Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Concert exclusivist susținut de Justin Bieber, la Londra. Piese din albumul ”Changes”, care va fi lansat în 14 februarie, prezentate în premieră

PublicatArtistul canadian Justin Bieber a susținut marţi seară în complexul O2 Arena din Londra, în faţa fanilor săi cei mai norocoşi şi în premieră mondială, un concert exclusivist în care a prezentat câteva extrase din viitorul său album “Changes” prin care revine la ritmurile r&b (rhythm and blues) şi care va fi lansat pe 14 februarie, de Ziua îndrăgostiţilor, relatează EFE.

Spectacolul, care a început cu o rundă de întrebări, a fost un prilej pentru fani de a-l cunoaşte mai bine pe artist, care a recunoscut în răspunsurile sale că cea mai mare schimbare din viaţa lui de la lansarea ultimului său album în 2015 a fost faptul că s-a căsătorit.

El a mărturisit totuşi că noul album cuprinde piese care reflectă provocările cu care s-a confruntat în ultimii ani: anxietate, depresie şi alte probleme de sănătate.

Justin Bieber a menţionat însă că în această perioadă s-a maturizat odată cu fanii, care i-au fost alături de la început şi care au trecut la rândul lor printr-o perioadă de creştere şi de schimbare personală, astfel încât ei se vor putea identifica cu textul acestor cântece.

A venit apoi momentul cel mai aşteptat de public, când Bieber a început să cânte acompaniat de chitarişti cinci piese, dintre care trei fac parte din noul său album: “Changes” care dă şi titlul albumului, “Intentions” şi “Yummy”, cel mai recent single al său.

Cântăreţul canadian încearcă cu acest nou album şi acest concert mai intim, sau prin lansarea pe Youtube a unui serial documentar – în care prezintă cariera sa din ultimii ani – să facă cunoscută latura sa cea mai umană şi mai apropiată de public.

El doreşte totodată să demonstreze fanilor că “nu suntem singuri”. “Indiferent de situaţie, există cineva în această lume care a trecut prin acelaşi lucru ca şi noi, important este că ne avem unii pe alţii”, a mărturisit Justin Bieber. AGERPRES

Sursa foto: Facebook


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


EVENIMENT

FOTO: Accident violent în județul Iași

Publicat

Vineri dimineață a avut loc un accident rutier între două autoturisme, în Pașcani, Iași.

ISU Iași anunță că asigură măsuri specifice la accidentul în care două mașini s-au izbit violent în suburbia Blăgești, municipiul Pașcani.

A rezultat o victimă neîncarcerată. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani cu umăr dislocat și atac de panică.

Citește mai departe

EVENIMENT

Șofer încarcerat după impactul dintre o autocisternă și un TIR, în Prahova

Publicat

Accident vineri dimineață la Cheia, județul Prahova. 

Sunt implicate o autocisternă cu motorină și benzină cu șoferul încarcerat și un autotren.

Se acționează pentru descarcerare.

ISU Prahova precizează că încărcătura cisternei nu este afectată, nu sunt scurgeri se combustibil.

La fața locului au fost mobilizate 2 mașini de stingere, 1 descarcerare și 1 ambulanță.

Citește mai departe

EVENIMENT

Cal rănit, legat de o căruță, în Mureș. Polițiștii au deschis dosar penal

Publicat

Polițiștii din Sighișoara au fost sesizați joi că, pe o stradă din municipiu, se află un cal legat de un vehicul cu tracțiune animală, posibil rănit.

La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției municipiului Sighișoara, împreună cu cei ai Biroului pentru Protecția Animalelor, constatând că acesta prezintă răni, la nivelul membrelor inferioare.

Deținătorul legal al animalului a fost identificat ca fiind un bărbat, de 30 de ani, din Sighișoara.

Calul a fost plasat în adăpost, pentru o perioadă de 45 de zile.

În cauză, polițiștii au deschis dosar penal, iar cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiurea animalelor.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Imagini foarte rare cu o pisică sălbatică. Animalul a fost văzut într-o pădure din Vaslui

Publicat

Sursă foto: Facebook Romsilva

O pisică sălbatică a fost fotografiată într-o pădure din județul Vaslui. Animalul este văzut foarte rar de oameni, fiind un vânător nocturn.

Pădurea în care a fost văzută pisica sălbatică este administrată de compania națională Romsilva. Reprezentanții regiei spun că astfel de întâlniri sunt foarte rare.

„O întâlnire rarisimă cu un exemplar superb de Felis silvestris – pisica sălbatică, femelă probabil proaspăt devenită mămică, după aspect și comportament, consideră colegii noștri care au observat-o. Imaginile provin dintr-o pădure administrată de Ocolul Silvic Epureni, Romsilva Direcția Silvică Vaslui”, au anunțat reprezentanții Romsilva, pe Facebook.

Specialiștii mai spun că există numeroase diferențe între pisica sălbatică și cea domestică.

„Seamănă ca aspect cu pisica de casă. Are însă, întotdeauna, fondul cenușiu tigrat cu dungi negre, deosebindu-se de pisica de casă prin mărime, prin părul mai lung, prin forma cozii și prin forma petelor de pe coatele picioarelor. Coada este cilindrică si groasă pana la vârf, prezentând 4-8 inele, din ce în ce mai estompate, care devin incomplete spre baza cozii”, au explicat specialiștii.

Pisica sălbatică este un animal solitar care vânează noaptea şi care este este văzut foarte rar de oameni în mediul său natural. Se hrănește cu mamifere mici şi păsări. MEDIAFAX

Citește mai departe