Connect with us

EVENIMENT

VIDEO FOTO. DESTINAȚII de iarnă pentru clujeni: Pârtiile de la Straja

Publicat

YouTube videoYouTube video

O altă destinație de iarnă mult apreciată de clujeni este stațiunea hunedoreană Straja. Aflată la aproximativ 100 de km de Cluj-Napoca, vreo oră și jumătate de condus, Straja este gata să-și primească vizitatorii.

Staţiunea Straja este localizată în judeţul Hunedoara, la o altitudine de 1.445 de metri, în inima Munţilor Vâlcan, în zona Valea Jiului, la aproximativ 8 km de municipiul Lupeni.

VIDEO FOTO. DESTINAȚII de iarnă pentru clujeni:…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Un nou lot de trei aeronave F-16 Fighting Falcon a sosit la Câmpia Turzii

Publicat

avioane campia turzii 5 scaled.jpg

Încă trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziționate de la Regatul Norvegiei au aterizat joi la Baza Aeriană de la Câmpia Turzii. Aeronavele vor face parte din dotarea Escadrilei 48 Vânătoare.

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziționate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat joi, 24 octombrie, în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”, de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.

A patra serie de aeronave sosite…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

O excursie în Olanda a dus la trimiterea în judecată a unui bărbat din Alba. A ajuns în instanță după ce a fost tras pe dreapta

Publicat

o excursie în olanda a dus la trimiterea în judecată

Un bărbat din Alba care a fost tras pe dreapta de polițiștii rutieri, pe Autostrada A10, pe raza județului, s-a ales cu un dosar penal, iar apoi cu o condamnare. 

Este vorba despre un dosar care a primit o decizie din partea magistraților Judecătoriei Aiud, în data de 21 octombrie 2024. Obiectul dosarului a fost conducerea sub influența substanțelor psihoactive.

Mai exact, în data de 20 mai 2023, șoferul a fost tras pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Lucrările la Centrul de tineret de la Teiuș, o clădire unică în județ, se apropie de finalizare

Publicat

foto: lucrările la centrul de tineret de la teiuș, o

Lucrările la Centrul de tineret de la Teiuș, o clădire unică în județ, se apropie de finalizare. Centrul este practic o clădire multifuncțională, cu sală de sport modulară care poate fi transformată în sală de spectacole de 1.000 de locuri, un bazin de înot, săli de proiecție, diferite spații pentru sporturi (inclusiv 4 piste de bowling).

„Se lucrează în incinta „Centrului Multifuncțional” de pe „Locul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Grupul de entertainment Kiddo va ajunge în premieră în Cluj-Napoca, în proiectul RIVUS, dezvoltat de IULIUS

Publicat

hype 02.jpg

Proiectul companiilor IULIUS și Atterbury Europe, RIVUS Cluj-Napoca, va integra cel mai complex centru de entertainment din România, implementat de grupul Kiddo.

Ineditul concept va aduce în premieră la Cluj-Napoca experiențe care antrenează corpul şi mintea, dedicate atât copiilor, cât și adulților. Formatul va include o gamă largă de atracții, precum un trampoline park, zone de escaladă, trasee cu obstacole și trasee de aventură suspendate, alături de jocuri…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe