, după ce au fost anunțați că a avut loc un conflict.

Bătaie pe strada Piezișă din Cluj. Un bărbat a ajuns la spital

„Polițiștii au intervenit în urma unei stări conflictuale, în zona străzii Piezișă din Cluj-Napoca, unde un bărbat în vârstă…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

AUR anunță un prim nume pentru alegeri. Simion crede că PSD va juca „scenariul Vadim” la prezidențiale

Publicat

aur anunță un prim nume pentru alegeri. simion crede că

Liderul AUR George Simion a anunțat că eurodeputatul Cristian Terheş va conduce lista AUR la europarlamentarele din 2024.

Terheș a intrat în PE pe listele PSD, ca la scurt timp să migreze în PNȚCD, de unde nu a plecat încă.

„Obiectivul partidului este să trimită patrioţi, precum Cristian Terheş, la nivelul instituţiilor europene. 99% da, este o discuție pe care am avut-o, Cristian Terheş va conduce listele noastre pentru europarlamentare, şi atunci vom vedea câţi români simpatizează AUR şi ar putea să ne arate valoarea noastră”, a afirmat el, la Prima…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

(P) 4 sfaturi pentru a găsi cel mai bun mouse de gaming

Publicat

(p) 4 sfaturi pentru a găsi cel mai bun mouse

Dacă ești un jucător hardcore, știi cât de vitale sunt gadgeturile tale pentru a juca ca un profesionist. Odată cu evoluția internetului, jocurile online au devenit mai mult decât o activitate de divertisment. Jucătorii au nevoie de dispozitive mai calificate pentru jocurile online, iar un mouse wireless sau cu fir este cel mai critic echipament pentru jucători.

Există mii de mouse-uri de gaming diferite pe piață și, uneori, este dificil să îl alegi pe cel mai bun pentru stilul tău. Dar nu vă faceți griji; am compilat elementele esențiale pentru a găsi cel mai bun mouse wireless sau cu fir de gaming pentru fiecare tip de joc.

Găsirea celui mai…

Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Principiul pe care Jeff Bezos îl respectă întotdeauna ca să aibă succes

Publicat

principiul pe care jeff bezos îl respectă întotdeauna ca să

Miliardarul american Jeff Bezos are o regulă de la care nu se abate niciodată pentru a afla ce gândesc cu adevărat angajații lui.

Dacă ai avea vreodată ocazia să-l întâlnești pe Jeff Bezos, ar trebui să nu te aștepți ca el să vorbească primul. Înainte de a renunța la funcția de CEO al Amazon, în 2021, el își făcuse un obicei pe care îl respecta consecvent: angajații luau cuvântul înaintea lui.

Este cea mai importantă lecție de afaceri pe care iubita omului de afaceri, Lauren Sanchez, fondatoarea Black Ops Aviation, companie din California specializată…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Google lansează propriul chatbot, concurență pentru Chat GPT. ”Bard” este în teste: ce poate face

Publicat

google lansează propriul chatbot, concurență pentru chat gpt. ”bard” este

Compania Google va lansa propriul său chatbot (software care simulează conversaţii de tip uman cu utilizatorii prin chat) de inteligenţă artificială (AI), care va face concurență deja celebrului și revoluționarului ChatGPT. 

Potrivit BBC , noul serviciu de inteligenţă artificială conversaţională al Google se va numi Bard şi este construit pe baza familiei de modele de limbaj neuronal conversaţional LaMDA (Language Model for Dialogue Applications).

Directorul general al Google, Sundar Pichai, a declarat că Bard combină cunoştinţele despre lume cu puterea, inteligenţa şi creativitatea modelelor mari de limbaj.

Săptămâna trecută, CNBC a…

Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe