Connect with us

EVENIMENT

VIDEO FOTO. 28 de persoane REȚINUTE la Cluj și în alte județe în dosarul privind producerea şi comercializarea de DROGURI

Publicat

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi au dispus reţinerea a 28 de inculpaţi, în dosarul privind săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii, scrie Agerpres.

droguri 1

Citește și: Operaţiune de amploare. Grup infracţional organizat cu trafic de droguri. Percheziţii în Cluj şi în alte 23 de judeţe

„Anchetatorii ieşeni au efectuat marţi 121 de percheziţii domiciliare în 23 de judeţe – Iaşi, Alba, Hunedoara, Sibiu, Neamţ, Bacău, Braşov, Constanţa, Cluj, Maramureş, Dolj, Brăila, Galaţi, Vrancea, Argeş, Buzău, Botoşani, Suceava, Timiş, Arad, Mureş, Harghita, Vaslui – şi în Bucureşti.

droguri 2

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi au dispus reţinerea a 28 de inculpaţi, în dosarul privind săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii, scrie Agerpres.

droguri 1

Citește și:

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Aproape 24.000 de poliţişti, jandarmi şi pompieri vor acţiona, zilnic, în perioada minivacanţei

Publicat

politisti.jpg

Aproape 24.000 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi pompieri vor fi de serviciu zilnic, în minivacanţa 30 noiembrie – 3 decembrie, suplimentar faţă de efectivele obişnuite ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI), a anunţat purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, transmite Agerpres.
În atenţie vor fi locurile unde se preconizează prezenţa unui număr mare de persoane, precum staţiuni montane, târguri, pieţe, baruri, cluburi şi spaţii de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

„România tradițională”: sute de interpreți, instrumentiști și meșteri populari participă la cel mai mare festival de tradiții

Publicat

„românia tradițională”: sute de interpreți, instrumentiști și meșteri populari participă

Sute de interpreți și instrumentiști, membri ai unor ansambluri folclorice, grupuri instrumentale, grupuri vocale tradiționale și de dansuri, rapsozi, poeți și meșteri populari participă, în aceste zile, la Alba Iulia, la Festivalul „România Tradițională”.

Este cel mai mare proiect cultural de promovare a tradițiilor și obiceiurilor românești, dedicat Zilei Naționale a României.

„România Tradițională” este organizat de Consiliul Județean Alba, prin Centrul de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Angajaţii MAI au intervenit, în ultimele 24 de ore, la aproape 4.000 de evenimente

Publicat

masina politia.jpg
Arhivă foto

În decursul ultimelor 24 de ore, personalul Ministerului Afacerilor Interne a intervenit în cadrul a 3.991 de evenimente, dintre care 2.554 au fost dedicate menținerii ordinii publice, iar 1.437 au fost legate de situații de urgență.

La nivelul structurilor de poliţie au fost semnalate 736 posibile infracţiuni, aproximativ 23% dintre acestea fiind din oficiu.

Totodată, echipajele de ordine publică au prins în flagrant 127 de autori de infracţiuni, care au săvârşit 131 de fapte penale şi au depistat 14 persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale. Pentru 40 de persoane au fost dispuse măsuri preventive, a informat vineri un comunicat de presă al MAI.

Poliţiştii rutieri au acţionat, la nivelul întregii ţari, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră.

În urma acţiunilor din teren au fost retrase 272 certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 584 de permise de conducere, dintre care 62 pentru consum de alcool şi 11 pentru consum de droguri sau alte substanţe interzise.

Poliţiştii şi jandarmii au constatat, joi, 8.056 de contravenţii pentru care au aplicat amenzi în valoare de aproape 3 milioane de lei.

La rândul lor, pompierii au efectuat 30 de controale pe linia prevenirii situaţiilor de urgenţă, fiind identificate 2 obiective care funcţionau fără autorizaţie de securitate la incendiu.

Angajaţii MAI au intervenit, în ultimele 24 de ore, la aproape 4.000 de evenimente. Amenzi de peste 63.000 de lei

Au fost aplicate 154 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 63.500 de lei.

Dintre misiunile pompierilor, 1.230 au fost pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, 66 pentru stingerea de incendii şi 6 pentru descarcerare.

Pe parcursul intervenţiilor pompierilor au fost salvate 9 persoane.

La rândul lor, poliţiştii au salvat o persoană aflată în situaţie critică.

Piloţii Inspectoratului General de Aviaţie au executat 12 misiuni aero-medicale, fiind astfel salvate 12 persoane.

Niciun cetăţean ucrainean nu a depus cerere de azil, în ţara noastră, în ultimele 24 de ore.

De la începerea conflictului din Ucraina, 4.453 de cetăţeni ucraineni au solicitat azil în România.

Ei beneficiază de toate drepturile prevăzute de legislaţia naţională.

Angajaţii MAI au intervenit, în ultimele 24 de ore, la aproape 4.000 de evenimente. Permise de ședere pentru beneficiarii protecţiei temporare

Totodată, din data de 18.03.2022 şi până în prezent au fost emise 148.899 de permise de şedere pentru beneficiarii protecţiei temporare, 3 fiind acordate în ultimele 24 de ore.

La acest moment, gradul de ocupare a centrelor de cazare ale Inspectoratului General pentru Imigrări este de 31,4 %.

În ceea ce priveşte traficul prin punctele de trecere a frontierei, în ultimele 24 de ore, în ţara noastră au intrat 22.232 de mijloace de transport şi 72.879 persoane, dintre care 7.414 de cetăţeni ucraineni, a mai precizat sursa citată. Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO Un cerșetor a făcut 30 de lei în 10 secunde, la Alba Iulia, de 1 Decembrie. Mafia mâinilor întinse profită de Ziua Națională

Publicat

video un cerșetor a făcut 30 de lei în 10

Un cerșetor care apela la mila publicului de 1 Decembrie, la Alba Iulia, a scos aproape 30 de lei în doar 10 secunde. 

Momentul a fost surprins de reporterii alba24.ro, în jurul orei 12.30. Bărbatul care se târa în genunchi era prezent încă de la ora 10.00, în zonă. 

În doar zece secunde, a primit de la un bărbat în jur de 15 lei, iar de la o femeie o bancnotă de 10 lei și alte câteva de un leu.

Mai exact, acesta se afla pe panta dintre Poarta I și Poarta II a a Cetății…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe