Connect with us

ACTUALITATE

VIDEO: Doi frați din Coșula, arestați preventiv de polițiștii botoșăneni. Sunt bănuiți că ar fi furat din casele unor bătrâni

Publicat

whatsapp image 2024 08 11 at 16.20.40 478x600.jpeg

Publicitate

La data de 10 august 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele a doi tineri de 20 și 18 ani, ambii din comuna Coșula, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.
Astăzi, 11 august, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a celor doi, pentru 30 de zile

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că cei doi, în data de 3 august a.c., ar fi pătruns fără drept în locuințele persoanelor vătămate, de 75 de ani, respectiv 70 de ani, din comuna Cristești, de unde ar fi sustras mai multe dispozitive electronice, alimente și…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

O femeie din Botoșani riscă să fie arestată dacă se mai apropie de nepotul de 3 ani

Publicat

gethumb.details.jpg

Publicitate

Duminică, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordin de protecție provizoriu față de o femeie, de 38 de ani, din municipiul Botoșani, pentru faptul că a avut un comportament nepotrivit în prezența nepotului său, de aproximativ 3 ani, constând în aceea că a provocat scandal și a adresat injurii și cuvinte jignitoare, la adresa tutorelui legal al acestuia. 

 

Ordinul de protecție a fost emis pe o perioadă de 5 zile, timp în care aceasta are obligația de a nu se apropia de minor sau locuința acestuia, în caz contrar riscă să fie dispusă față de aceasta o măsură privativă de libertate.


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Duminică, vor avea loc două cercuri pastorale în Protopopiatul Botoşani. „Maica Domnului, izvor de vindecare”, una dintre teme

Publicat

biserica 2 0.webp.webp

Publicitate

Duminică, în Protopopiatul Botoşani, vor avea loc întâlnirile a două cercuri pastorale:

– Biserica Parohiei Iurești va găzdui întâlnirea Cercului pastoral-misionar „Sfinţii Arhangheli” Hlipiceni, în cadrul căreia părintele Cătălin Basanciuc va susține o conferință cu tema: Postul sau cunoașterea lui Dumnezeu prin înfrânare;

– Biserica Parohiei Băiceni va găzdui întâlnirea Cercului pastoral-misionar „Sfinţii Apostoli Petru și Pavel” Curtești, în cadrul căreia părintele Florin Istrate va susține o conferință cu tema: Maica Domnului, izvor de vindecare.

Sursa: Doxologia


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Avarie în zona pădurii Baisa. Anunțul Nova Apaserv Botoșani

Publicat

nova apa serv .jpg

Publicitate

Conducta de alimentare cu apă din OL cu diametrul de 180 mm, din zona pădurii Baisa a înregistrat o avarie complexă. Pentru remedierea acesteia echipele NOVA APASERV au fost nevoite să  sisteze furnizarea  apei potabile, astăzi, 09.08.2024, până la orele 17:00.

Sunt afectați de lipsa apei, consumatorii din localitățile Agafton și Mănăstirea Doamnei.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zona afectată, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp.


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Organizația PSD Botoșani este alături de viceprimarul orașului Bucecea, Daniel Avătămăniței, la decesul tatălui

Publicat

lumanare doliu.jpg

Publicitate

 Colegii din Organizația PSD Botoșani sunt alături de domnul viceprimar al Orașului Bucecea, Daniel Avătămăniței, în acest moment de tristețe și doliu, când tatăl lui drag, Constantin Avătămăniței, a plecat dintre noi.

„Transmitem cele mai sincere condoleanțe, dorim multă putere și liniște interioară familiei, pentru a trece peste această pierdere. 
Dragostea celor dragi și apropiați să vă fie sprijin în aceste zile de durere sufletească.
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, este mesajul trimis de Organizația PSD Botoșani.

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe