Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Caz șocant în Brașov. Frizeriță umilită de polițiști. ”Nu mai țipa, că te încătușez și nu mai ajungi acasă!“

Publicat

YouTube video

Un caz șocant s-a petrecut în Brașov, după ce o frizeriță susține că a fost agresată fizic și verbal de un presupus comisar șef de la Poliția Transporturi. Femeia a făcut publice imaginile șocante surprinse de camerele de supraveghere din frizerie. 

Potrivit IPJ Brașov, șeful Poliției Române a dispus Direcției Control Intern din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române demararea verificărilor interne și dispunerea măsurilor legale.

Iată ce povestește femeia în postarea ei pe Facebook:

”AM CREZUT CĂ ROMÂNIA S-A SCHIMBAT…CÂT MAI TREBUIE SĂ SUFERIM NOI, CETĂȚENII ACESTEI ȚĂRI?

Întoarsă acasă in România, după aproape 20 de ani trăiți in Itali , am parte de cel mai urât coșmar al vieții mele. M-am angajat ca recepționeră la un salon de frizerie din Brașov, iar în prima mea zi de muncă am fost agresată fizic și verbal, am fost umilită cum nu se poate mai rău de către Poliția Română Transporturi.

M-am trezit lângă mine, în spatele recepției, cu un domn comisar șef al Poliției Transporturi și alți doi domni comisari (dintre care doar unul s-a prefăcut că se legitimează, iar celalalt nu) ce au blocat vizual și fizic Receptia.

În acel moment, în timp ce eu efectuam o încasare cu cardul, dl. Comisar Șef mi-a fluturat rapid portofelul cu probabil o insignă, nu știu, n-am apucat să văd și mi-a cerut banii din casă. L-am rugat să aștepte puțin să pot scoate chitanța de la POS și să-mi termin de făcut încasarea.

Acesta s-a apropiat de mine și mai mult si după ce clientul a plecat de la Receptie, politistul îmbrăcat de stradă și cu o atitudine golanească, a bătut cu palma puternic în mobilierul de la recepție. Atunci am pus mâna pe telefon și am sunat administratorul salonului, care mi-a zis că va veni în cel mai scurt timp posibil și să stau liniștită, că domnii care sunt acum în control vor efectua controlul împreună cu acesta, deoarece administratorul firmei poate răspunde legal în fața organelor de control.
Așa cum puteți vedea și în filmările de pe camerele de supraveghere, în timp ce eu vorbeam la telefon cu administratorul, dl. Comisar șef m-a apucat de mijloc și m-a aruncat în ușa de la vestiar, după care a început să răscolească prin dulapul de sub Receptie.
După ce m-a agresat prima oară l-am întrebat ce are cu mine și de ce mă agresează și mi-a răspuns “nu mai țipa, că te încătușez și nu mai ajungi acasă! “.
Mi-a cerut să mă legitimez, iar când am scos portofelul din geantă și l-am deschis, acesta a încercat sa îmi smulgă portofelul din mână și eu i-am spus că nu cred că are vreun drept să facă asta. Acesta, văzând ca îl intreb dacă are mandat de percheziție și atât colegii mei cât și clienții auzeau ce spun mi-a cerut să scot banii mei din portofel și să îi las pe Recepție, dar eu doar i-am arătat și am băgat portofelul înapoi în geantă (aveam 244 lei), după care dl. Comisar șef a băgat mâna sub Receptie și mi-a smuls geanta pe care eu am pus imediat mâna și l-am întrebat din nou dacă are mandat de percheziție, iar acesta mi-a răspuns că nu are nevoie de mandat, pentru că el este Poliția și poate sa facă control peste tot !
Deoarece clienții și colegii mei se uitau speriați de atmosfera pe care o crease dl. polițist, acesta mi-a dat drumul la geantă și a continuat să ia din dulapul de la Receptie agenda cu numerele de telefon ale clienților.

Eu am opus rezistența în acțiunea de furt a agendei de către dl. Comisar șef, iar acesta mi-a aplicat o lovitură sportivă scurtă și dură cu cotul în sân care, cu toată adrenalina momentului, m-a cocoșat de durere, după cum se vede și în filmare.
M-am întors în România acum, în 2019, împreună cu copilul meu de 9 ani pe care mi-este frică să îl mai scot din casă, mie îmi este frică să mai merg la muncă și cel mai grav este că îmi este frică să cer ajutorul Poliției Române în urma acestui coșmar !”.

 

 

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent în Alba Iulia, Aiud și alte localități din Alba. Lucrări programate până în 25 aprilie

Publicat

electrica (deer): Întreruperi de curent în alba iulia, aiud și

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent în Alba. Electrica – Distribuție Energie Electrică România – Transilvania Sud anunță programul lucrărilor de întreținere a rețelei. 

Furnizarea energiei electrice va fi întreruptă temporar pe străzi din Alba Iulia, Aiud și din alte localități din județ.

Întreruperi programate la energie electrică în localități din județul Alba

Joi, 18 aprilie

  • Șpring – orele 8.00-15.00 (7 ore)
  • Vingard (comuna Șpring) – orele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Accident între o motocicletă și o mașină în Deușu. Motociclistul nu avea permis

Publicat

politie scandal noapte.jpg

Un accident rutier s-a produs, luni, pe DJ109A, la ieșirea din localitatea Deușu, după ce un bărbat de 37 de ani, care se deplasa cu o motocicletă în direcția localității Panticeu, a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, la volanul căruia se afla o femeie de 53 de ani.

Polițiștii clujeni au afimat că în urma impactului a rezultat rănirea bărbatului, iar testările celor două persoane cu aparatul etilotest au indicat rezultate…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

16 aprilie: Ziua Mondială a Vocii. În România, a fost marcată pentru prima dată în Ardeal

Publicat

16 aprilie: ziua mondială a vocii. În românia, a fost

16 aprilie: Ziua Mondială a Vocii este sărbătorită în fiecare an la această dată, pentru a evidenția importanța vocii umane în comunicare, în exprimarea emoțiilor și în conexiunea umană.

Această zi își propune să aducă conștientizare asupra sănătății vocale, precum și asupra problemelor și tulburărilor legate de voce.

Ziua Mondială a Vocii este o oportunitate de a sublinia importanța menținerii sănătății vocale și de a promova îngrijirea și protejarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

El Kaddouri (CFR Cluj): Luptăm până la capăt pentru al doilea loc. Obiectivul meu va fi să CÂȘTIG campionatul sezonul viitor

Publicat

el kaddouri e1713166998943.jpg

Mijlocașul de la CFR Cluj cu peste 100 de meciuri în Serie A, Omar El Kaddouri, a analizat înfrângerea cu FCSB, 0-1. Admite că obiectivul echipei este acum locul 2 și spune că vrea să continue la Cluj-Napoca și să devină campion alături de vișinii.

La începutul anului, CFR Cluj l-a convins pe Omar El Kaddouri, fotbalist cu un CV impresionant, să vină în România. La acea vreme, mijlocașul ofensiv nu mai jucase de 7 luni, astfel că nu este 100% pus la punct…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe