Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Descinderi ale polițiștilor din Vâlcea într-un club. Peste 100 de persoane au fost amendate

Publicat

Peste 100 de persoane au fost amendate după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică au fost surprinse de autorităţi petrecând într-un club din localitatea Amărăşti, județul Vâlcea. 

Printre petrecăreți, între acestea fiind şi patru care nu ar fi trebuit să părăsească domiciliul întrucât se aflau în carantină, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, descinderea în localitatea vâlceană a fost realizată de poliţiştii din Suteşti şi Drăgăşani, împreună cu Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi luptători de la SAS Vâlcea, în cadrul unei ample acţiuni de menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă în judeţ în contextul pandemic actual. Potrivit legislaţiei în vigoare, activitatea în cluburi, baruri şi discoteci este interzisă în această perioadă.

„Începând cu ora 00,00, poliţiştii au descins în incinta unui club din comuna Amărăşti, unde au întrerupt activitatea acestuia, care era în plină desfăşurare, contrar legislaţiei în vigoare, fiind legitimate 115 persoane, constatându-se şi faptul că patru dintre acestea nu respectau măsura carantinării la domiciliu. Persoanele identificate în incinta clubului şi operatorul economic, care nu a respectat măsura referitoare la suspendarea temporară a activităţii, au fost sancţionaţi conform legislaţiei în vigoare”, se arată în informarea de presă trimisă de reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Valoarea sancţiunilor date de poliţişti după acţiunea din noaptea de sâmbătă spre duminică este de circa 130.000 de lei, pe lângă cele 116 sancţiuni aplicate celor care petreceau în clubul din Amărăşti fiind date şi amenzi pentru încălcarea regimului rutier.

Agerpres

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Comisia Națională de Prognoză anticipează o medie anuală de 5 lei/euro

Publicat

euro pixabay e1656523156731.jpg

Datele prezentate săptămâna trecută de Eurostat arată că zona a ieşit din recesiune în primul trimestru, după ce PIB-ul din primul trimestru a crescut cu 0,2%, după scăderea de 0,5% din ultimele trei luni ale anului trecut, ceea ce ar putea permite BCE să opereze luna viitoare prima operațiune de tăiere a dobânzilor.

Această evoluție este una pozitivă pentru economiile de la marginea zonei euro, care va permite creșterea exporturilor și va îmbunătăți…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Doi bărbați care au spart Catedrala Romano Catolică din Alba Iulia vor merge la închisoare. Cât au furat din cutia milei

Publicat

doi bărbați care au spart catedrala romano catolică din alba

Maigstrații Curții de Apel Alba Iulia au dat o sentință finală în cazul a doi hoți care au furat din Catedrala Romano Catolică. Este vorba despre doi bărbați care au spart catedrala pentru a fura din cutia milei. 

În data de 30 aprilie 2024, cei doi hoți și-au aflat pedeapsa finală. Mai exact, aceștia au făcut apel la decizia instanței de fond, Judecătoria Alba Iulia. 

Pe lângă catedrala catololică, aceștia au furat și din două căruțe aflate lângă Catedrala…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce este boala celiacă: simptome și tratament. Este diagnosticată corect după 6 – 10 ani de la apariția simptomelor

Publicat

ce este boala celiacă: simptome și tratament. este diagnosticată corect

Ce este boala celiacă: trebuie spus în primul rând că este una dintre cele mai subdiagnosticate afecțiuni din lume. Ajunge să fie identificată corect în medie între 6 și 10 ani de la apariția simptomelor.

De multe ori, aceste simptome se ascund sub cele ale altor boli, iar rezultatul este dezastruos pentru pacienți.

În țările cu sisteme sanitare dezvoltate, obiectivul privind identificarea mai rapidă a ei a avansat în lista de priorități.

În România, deși există…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

10.000 de maghiari, protest la Debrețin împotriva premierului Ungariei, Viktor Orban

Publicat

voktor orban e1714939878676.jpg

Mii de maghiari au protestat împotriva premierului naţionalist Viktor Orban, duminică, în cadrul unui miting organizat cu câteva săptămâni înainte de alegerile europarlamentare şi locale de la începutul lunii iunie, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Peter Magyar, un fost membru al guvernului considerat de unii observatori ca fiind prima ameninţare serioasă din ultimii ani la adresa lui Orban, a organizat mitingul la care au participat aproximativ 10.000 de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe