Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Doi fraţi din județul Tulcea, arestaţi pentru trafic de minori, trafic de persoane, trafic de droguri şi proxenetism

Publicat

Doi frați din județul Tulcea au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzați de trafic de minori, trafic de persoane, proxenetism și trafic de droguri.

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, la data de 31 ianuarie 2023, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Tulcea, au pus în aplicare două mandate de aducere, emise pe numele a doi bărbați, frați, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori, trafic de persoane, proxenetism și trafic de droguri.

Din cercetări a reieșit că doi bărbați, din județul Tulcea, folosindu-se de metoda ,,loverboy”, ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către două tinere.

În fapt, în cursul lunii mai 2021, unul dintre bărbați ar fi recrutat, în vederea exploatării sexuale, prin inducerea în eroare și profitând de starea de vulnerabilitate a persoanei vătămate, o minoră.

Totodată, ar fi înlesnit practicarea prostituției de către aceasta, prin postarea anunțurilor necesare în vederea atragerii clienților, închirierea camerelor de hotel și transportul la locuințele clienților, iar sumele de bani obținute ar fi fost însușite de către acesta.

VIDEO: Doi fraţi din județul Tulcea, arestaţi pentru trafic de minori, trafic de persoane, trafic de droguri şi proxenetism. Arestați preventiv

Cu privire la cel de-al doilea bărbat, s-a stabilit faptul că, în perioada octombrie 2021 – octombrie 2022, prin aceeași metodă, ar fi înlesnit practicarea prostituției de către o tânără, iar sumele de bani obținute ar fi fost însușite de către acesta.

De asemenea, pentru a determina o stare de dependență și a facilita exploatarea sexuală a tinerei, i-ar fi oferit în mod repetat droguri de risc (cannabis).

În urma probatoriului administrat, la data de 31 ianuarie  2023, procurorul de caz din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Tulcea a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de cele două persoane, iar, în cursul zilei de 1 februarie 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea a dispus, față de acestea, luarea măsurii arestării preventive, pentru 30 de zile.

„Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se mai arată în comunicat.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sâmbăta asta, la Alba Mall, e Parada Iepurașilor (P)

Publicat

sâmbăta asta, la alba mall, e parada iepurașilor (p)

Iepurași mici, iepuri uriași, iepurași vii drăgălași … iepurași de toate felurile și mărimile fac paradă în Alba Mall. Sâmbăta asta, de la 5 după-amiaza.

Dacă n-ai costum te vopsim noi, pentru cei mici avem pictură pe față, pe loc, și premii dulci, înghețată, la fel – vouchere de cumpărături și reduceri la cele mai sănătoase deserturi Salad Box.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Evenimente de WEEKEND la Cluj-Napoca. La picnic, la teatru sau concert, oricum e o ALEGERE bună

Publicat

movie nights iulius parc.jpg

Urmează un weekend ce anunță o minivacanță de 1 Mai și Paște. Probabil mulți clujeni îl vor integra în vacanță, dar cu siguranță vor fi și din aceia care vor prefera să profite de evenimentele pe care i le oferă urbea în acest sfârșit de săptămână.

Vineri, 26 aprilie, de la ora 13.00 începe Street Food Picnic, în Iulius Parc. Un fel de preambul și antrenament stomacal pentru mielul și ouăle de Paște.

picnicpicnic

FOTO. Evenimente de WEEKEND la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Elevii premiați la Olimpiada Națională ”Tinerii Dezbat” 2024, etapa județeană Alba. Echipajele calificate la națională

Publicat

foto: elevii premiați la olimpiada națională ”tinerii dezbat” 2024, etapa

Olimpiada Națională ”Tinerii Dezbat” 2024. Etapa județeană a olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică „Tinerii Dezbat” s-a desfășurat în 23 aprilie 2024, la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” Alba Iulia.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Angajări la ISU Alba: Cinci posturi vacante, prin încadrare directă. Locurile disponibile

Publicat

angajări la isu alba: cinci posturi vacante, prin încadrare directă.

Angajări la ISU Alba. La nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba s-a demarat procedura de ocupare prin încadrare directă pentru cinci posturi de execuție.

Citește mai departe