Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Doi români, mari mafioţi în India, aduşi cu cagule pe faţă şi escortaţi de zeci de poliţişti

Publicat

Doi infractori români periculoşi au fost arestați de poliţiştii din India, în Hyderabad. Şeful Poliţiei a organizat o conferinţă de presă, în care a prezentat cazul şi detaliile șocante ale infracţiunilor pe care le făceau cei doi români, informează, informează siasat.com.

Polițiiștii din Hyderabad, a arestat joi doi cetățeni români pentru că au încercat să fraudeze bancomatele în diferite părți ale orașului.

YouTube video

Persoanele arestate au fost identificate ca Dinita Virgil Sorinel (47 de ani), mecanic auto, și George Christian (28 de ani), lucrător pentru pardoseli din lemn din România.

romani india

Cei doi au fost prezentaţi în cadrul unei conferinţe de presă, organizată de şeful Poliţiei din Hyderabad, în care s-au prezentat şi obiectele folosite de aceştia la marile lor lovituri.

Furau datele cardurilor clienților de la bancomate

Polițiștii au spus că cei doi furau datele cardurilor de debit ale clienților băncii prin fixarea unui dispozitiv de skimmer și huse pentru corp care conțin micro-camere încorporate și carduri de memorie deasupra tastaturii bancomatelor.

romani india

Skimmerele au fost folosite pentru a absorbii date de pe banda magnetică de pe spatele unui card de debit sau de credit. Micro-camerele au fost utilizate pentru capturarea PIN-ului, care permite retragerea banilor folosind carduri frauduloase realizate prin inserarea datelor de pe bandă magică.

Cei doi români au fost identificați și reținuți atunci când se deplasau suspicios în apropierea aceluiași bancomat.
Un laptop, șapte skimmer, baterii, șapte capace de caroserie conținând o cameră încorporată cu baterie, carduri de memorie, telefoane mobile, cabluri USB, măști de față și alte alte dovezi care au fost folosite pentru a instala și fura date de la bancomate.

Românii au mărturisit că au venit în India, după instrucțiunile lui Cristi, un alt cetățean român. După ce a furat datele cardului de debit, Sorinel i-a trimis datele lui Cristi de la laptopul său.

Sorinel a mai spus că mai mulți români au venit în India și s-au răspândit în țară pentru a comite infracțiuni similare.

În ultimele 25 de zile, cei doi acuzați au comis furt de date la diverse bancomate din oraș, inclusiv bancomate la Uppal, Mehdipatnam, Tolichowki, Hi-Tec City și Abids.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sfântul Gheorghe: câți români își sărbătoresc ziua numelui în 23 aprilie 2024. Cui îi poți spune ”La mulți ani”

Publicat

sfântul gheorghe: câți români își sărbătoresc ziua numelui în 23

Sfântul Gheorghe, 23 aprilie 2024. Sfântul Mucenic Gheorghe este cunoscut pentru modul în care a susținut creștinismul și este considerat ocrotitorul forțelor terestre ale armatei române.

Sfântul Gheorghe: Numele de Gheorghe provine din limba greacă. Acesta se traduce prin: ţăran, agricultor sau lucrător al pământului.

Peste un milion de români poartă numele Sfântului Mucenic Gheorghe, care este sărbătorit marți.

MESAJE de Sfântul Gheorghe 2024: SMS de „La mulți…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Fetiță de 13 ani din Cluj dispărută de acasă. Familia și poliția o caută. Sunați la 112 dacă o vedeți

Publicat

copil disparut1.jpg

O fetiță de 13 ani din Cluj=Napoca a fost dată dispărută după ce nu s-a mai întors acasă de la școală.

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că minora Mirabela Coloji a ieșit de la școala luni, 22 aprilie, dar până în prezent nu s-a întors la domiciliu.

Fetiță de 13 ani din Cluj dispărută de acasă. Familia și poliția o caută. Sunați la 112 dacă o vedeți

Copila are o înălțime aproximativă de 1.30 metri, păr brunet…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

S-a ÎNJUMĂTĂȚIT recompensa primită de „minerii” de bitcoin

Publicat

bitcoin e1617773905426.jpg

Vineri, a avut loc un eveniment așteptat de piața criptomonedelor: operațiunea prin care a fost înjumătățită (halving) recompensa primită de „minerii” care contribuie la crearea de bitcoin.

Cantitate totală de bitcoin a fost definită la 21 de milioane de unități de creatorul (creatorii) cunoscuți sub pseudonimul Satoshi Nakamoto, iar obiectivul „înjumătățirii” este acela de a controla rata de emitere a bitcoinilor.

Următoarea operațiune de halving va…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

MESAJE de Sfântul Gheorghe: Urări de sănătate şi „La mulţi ani” pentru cei dragi, de ziua numelui

Publicat

mesaje de sfântul gheorghe: urări de sănătate şi „la mulţi

MESAJE, FELICITĂRI, SMS de Sf Gheorghe 2024. Pe data de 23 aprilie, credincioşii îl sărbătoresc pe Sfântul Gheorghe. Cu această ocazie, fiecare dintre noi transmitem cele mai frumoase gânduri celor care poată acest nume.

În acest an Biserica Ortodoxă a stabilit că pomenirea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe să se facă pe 23 aprilie înainte de Florii și de Sfintele Paști.

Desigur, cele mai originale urări vin din sufletul fiecăruia și sunt compuse chiar de cei care doresc…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe