Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Ce gest „nebun” face o femeie însărcinată în 9 luni. Imaginile au devenit virale

PublicatO femeie însărcinată în 9 luni a alergat 1,6 kilometri în doar 5 minute şi 25 de secunde. Makenna Myler, originară din Australia, dar stabilită California, a fost provocată de iubit să alerge 1,6 kilometri sub 8 minute, deşi mai avea o săptămână până la naştere. Femeia de 28 de ani a scos un timp mai bun: 5,25 minute.

Conform Observator News, odată publicate imaginile, efortul tinerei a fost lăudat de sute de persoane. Unii au glumit spunând că „abia pot ajunge din pat la frigider” într-un timp atât de scurt.

Femeia a declarat, potrivit Daily Mail, că a alergat de cinci până la șase ori pe zi de-a lungul sarcinii. Cel mai bun timp al ei pentru 1,6 kilometri a fost de 4.43 de minute.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENT

Polițist de 29 de ani din Giurgiu, găsit împușcat în cap, într-o mașină

Publicat

politia nu treceti

Un polițist dintr-o localitate din Giurgiu a fost găsit într-un autoturism împușcat în cap. Bărbatul de 29 de ani se afla în tmpul liber.

Cumplita descoperire a fost anunțată prin apel la numărul unic 112 de către un bărbat. Apelantul a anunțat că într-o mașină se află o persoană plină de sânge.

Polițiștii ajunsi la fața locului au constat că pe drumul comunal 187, la ieșirea din localitatea Găiseni către Căscioarele, a fost identificat un autoturism în interiorul căruia se afla un bărbat care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului.

Potrivit poliției citată de observatornews, “În urma verificărilor  a fost identificată persoana în cauză ca fiind un tânăr de 29 de ani, având funcția de ajutor șef post, la Postul de Poliție Găiseni, județul Giurgiu, acesta aflându-se în afara serviciului.

Sursa: observatornews.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Crimă teribilă în județul Mureș. Corpul neînsuflețit al unei femei de 78 de ani, descoperit în curtea casei răvășite

Publicat

Polițiștii din județul Mureș au fost sesizați în urmă cu cinci zile că ușa de acces a unui imobil din comuna Gurghiu este deschisă, iar în interiorul acestuia bunurile sunt răvășite.

Polițiștii au constatat că în curtea locuinței se află proprietara imobilului, o femeie, de 78 de ani, decedată, pe corpul căreia s-au pus în evidență urme de violență.

De îndată s-a constituit o echipă de cercetare complexă, formată din polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și cei ai Secției de Poliție Rurală nr.8 Petelea, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș.

La aceeași dată, a fost identificat un tânăr de 25 de ani, din comuna Gurghiu, bănuit de comiterea faptei.

Procurorul de caz a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă, sub urmărirea proprie a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, pentru omor calificat și tâlhărie calificată.

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce pedeapsă a primit directoarea unei grădiniţe din București, acuzată că a agresat mai mulţi copii

Publicat

arhivă

Ioana Neagu, directoarea grădiniţei particulare “Flipper Garden” din Bucureşti, acuzată că ar fi agresat mai mulţi copii, a fost condamnată de Judecătoria Sectorului 5 la doi ani şi opt luni închisoare cu suspendare şi plata unei amenzi penale de 58.000 lei, pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Potrivit deciziei instanţei, directoarea a fost achitată pentru o parte dintre acuzaţii, pe motiv că nu există probe sau fapta nu e prevăzută de legea penală, însă a fost condamnată pentru alte fapte, cu suspendarea executării pedepsei.

Instanţa a impus un termen de supraveghere de 4 ani, perioadă în care directoarea trebuie să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţiile din comunitate.

De asemenea, ea trebuie să efectueze 110 zile muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Bragadiru sau în cadrul Fundaţiei pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare Bucureşti.

Pe de altă parte, magistraţii i-au interzis directoarei să comunice cu victimele sau cu părinţii acestora şi nu are voie să se apropie la o distanţă mai mică de 20 de metri de locuinţele sau unităţile de învăţământ frecventate de copiii pe care i-a agresat.

Ioana Neagu mai trebuie să achite părinţilor copiilor agresaţi daune morale în sumă totală de 34.000 de euro.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Ioana Neagu a fost trimisă în judecată în martie 2017, fiind acuzată de procurori că a agresat şase copii, cu vârsta cuprinsă între 1 şi 6 ani, care erau înscrişi la grădiniţa unde era directoare.

Ancheta în acest caz a fost demarată după ce în presă au apărut imagini cu directoarea care îi lovea pe cei mici.

Astfel, în imaginile suprinse de camerele de supraveghere, directoarea o trage pe o fetiţă de păr şi o pune într-un colţ. De asemenea, la ora de somn, supărată pe doi copii care făceau gălăgie, femeia îi smulge din pătuţ şi îi târăşte pe jos, după care îi pune pe hol cu faţa la perete, drept pedeapsă. Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

Leul care apare în videoclipul manelistului Dani Mocanu, găsit într-o locație din Dâmbovița

Publicat

Poliţiştii din Argeș au identificat locația unde era ținut leul care apare în videoclipul manelistului Dani Mocanu.
Potrivit unui comunicat al IPJ Argeș, polițiștii argeșeni au continuat activitățile investigative, în urma cărora a fost identificată o locație unde este deținută o felină, despre care există indicii rezonabile că ar fi animalul folosit într-un material filmat.

Citește și Percheziţii ale poliţiştilor din Argeş la domiciliul manelistului Dani Mocanu

Animalul era deținut în cadrul unei menajerii de pe raza județului Dâmbovița.

La locația în cauză au fost solicitați și reprezentanți ai A.N.S.V.S.A. și Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița.

Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Dâmbovița.

Conform sursei citate, verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în cares-au petrecut faptele.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres în cauză se fac cercetări privind infracţiunile de cruzime şi rele tratamente aplicate animalelor.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate