Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Cum vor arăta maşinile de Formula 1 în sezonul 2022

Publicat

Zorile unei noi ere răsar în Formula 1. Noua eră a început joi, odată cu lansarea noului monopost al competiției, cu care toate echipele vor concura începând din 2022. Lansarea a avut loc sub forma unui eveniment hibrid, online și ofline, înaintea Marelui Premiu al Marii Britanii, din acest weekend.

F1 începe un nou capitol captivant anul viitor, când actualul set de reguli va fi înlocuit de unul nou, radical modificat, cu reglementări concepute a produce curse și mai spectaculoase.

„Ne dorim curse mai spectaculoase, mai strânse și ne dorim ca cel mai bun pilot să învingă”, a spus cu ocazia lansării Ross Brown, directorul general al Formulei 1.

Noua eră a competiției a început oficial joi, cu F1 One Begins, un eveniment dinamic care a dus fanii într-o călătorie prin istoria curselor de monoposturi, înainte de a prezenta cea mai futuristă mașină de curse din toate timpurile.

Fanii nu numai că au văzut pentru prima dată monospotul F1 2022 în mărime naturală, dar le-a fost și descris designul revoluționar al mașinii de către un grup de experți, care au explicat gândirea din spatele noului concept, care le va permite piloților să concureze de la egal la egal, în curse în care vor pleca cu șanse egale.

Formula 1 va apăsa deci butonul de resetare în 2022, cu noi reglementări concepute pentru a condimenta acțiunea și a produce curse și mai spectaculoase pe pistă.

Noul monopost a fost dezvăluit într-o lansare online. Un exemplar a fost însă prezent și pe asfaltul din Silverstone, unde toți piloții ce activează în Formula 1 avut ocazia să arunce o primă privire peste bolidul cu care vor alerga în sezonul viitor. MEDIAFAX

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Gradație de merit 2024. Modificări la calendarul concursului pentru profesori. Anunțul ministrului Educației

Publicat

prelungirea contractului de muncă pentru profesori. reactualizarea dosarelor la inspectorate

Gradație de merit 2024. Ministrul Educației, Ligia Deca, a anunțat că metodologia de acordare a gradației de merit – sesiunea 2024 a fost trimisă la Monitorul Oficial.

Cele mai importante modificări, comparativ cu datele prezentate în proiect, vizează graficul desfășurării concursului.

Potrivit sursei citate, perioada de depunere a dosarelor la unitățile de învățământ este 13-21 mai 2024.

Evaluarea este programată în perioada 24 mai – 12 iunie.

Termenul pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO Lumina soarelui, motivul de fericire al Ioanei Palcău, femeia de 104 ani din Alba Iulia: ”Dumnezeu mi-a dat Raiul pe Pământ”

Publicat

video lumina soarelui, motivul de fericire al ioanei palcău, femeia

Îmbrăcată în haine tradiționale, pe un fotoliu din casă, cu zâmbetul pe buze, o femeie, își aduce aminte de copilărie. Este Ioana Palăcu are 104 ani și locuiește în Alba Iulia alături de familie.

Găsește fericirea și bucuria în lucruri simple: în lumina soarelui, pe care o vede pe geam, în fiecare dimineață. 

 Cu zâmbetul pe buze a vorbit despre viața la Meteș, localitate din care se trage și despre fericirile pe care le-a avut în viață. 

De perioada în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Purificarea prin rouă și prin apă de Sângeorz. Obiceiuri din satele Clujului

Publicat

sfantul gheorghe11.jpg

Purificarea prin rouă și prin apă de Sângeorz era un obicei întâlnit la sate, și nu doar în Cluj sau în Transilvania, ci în tot spațiul românesc.

Sărbătoarea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, sau Sângeorzul cum este numită în calendarul popular, era marcată în vechime în lumea satului prin diverse rituri, practici și gesturi, care aveau menirea să asigure protecția oamenilor, a casei, a animalelor, dar și rodul pământului.

Purificarea prin rouă și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dezastrul provocat de droguri, prezentat elevilor de liceu din Teiuș: Discuție dură cu Sergiu Ilieș, fost consumator de heroină

Publicat

dezastrul provocat de droguri, prezentat elevilor de liceu din teiuș:

Liceenii din Teiuș au avut ocazia să asculte povestiri cutremurătoare ale unor oameni care au trăit infernul drogurilor. Evenimentul a avut loc în cadrul ”Săptămâna altfel”.

În cadrul evenimentului, organizat la Casa de Cultură a orașului Teiuș, tinerii au avut ocazia să vadă cum legea îi pedepsește pe cei care propagă acest fenomen, dar și să afle mai multe de la oamenii în uniformă, care au copii și sunt preocupați de viitorul lor.

În cadrul ,,Săptămânii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe