Connect with us

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Caravana „Fără Bariere” a ajuns în Cluj-Napoca. O campanie despre impactul DROGURILOR asupra tinerilor și societății

Publicat

Joi, 18 aprilie, caravana „Fără Bariere”, o campanie despre impactul drogurilor asupra tinerilor și societății, a ajuns și la Cluj-Napoca. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură a Studenților “Dumitru Fărcaș”.

În cadrul acestei caravane, elevii și studenții au luat contact cu foști consumatori de droguri care le-au explicat, din proprie experiență, ce înseamnă adicția de astfel de substanțe și impactul pe care acestea le pot avea asupra vieții lor.

fara bariere

VIDEO FOTO. Caravana „Fără Bariere” a ajuns în Cluj-Napoca. O campanie despre impactul DROGURILOR asupra tinerilor și societății

Au fost proiectate testimoniale cu dependenți de droguri care își spuneau povestea. Doi dintre aceștia, Rafael si Sebastian, au urcat pe scenă și au vorbit despre experiența lorși cum au reușit să scape de această dependență.

Joi, 18 aprilie, caravana „Fără Bariere”, o campanie despre impactul drogurilor asupra tinerilor și societății, a ajuns și la Cluj-Napoca. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură a Studenților “Dumitru Fărcaș”.

În cadrul acestei caravane, elevii și studenții au luat contact cu foști consumatori de droguri care le-au explicat, din proprie experiență, ce înseamnă adicția de astfel de substanțe și impactul pe care acestea le pot avea asupra vieții…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Bărbat mort la Huedin, lângă o piscină. S-ar fi electrocutat

Publicat

lumanare doliu e1666529718354.jpg

Cazul familiei din Cluj-Napoca, ai cărei 3 membri au murit electrocutați lângă o piscină, tinde să se repete. De data aceasta este vorba despre un bărbat din Huedin, care a murit la sfârșitul săptămânii trecute în același fel. 

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii orașului Huedin au fost sesizați despre faptul că un bărbat a fost găsit decedat în curtea unui imobil din Huedin, în apropierea unei piscine.

”Au fost efectuate cercetări la fața locului, iar…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO/VIDEO: Imagini spectaculoase din timpul montării tablierului metalic de la podul peste Autostrada A3 construit de Retter. ”Profesionalismul și experiența se traduc prin eficiență”

Publicat

foto 1 autostrada a7 22.07.2024 11

Pregătirea, organizarea și o coordonare impecabilă, completate de experiență, dar și munca în echipă au caracterizat fiecare etapă a montajului tablierului metalic la podul peste Autostrada A3 București-Ploiești, construit de Compania Retter. Încă o bornă importantă a fost atinsă cu succes!

Astfel, în cele două zile de restricții impuse pe timp de noapte pe Autostrada A3 București – Ploiești, s-a reușit montajul în siguranță a tablierului metalic al podului peste Autostrada A3, care face parte din viitoarea Autostradă Ploiești – Buzău, lotul 1, construită de compania Retter Projectmanagement.

foto 1 autostrada a7 22.07.2024 10

Lucrările s-au desfășurat conform planificării.

În procesul de montaj, o lucrare complexă care a necesitat impunerea restricțiilor în zona lucrărilor, au fost implicate aproximativ 100 de persoane, împărțite în echipe bine organizate.

foto 1 autostrada a7 22.07.2024 12

Mobilizarea exemplară a făcut posibilă executarea lucrărilor de montaj în timpul impus, o mare parte din timp fiind alocată pentru calarea și decalarea unei macarale de 650 tone folosită la ridicarea grinzilor în condiții de maximă siguranță pentru toți factorii implicați.

foto 1 autostrada a7 22.07.2024 3

Excelenta coordonare a echipelor, profesionalismul și experiența lor s-au tradus printr-o eficiență remarcabilă.

foto 1 autostrada a7 22.07.2024 13

Acești factori au contribuit la succesul operațiunii, demonstrând încă o dată capacitatea companiei Retter Projectmanagement de a realiza proiecte complexe în timp record și la cele mai înalte standarde de calitate.

foto 1 autostrada a7 22.07.2024 4

Reamintim că circulația rutieră s-a desfășurat cu restricții joi și vineri (18 și 19 iulie 2024) pe Autostrada A3 București – Ploiești. Restricțiile au fost impuse pentru executarea lucrărilor de montaj a tablierului metalic al podului peste autostradă, care face parte din viitoarea Autostradă Ploiești – Buzău, lotul 1, construită de compania Retter Projectmanagement.

Citește mai departe

EVENIMENT

Când se finalizează lucrările de la Coșava – Margina, porțiunea de drum național care dă coșmaruri șoferilor

Publicat

când se finalizează lucrările de la coșava – margina, porțiunea

Când se finalizează lucrările de la Coșava – Margina, porțiunea de drum național care înlocuiește bucata lipsă din Autostrada Sibiu-Nădlac: autoritățile au anunțat termenul de finalizare. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dosar penal pentru un bărbat din Bistra care și-a agresat și amenințat soția și fiica. Polițiștii au emis un ordin de protecție

Publicat

o tânără din ungaria a ajuns la spital după ce

La data de 21 iulie 2024, în jurul orei 15:00, polițiștii Postului de Poliție Bistra au fost sesizați cu privire la faptul că, la o locuință din comuna Bistra, un bărbat i-ar fi agresat și i-ar fi amenințat pe membrii familiei sale.

Citește mai departe