Connect with us

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Autostradă SURPATĂ aproape de Turda. Restricții de CIRCULAȚIE. Se lucrează la remediere.

Publicat

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj anunță restricții de circulație în perioada 31.08.2023-15.09.2023 în intervalul orar 08:00-18:00 pe Autostrada A10, km 66+000 – km 66+500, Calea 1, în județul Cluj, în apropiere de Turda, după ce o porțiune de carosabil s-a surpat.
Reprezentanții DRDP au precizat că firma Porr Construct, care a realizat acest tronson cu nr. 4, efectuează lucrări de consolidare taluz și refacere sistem rutier, chiar dacă nu mai este garanție, deoarece a fost inaugurat în 2018.
Circulația se desfășoară pe banda II, cu restricție de viteză.
Cedarea taluzului a fost identificată în urmă cu două luni.
A10 face legătura dintre Autostrada A1 si Autostrada A3, pe traseul Sebeș – Turda, și are o lungime de 70 de km.

drum 1

drum 2



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj anunță restricții de circulație în perioada 31.08.2023-15.09.2023 în intervalul orar 08:00-18:00 pe Autostrada A10, km 66+000 – km 66+500, Calea 1, în județul Cluj, în apropiere de Turda, după ce o porțiune de carosabil s-a surpat.
Reprezentanții DRDP au precizat că firma Porr Construct, care a realizat acest tronson cu nr. 4, efectuează lucrări de consolidare taluz și refacere sistem rutier, chiar dacă nu mai…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Rețea de canalizare și stație de epurare, în comuna Ocoliș. Acord de mediu, solicitat la APM Alba

Publicat

rețea de canalizare și stație de epurare, în comuna ocoliș.

Rețea de canalizare și stație de epurare, în comuna Ocoliș. Primăria comunei Ocoliș se pregătește pentru o investiție majoră în infrastructura de mediu, prin realizarea unei rețele de canalizare și a unei stații de epurare. Investiția este estimată la 12.147.000 de lei și va permite un management eficient al apelor uzate, oferind beneficii pe termen lung atât locuitorilor cât și investitorilor din zonă.

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat la finalul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Caritate în modă: o nouă ediție ReClothing la Cluj-Napoca, pentru o cauză nobilă

Publicat

whatsapp image 2025 04 01 at 14.17.09.jpeg

Patru zile de târg și peste 1.000 de articole vestimentare care își așteaptă noii proprietari vor fi prezente la Iulius Mall Cluj-Napoca în perioada 1-4 aprilie. Proiectul ReClothing aduce o nouă ediție anul acesta, împreună cu o nouă cauză caritabilă, îmbinând moda sustenabilă cu faptele bune.

Anul acesta, vânzările se vor duce către asociația Gabrielle, care este alături de femeile care suferă de orice formă de cancer.
La târg puteți găsi și haine de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Trei elevi ai Colegiului Național „Lucian Blaga” Sebeș, calificați la Olimpiada Națională de Geografie. Cine sunt

Publicat

lucrări de modernizare la colegiul național „lucian blaga” din sebeș,

Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș are și în acest an școlar elevi calificați la faza națională a Olimpiadei de Geografie, care se va desfășura la Arad, în perioada 22–27 aprilie 2025.

Acești elevi au dezvoltat o adevărată pasiune pentru geografie încă din clasele a V-a – a VII-a, prin participarea la concursuri de profil, dar și prin efort personal, perseverență și pregătire intensă sub îndrumarea unui profesor de geografie dedicat: Ștef Vasile.

Din cei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Despăgubiri pentru zboruri întârziate sau anulate: cum pot fi obținute compensații de până la 600 de euro. Ghid pas cu pas

Publicat

despăgubiri pentru zboruri întârziate sau anulate: cum pot fi obținute

Tot mai mulți pasageri se confruntă cu întârzieri sau anulări ale zborurilor, fără a cunoaște drepturile pe care le au conform legislației europene. Regulamentul (CE) 261/2004 prevede compensații de până la 600 de euro în anumite condiții, însă procesul de revendicare poate fi anevoios. În practică, companiile aeriene invocă frecvent excepții sau impun proceduri birocratice care descurajează pasagerii.

Articolul de față explică în ce situații se pot solicita…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe