Connect with us

EVENIMENT

VIDEO/FOTO. Atenţie! Nereguli descoperite de comisarii protecţiei consumatorului Cluj în piaţa Dezmir. Amenzi imense aplicate

Publicat

Comisarii protecţiei consumatorului Cluj au descoperit o mulţime de nereguli la comercianţii din piaţa Dezmir şi au aplicat amenzi de peste 183.000 de lei.

dezmir opc mizerie

„Pe data de 20.09.2023, Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Nord-Vest (CRPC RNV) Cluj, prin CJPC Cluj, a desfășurat o acțiune de control în urma unei autosesizări la 18 operatorii economici și 8 producători care își desfășoară activitatea în incinta pieței de legume fructe Dezmir.

dezmir opc mizerie rugina

Comisarii protecţiei consumatorului Cluj au descoperit o mulţime de nereguli la comercianţii din piaţa Dezmir şi au aplicat amenzi de peste 183.000 de lei.

dezmir opc mizerie

„Pe data de 20.09.2023, Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Nord-Vest (CRPC RNV) Cluj, prin CJPC Cluj, a desfășurat o acțiune de control în urma unei autosesizări la 18 operatorii economici și 8 producători care își desfășoară activitatea în incinta pieței de legume fructe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: PERCHEZIȚII la Câmpeni și Lupșa. Sunt vizate persoane care ar fi organizat ilegal partide de vânătoare

Publicat

foto: percheziȚii la câmpeni și lupșa. sunt vizate persoane care

Polițiștii din Alba au descins, marți dimineața, în 9 locații din Câmpeni și Lupșa. Sunt vizate persoane cercetate pentru braconaj cinegetic. Ar fi organizat ilegal partide de vânătoare.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Baia de Arieș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, au derulat 9 percheziții domiciliare, în localitățile Câmpeni (1) și Lupșa (8), la persoane cercetate pentru braconaj cinegetic.

Din cercetări a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Olexandr Suprun din Harkov și-a deschis propria afecere la Cluj: Calitatea pentru mine este foarte importantă

Publicat

sasha 4.jpg

Când a început războiul în Ucraina, Olexandr Suprun s-a refugiat cu familia la Cluj. Viața pe care o știa a lăsat-o în urmă, dar acum construiește o alta de care vrea să fie mândru.

Olexandr Suprun, Sasha cum îi spun apropiații, a ajuns la Cluj cu soția și fetița lor în 10 martie 2022, venind din Harkov. S-au stabilit în Florești și, un an mai târziu, el a reușit să pună pe picioare propria afacere, cu ajutor financiar din partea Fundației Open…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un copil din Blaj s-a ales cu dosar penal pentru șapte pocnitori. Minorul a fost cercetat timp de doi ani de polițiști

Publicat

un copil din blaj s a ales cu dosar penal pentru

Timp de aproape doi ani, un copil din Blaj a avut pe numele său un dosar penal. Dosarul penal a fost deschis după ce polițiștii l-au prins cu șapte pocnitori în buzunare. 

Drept urmare, i-au făcut un dosar penal pentru deținere de materiale pirotehnice. În data de 14 noiembrie 2023, magistrații Judecătoriei Blaj au dat o decizie în caz. 

În linii mari, polițiștii din Blaj au avut pe masă un dosar penal deschis pe numele unui copil de 14 ani.

Situația a fost una simplă și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Facturarea electronică va fi obligatorie de la 1 ianuarie 2024 pentru toate tranzacțiile. Sancțiuni și termene

Publicat

facturarea electronică va fi obligatorie de la 1 ianuarie 2024

Facturarea electronică va fi obligatorie de la 1 ianuarie 2024 pentru toate tranzacțiile. România instituie facturarea electronică generalizată pentru toate tranzacțiile efectuate între persoanele impozabile stabilite pe teritoriul României. Măsura intră în vigoare de la 1 ianuarie 2024.

Măsura este aplicabilă până la 31 decembrie 2026, precizează un comunicat transmis de Ministerul de Finanțe.

Factura electronică, obligatorie pentru SRL,  PFA, II, PFI și ONG-uri

Sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe